Някой играе ли FarmVille?

• 61 054
  • 881
  •   1
Отговори
# 90
Чакай и аз да се включа в набирането на любезни  съседи  Laughing - Моля, драснете на ЛС...

Друго да попитам .. пак се е появило приложение, което няма нищо общо с фермата, но е под формата на кравичка... някой случайно да е открил изгодата от него: "1 покана за cow" - е те за тфа питам ...  Laughing

# 91

Здравейте,пак съм аз!Някой може ли да ми каже кога се отключват
 Big Ole Plantation и Mighty Plantation?

# 92
Имам нужда от съседчетаааа ..  Rolling Eyes добър съсед съм който има мерак да си даде поканата Dimitar Hondas

# 93

И аз това се питам, при положение че съм 30 ниво и имам 25 комшии, не ми се отключва Big Ole Plantation...след ден два трябва да стана 31 ниво, дано тогава да се отключи Thinking

# 94
  • София

И аз това се питам, при положение че съм 30 ниво и имам 25 комшии, не ми се отключва Big Ole Plantation...след ден два трябва да стана 31 ниво, дано тогава да се отключи Thinking

Мнеее - аз съм 33-то ниво с 55 съседи и нищо не се е отключило!

# 95
Какви са тези неща с отключването?

# 96
  • E-CLM & CH-VD
Още няма да ги отключват, така пише в главния форум на фермата. Работят по други неща, да изгладят съществуващи проблеми.  Peace

П.с. на 35 ниво съм, с над 70 съседи. Crazy

# 97

П.с. на 35 ниво съм, с над 70 съседи. Crazy
Знаем за тебе, стига се надува Crossing Arms  Ще те взема да садиш моята ферма, като превъртиш нивата Laughing Hug

Kally May, уби всичко детско в мен Tired

Днес и форума и фермата се бъгват...да не е повредата в моя телевизор?

# 98
  И при мен е същото.Днес правиха някакво обновяване на Mozilla и оттогава
нищо  не работи както трябва.Направо #2gunfire

# 99
  • E-CLM & CH-VD
Знаем за тебе, стига се надува Crossing Arms  Ще те взема да садиш моята ферма, като превъртиш нивата Laughing Hug

Днес и форума и фермата се бъгват...да не е повредата в моя телевизор?

smile3534  Laughing

При мен само една страница с игри не работи, всичко друго е наред.  Thinking И аз съм с мозила, но скоро нищо не съм обновявала.

# 100
и аз искам съседи на Диана Радиева

# 101
  • София
Kally May, уби всичко детско в мен Tired

Ама нИдей така! Ще стигнеш и ти дотам  Peace Hug ! Я виж, че има и много по-напред с мат'рЯла от мен  Wink !

При мен нищо не се е бъгвало днес  Thinking ! Включвала съм я поне два пъти, че съм засяла едни къпинки  eat !

Имам въпрос, обаче, който не ме оставя на мира. Уж рових в официалния форум на играта, но пак не намерих отговор.
Имам позната, която иска да й се пращат само прасета. Питах я защо - отговори ми, че на финала ще видя. И сЯ тия прасета не ми дават мира  Animal Pig  newsm19! Ако някой попадне на инфо, моля да го сподели  Praynig , че вече ще откача   ku-ku helpuu!

# 102
Кали, да не би просто да е имала нужда от животни за бонуса и да и харесват прасетата на твоята комшийка? Thinking

Вес аз не знам защо, но си мислех че ти се разшири на 22х22... и се набирам да покача нивото, за да ми се отключи ooooh! Пък то какво било Rolling Eyes

# 103
  • София
Не мисля, че е така, Тони, защото тя е много по-напред от мен и сигурно вече отдавна е получила синята панделка за животните. Има тук някаква врътка, ама не мога да разбера!

# 104
  • No Line On The Horizon
При някой животни има опция pet - за какво е?

Общи условия

Активация на акаунт