Някой играе ли FarmVille?

• 60 980
  • 881
  •   1
Отговори
# 255
  • No Line On The Horizon
Да ти е жива и здрава! Подари й балон във фермата  Grinning

# 256
и аз търся съседи, но не знам как да поканя. Моля ви поканете ме...които знае как

# 257
# 258
Минавам да Ви почерпя, моята въпросителница днес става на 6г.

Честита ти въпросителница,да ти е жива и здрава и много послушна! Hug  bouquet

Какви са тия балони с тия черни овци вътре какво е предназначението им,някой знае ли?

# 259
  • Пловдив
Здравейте, имам едно питане. Като си отворя маркета и отида на дръвчета ми се показва само една страничка, а там няма например грейпфрута, който ми се отключи на това ниво. При вас така ли е? Само като подарък ли мога да го получа?

# 260
  • София
Здравейте, имам едно питане. Като си отворя маркета и отида на дръвчета ми се показва само една страничка, а там няма например грейпфрута, който ми се отключи на това ниво. При вас така ли е? Само като подарък ли мога да го получа?

Да, само като подарък!

Балоните днес са по повод 1 млн. регистриран фен на играта. Доколкото знам, няма конкретно предназначение.

# 261
Играя и аз,стигнах до 26 ниво,ма нещо взе да ми доскучава да ора и сея и вече всички награди ги обрах,няма интрига:))) Laughing

# 262
  • E-CLM & CH-VD
Овчарчето, честита ти рожденничка! Да ви е жива и здрава, и само радост около нея да има!   bouquet Hug

И на мен започна да ми доскучава играта  Crossing Arms, вече съм си купила от всичко. Остава да отключат и двете последни разширения само. Яд ме е само, че бях на високо ниво, когато направиха така, че като минаваш нивото, да печелиш 1 банкнота. Тези, които започват сега, до 30 ниво ще имат 30 банкноти  Crossing Arms

# 263
  • Карлово
С купуването на балон се брои за декорация. Самосе чудя как да натъпча 90 балона във фермата си? Не можаха ли да го направят по-мъничък  Mr. Green

# 264
  • E-CLM & CH-VD
С купуването на балон се брои за декорация. Самосе чудя как да натъпча 90 балона във фермата си? Не можаха ли да го направят по-мъничък  Mr. Green

Купуваш-продаваш, купуваш-продаваш и така до 90  Joy

Не обърнах внимание дали ХР точки дава? Thinking

# 265
  • No Line On The Horizon
Не дава точки балона.
Вижте аз днес как затворих момата в центъра да не шава  Grinning

# 266
А защо ги затваряте  newsm78

# 267
  • E-CLM & CH-VD
А защо ги затваряте  newsm78

Всичко става по-бързо, когато не обикаля и човечето.

Фрос, не излиза снимката, но като се копира линка и се отвори в друг прозорец, излиза. И моя градинар е в подобен затвор  hahaha

# 268
  • София
fros, много ти е хубава фермата, бравос  smile3501!!!

# 269
а сега като дадох 25$ за 10fuel и като свършат тия 1500fuel... после пак ли до 1500 ще ми ги зарежда или пак до 150 и само съм се набутал?

Общи условия

Активация на акаунт