Някой играе ли FarmVille?

• 61 029
  • 881
  •   1
Отговори
# 120
  • E-CLM & CH-VD
Вес, къде си, намалиха ти вилата на 1 000 000, чакам да си я купиш, за да я видя най накрая Hug

Тони, тя винаги си е била 1 милион. А аз събирам пари и за да си купя и тази, която сложиха след това, някаква за 250 000, и да спря да се трудя толкова  Laughing

Виксун, да не си отбелязала някъде, че не желаеш да се публикува нищо от Фармвил? Защото има и такава опция!

# 121
  • София
Viksun, а може и да е поредния временен бъг  newsm78 ! Не съм получавала лентичка от една седмица и не знам какво е точно положението. Но на моите приятели се появяват редовно на стената.
Възможно е и да е това, което Лунна самодива е написала. Аз не знаех за такава опция.

# 122
Отбелязах, че не искам да виждам приложението с декорациите ... хмм сега ще проверя

# 123
  • Варна
и аз да се наредя сред вас !!!Страхотна игра. И на мен ми остават само 3 сини панделки, струват ми се много сложни  Laughing Аз съм на 39 ниво.

# 124
Я да питам - подаръците ако ги държиш неизползвани в кутията си, развалят ли  се нещо ... и те ли имат "срок на годност" времето, за ноето дават реколта? В такъв случай оградките и къщичката за птички колко траят в кутията .  Това е в случай , че искам лентичката за подаръци ..

# 125
  • E-CLM & CH-VD
Нямат срок на годност, но повече от 30 подаръка не можеш да събереш в кутията.

# 126
  • СТАРА ЗАГОРА
Здравейте, аз във Facebook съм под е-мейл sandschloss@abv.bg или desislava taneva, ще се радвам на нови съседи, че аз съм още в началото  Hug

# 127
те 21 подаръка са ми достатъчни за синята лентичка ... аз регулярно си ползвам дублираните и оставам по 1 от вид, докато събера необходимото  Laughing

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 09:03 от Viksun

# 128
Аз немога нещо да ги осиновя. Всичко пробвах. Някои може ли да ми помогне как да си осиновя ???? МОЛЯ Sad Sad Sad Sad

# 129
Здравейте на всички фермери и фермерки.  Grinning  Търся си комшии за да разширя малко моята фермичка.Благодаря на всички които ми изпратят покана   formatter@abv.bg

# 130
Здравейте! Казвам се Мариана. От скоро се зарибих с FarmVille-a, на комшиите ми свършиха. Отправям покана към всички желаещи да ми станат СЪСЕДИ да заповядат. За сега съм на 15 ниво. Във facebook може да ме откриете под името Mariana Kireva. Чао за сега и успех на всички играещи  Simple Smile

# 131
mama_matza ако вече не ми беше съсе дка, щях пак да се отзова ... такава любезна покана  Mr. Green newsm51

# 132
Благодаря ти, Viksun. Вече се замислям да си направим по още един акаунт за да си помогнем. Но това е само една идея - така ще е скучно. Иначе разпратих и един куп покани. Надявам се поне на половината от тях да получа положителен отговор  Thinking Чакам всички нови съседи с отворени обятия Hug

# 133
  • Карлово
хоп и аз във фермата.

# 134
  • Варна
грозното патенце се превръща в лебед!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт