Някой играе ли FarmVille?

• 61 030
  • 881
  •   1
Отговори
# 105
  • London
Искам да попитам,
какви са тези бели и кафяви крави?
Аз осинових две кафяви (сигурно са тези с какаовото мляко), а бялата каква е?
Това сега е лошо , защото аз взех синя панделка за осиновени животни.

# 106
  • София

Само кафяви могат да се осиновяват, белите ги получаваш като подаръци от своите съседи или си ги купуваш.
Нещо, обаче, не те разбрах - защо да е лошо, че имаш синя панделка  newsm78 ?

# 107
Аз осинових "грозното патенце"  Laughing  , много е смешно.

# 108
Аз осинових "грозното патенце"  Laughing  , много е смешно.

дали ще се превърне в лебед  newsm78

# 109
  • London

Само кафяви могат да се осиновяват, белите ги получаваш като подаръци от своите съседи или си ги купуваш.
Нещо, обаче, не те разбрах - защо да е лошо, че имаш синя панделка  newsm78 ?

Ами, защото осиновявах само черно овци (и днес две), преди малко на една от съседките кравата беше бяла, след малко като погледнах беше кафява. Shocked Thinking

А, такова грозно пате не съм виждала, поне при мен не е излизало.
Май ще я подобрят и не ми забива вече толкова.
А, видяхте ли новите декорации?

Редактирам само да кажа на paola2 , хаххахаххахахах.

# 110
  • София
Грозното патенце е от днес явно! За първи път го виждам и аз съм първата от моите приятели, която се сдоби с такова  Mr. Green !
Ако се превърне в лебед, ще ги призная програмистите им  Joy !

Овчарче, белите крави не се превръщат в кафяви. Или имаш бяла или кафява, няма трансформация. А това, че си спечелила синя панделка за "осиновяване" може само да те радва   ura !

# 111
  • London
Da де, ама те (програмистите) ми взеха акъла с тия бъгове.
Ама преди 5 мин. и аз намерих тая отвратително грозна патка (и зъби има). Mr. Green
Сега ми остава и аз да си осиновя.

# 112
А ма аз наистина го мисля това.  Някак си не се връзва това грозниче към пейзажа и ми си струва че ще претърпи метаморфоза.

# 113
  • София
А ма аз наистина го мисля това.  Някак си не се връзва това грозниче към пейзажа и ми си струва че ще претърпи метаморфоза.

С нетърпение го чакам да "цъфне" - в момента моето е на 6% !

# 114
Аз пък мисля, че си е просто грозен паток Laughing
Вес, къде си, намалиха ти вилата на 1 000 000, чакам да си я купиш, за да я видя най накрая Hug

# 115
И АЗ СЪМ ТАМ TАНЯ БОГДАНОВА 15 НИВО .ЧАКАМ КОМШИИ

# 116
Публикуването на спечелените ленти все още го няма ... а аз не виждам и животинките за осиновяване ... само ако влеза на стената на приятеля си виждам, че е имало нещо за осиновяване ... аз затова имам само една черна овчица...

# 117
  • София
а аз не виждам и животинките за осиновяване ... само ако влеза на стената на приятеля си виждам, че е имало нещо за осиновяване ... аз затова имам само една черна овчица...

Ами те САМО на стената се появяват! Трябва да следиш за това!
А за какво побликуване на лентите имаш пред вид? Всеки път, когато спечелиш лента играта ти предлага да го побликуваш на своята стена. Ако го откажеш, няма да се появи повече!

# 118
И АЗ СЪМ ТАМ TАНЯ БОГДАНОВА 15 НИВО .ЧАКАМ КОМШИИ

Изпиши точно как си във ФБ или направо си дай мейла, защото така, както си дала имената не излиза нищо ... или излизат няколко човека ...

Не си регистрирана, иначе щях да ти пиша на лични ...

# 119
а аз не виждам и животинките за осиновяване ... само ако влеза на стената на приятеля си виждам, че е имало нещо за осиновяване ... аз затова имам само една черна овчица...

Ами те САМО на стената се появяват! Трябва да следиш за това!
А за какво побликуване на лентите имаш пред вид? Всеки път, когато спечелиш лента играта ти предлага да го побликуваш на своята стена. Ако го откажеш, няма да се появи повече!

Това го знам... имам предвид, че не ми излиза на общата стена, като си дам "Начало" ...  а в момента ВЪОБЩЕ не излизат... нито моите, нито чуждите... казва ти ,че имаш лента и изчезва... преди те пита дали ще го публикуваш, какво ще напишеш и т.н. , а сега - нищо ...  #2gunfire

Кали Ма, редактирам се - ти ми говориш за предложенията за осиновяване, а аз продължавам да се обяснявам за лентичките .. както и да е - и двете би  трябвало да се появяват на общата стена .

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 17:57 от Viksun

Общи условия

Активация на акаунт