Някой играе ли FarmVille?

• 61 488
  • 881
  •   1
Отговори
# 270
  • E-CLM & CH-VD
а сега като дадох 25$ за 10fuel и като свършат тия 1500fuel... после пак ли до 1500 ще ми ги зарежда или пак до 150 и само съм се набутал?

Набутал си се. Като свършат, пак ще имаш само до 150. А и то не зарежда до 1500, а ти изписва вероятно 15 на тубата с гориво. Thinking

# 271
ne, izpisva6e mi 10...sega mi izpisva 9, no kato sloja mi6kata pi6e 1500/150...demek si zaredi do 1500 pak...no pyk pi6e 9 a ne 10...:X

# 272
  • Карлово
С купуването на балон се брои за декорация. Самосе чудя как да натъпча 90 балона във фермата си? Не можаха ли да го направят по-мъничък  Mr. Green

Купуваш-продаваш, купуваш-продаваш и така до 90  Joy

не става номера, аз отдавна съм го пробвала с едни тенти, продадох ги и веднага ми падна бройката на сградите. ако вече си се сдобил със синя лентичка, само тогава може, а на мен ми трябва за червена.

# 273
  • No Line On The Horizon
fros, много ти е хубава фермата, бравос  smile3501!!!

Мерси, мерси  Grinning

# 274
С купуването на балон се брои за декорация. Самосе чудя как да натъпча 90 балона във фермата си? Не можаха ли да го направят по-мъничък  Mr. Green

Купуваш-продаваш, купуваш-продаваш и така до 90  Joy

не става номера, аз отдавна съм го пробвала с едни тенти, продадох ги и веднага ми падна бройката на сградите. ако вече си се сдобил със синя лентичка, само тогава може, а на мен ми трябва за червена.

Така е, а балоните са огромни, за да го правиш с тях.
Май 250 беше за декорации, купувате си толкова бали сено и готово - но трябва да ги имаш всичките преди да триеш.  Grinning

# 275
  • No Line On The Horizon
Синият медал за декорация не носи пари, а само 250 exp. и подарък малко езерце.

# 276
Здравейте,
и аз си търся съседи, ако има желаещи да ме добавят.
Gergana Parvanova - на снимката съм със синя блуза
Мерси! Hug

# 277
Да питам. Own 50 decorations to earn the white ribbon означава,че трябва да събера 50 декорации за рибон ли?И,ако си взема още 14 балона (колкото ми трябват) дали ще получа рибон?
Защото когато си взех балон не ми отчете,а после пробвах с оградка и веднага ми отчете,че съм купила.

# 278
  • Варна
да ще получиш

# 279
Пробвах да стана. Grinning

# 280
колко е времето от узряването на нещо до изсъхването му? И това време зависи ли от конкретния плод/зеленчук?

# 281
  • E-CLM & CH-VD
колко е времето от узряването на нещо до изсъхването му? И това време зависи ли от конкретния плод/зеленчук?

Колкото е времето до узряването му. Ягодите зреят за 4 часа, и след 4 часа изгниват, т.е. от посяването до изгниването са 2 х 4 часа = 8. Дините зреят за 4 дни, и траят още 4 дни = 8 дни от посяването и изгниват.

# 282

Колкото е времето до узряването му. Ягодите зреят за 4 часа, и след 4 часа изгниват, т.е. от посяването до изгниването са 2 х 4 часа = 8. Дините зреят за 4 дни, и траят още 4 дни = 8 дни от посяването и изгниват.
Благодаря много за отговора! случвало ми се е да си навивам аларма, за да не изпусна нещо! Голяма зарибявка е тази игра, особено в началото.

# 283
  • София
Здравейте, всички!
От известно време и аз играя на фермата във фейсбук. И аз си търся съседи - e-mail: tedi_100ianova@abv.bg
Ако има желаещи с удоволствие ще си станем съседи.
Поздрави на всички! Wink

# 284
Ако някой все още си търси СЪСЕДИ може да добави Димитър Кирев (изписано на кирилица), и той горкия страда от недостиг Simple Smile Вече е 21 ниво, ако не се лъжа. Парола FarmVille neighbor Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт