Някой играе ли FarmVille?

• 61 559
  • 881
  •   1
Отговори
# 390
Аз го оградих моето човече, но не в средата, а на друго място. ) Съответно като влязох пак в играта то си се беше преместило. ) Голяма съм патка. ))))

sylza, ехе, 44то ниво....аз си мислех, че няма повече от 37нива. )))))

# 391
  • София
Аз съм на скромното 9-то ниво.  Wink

# 392
  • London
Аз съм на скромното 9-то ниво.  Wink

До 25-26 ниво се напредва бързо, после е зор.
И както Сълза каза най-гадно е да помагаш на съседи.
А колко дървета имам, ще стигнат за три села през зимата да се отопляват.

# 393
Айде народе пратете някоя покана че аз нещо не мога защото при мен май се е бъгнало нещо Sad ..ще чакам добър съсед съм Stuck Out Tongue Svetoslav.Kangalov@gmail.com

# 394
  • София
sylza, ехе, 44то ниво....аз си мислех, че няма повече от 37нива. )))))

Нивата са май до 50. Сълзичка ще е първа на финала ми се струва  smile3501 !

# 395
...Евгения, не знам, май нищо не може да се направи. Определено от няколко дни имат проблем, не само във връзката със сървъра. Преди 2-3 дни ми се бяха изгубили 25 подаръка. А вчера започнаха да се появяват по 3-4 в кутията ми, без да съм приемала нови.
Лунна, не изгниват посевите. Сякаш времето е върнато назад. Поне при мен е така. Вчера пренареждах животни, дървета. Но не наведнъж, а през целия ден си влизах по 15-20 минути и всичко си беше наред. Вечерта като влезнах, нещата бяха както от предишния ден. И грозде посято, а бях насяла бостана. И фермите ми по стария начин подредени. И подаръците от 25 слона ги нямаше. Затова номера с ходенето при съседа не е никаква сигурност. Просто проблема си е при тях.

Shocked

Ако ми затрият слончетата ще ги убия!!  #Crazy
Имам няколко във фермата и няколко в кутията за подаръци, сега се чудя дали да не ги извадя, как ли е по сигурно, искам си ги всичките! Sad

# 396
А какви са тези звездички, които се появиха под плодовете и зеленчуците?
Под тях има и някаква линийка. Днес садих 2 пъти боровинки и тази линийка се запълва. Дали като се запълни вече няма да може да се сади от тях Rolling Eyes .

# 397
  • София
А какви са тези звездички, които се появиха под плодовете и зеленчуците?
Под тях има и някаква линийка. Днес садих 2 пъти боровинки и тази линийка се запълва. Дали като се запълни вече няма да може да се сади от тях Rolling Eyes .

Това е от днес нововъведено. Ще може да се сади, но като се запълни лентичката ще получиш подарък  Wink !

# 398
Kally May, благодаря ти за светкавичния отговор.

# 399
50 ниво... О, Боже! А аз се мотам още на 29то и взе да ми писва като се претовари хавата  smile3514  иде ми да се метна от тераската
ама ще садим и ще копаем какво да се прави
а това разширение 22 на22 кога да го чакам, че ми е тесничко вече???

# 400
  • Карлово
Shocked

Имам няколко във фермата и няколко в кутията за подаръци, сега се чудя дали да не ги извадя, как ли е по сигурно, искам си ги всичките! Sad
На мен ми изчезнаха и от кутията, и от нивата. Вече за по-сигурно си ги държа неприети, надявам се, че така няма да изчезнат.

# 401
  • София
Shocked

На мен ми изчезнаха и от кутията, и от нивата. Вече за по-сигурно си ги държа неприети, надявам се, че така няма да изчезнат.

Давността им, като неприети, е седмица или две (не помня точно, защото играя още хиляда игри и навсякъде е различно) и после губиш и тях.

# 402
  • Карлово
Е, надявам се до седмица-две да си оправят проблемите. Защото иначе просто ще ми писне. Днес пак ми е върнато всичко в изходно положение. Нямам излишни нерви да се ядосвам заради една игра и скоро май ще я зарежа, ако продължават да не си оправят бакиите.

# 403
Благодаря ня всички които ми станаха съседи  bouquet
А сега ще ви дам на мъжа ми и детенцето ни те си имат тяхна ферма моля ви присъединете ги за ваши съседи
totti10_77@abv.bg

# 404
  • Страната на чудесата
Уфф, днес играта е пълна отврат-изчезна ми подарък-слонче, не ми отчита точки и помощ на съседи Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт