Някой играе ли FarmVille?

• 61 123
  • 881
  •   1
Отговори
# 75
  • Там някъде......
Тази игра е само на английски и почти нищо не и разбирам,има ли някакви настройки на езика да е на български та да мога да я играя !

# 76
  • E-CLM & CH-VD
Ето тук малко подробности за фермите, кое колко ти носи, от кое колко се печели.... и кои са най-изгодните медалчета за печелене. Най-много точки дават сините медали за изхарчени пари, спечелени пари и купени сгради.

# 77
Аз имам синята панделка за съседи. Mr. Green

Не приемайте application-a "Farmville Docorations gift"! Naughty Уж се пращат подаръци, но реално в играта не получаваш нищо, и целта е най-вероятно да ви се вземат данните от профила, аз съм я блокирала даже.

# 78
  • E-CLM & CH-VD
Аз имам синята панделка за съседи. Mr. Green

Не приемайте application-a "Farmville Docorations gift"! Naughty Уж се пращат подаръци, но реално в играта не получаваш нищо, и целта е най-вероятно да ви се вземат данните от профила, аз съм я блокирала даже.

И аз  Mr. Green плюс още 9 сини панделки, остават ми още 5, но са много сложни - да помогнеш на 2500 приятели, да събереш 50 000 посева, да обереш 1500 дървета и да се погрижиш за 1000 животни. А, и декорациите.  Crazy

# 79
  • София
Ооо, аз имам синя панделка за декорациите  bowuu ! Останаха ми само още 4 - най-сложните, за които казва и Лунна самодива. Там са едни хилядииии  Crazy !

# 80
Те декорациите са лесни - купуваш 100-тина бали сено... Grinning

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 23:41 от Juiciness

# 81
  • E-CLM & CH-VD
Те декорациите са лесни - купуваш 100-тина бали сено... :Д

Свидят ми се парите  Crossing Arms Laughing, остават ми само някакви 120 000 и си купувам вилата Party

# 82
Ooo супер, да пуснеш снимка после на фермата с вилата  Grinning
Аз съм на 1/3, но много бавно печеля пари, защото сея неща за през 3 дни, мързи ме по-често..

Между другото, сладка капка, не вярвам да има опция за български Sad

# 83
  • София
Лунна самодива, ти си много напред с матрЯла, браво на теб!
Аз имам още доста до вилата  Crazy !

# 84
Да се запиша да следя трикове за играта
Ако някой ме иска и за съсед, да ми пише на лични

# 85
  • Бургас
Здравейте ! ХУбава темичка сте направили. И аз съм от играещите , така че който ме иска за съсед нека ми пише на лични  Hug .

# 86
Здравейте, и аз си търся съседи за играта, че фермата ми е малко тясна. Който има желание да ми стане съсед може да ми пише на лична. Simple Smile

# 87
Искам д апопитам за животните, като имаш животно какво трябва да го правиш, трябва ли да го храниш с нещо например

# 88
  • София
Искам д апопитам за животните, като имаш животно какво трябва да го правиш, трябва ли да го храниш с нещо например

Не трябва да се хранят. През различен период от време за различните животни трябва да ги издоиш, да събереш яйцата и т.н. Те стават с розов кант около тях, гогато са "готови".

# 89
Привет фермерки и на мен ми трябват още комшии, пишете ми на лични, който иска Hug

Общи условия

Активация на акаунт