Някой играе ли FarmVille?

• 61 554
  • 881
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Преди 2 дни и при мен беше така, но вечр всичко е ОК!  Wink

Пратих покани на няколко човека дето желаят съседи, но никой не е отговорил, защо така момичета и момчета ?

# 406
  • Карлово

Пратих покани на няколко човека дето желаят съседи, но никой не е отговорил, защо така момичета и момчета ?
защото се бъгва играта. наистина е някакъв кошмар. аз отговарям на всички, но явно не стигат до тях поканите

# 407
  • София

защото се бъгва играта. наистина е някакъв кошмар. аз отговарям на всички, но явно не стигат до тях поканите

Много тъпо...
Но щом при мен се оправи и с вас ще стане така .  Wink

# 408
  • Страната на чудесата
Дано!
По-запознатите и опитните-колко време след като узрее една реколта имаш време да я обереш-преди да изгние?

# 409
Здравейте!
Аз също имам нужда от готини съседи  Grinning
psk_star@mail.bg

# 410
  • Русе
Здравейте!
Аз също имам нужда от готини съседи  Grinning
psk_star@mail.bg

Поканена си Simple Smile.

# 411
здр
аз явнао не се изказах правилна предния път във фейс съм galinamarinova
marinova_ece@abv.bg  ми е пощата чакам съседи  Hug

# 412
  • E-CLM & CH-VD
Дано!
По-запознатите и опитните-колко време след като узрее една реколта имаш време да я обереш-преди да изгние?

Индивидуално за всеки посев си е. Изгнива след това време, колкото му е трябвало, за да узрее.

# 413
  • София
Дано!

Индивидуално за всеки посев си е. Изгнива след това време, колкото му е трябвало, за да узрее.

Как така? Ако зрее за 3 дни? Надали после стои още 3.
Мисля, че е няколко часа, ама и аз не знам колко.

# 414
Дано!

Точно така е, ако зрее 4 дни - ще изгние след още 4 дни, ако зрее 2 часа, ще изгние след 2 часа Simple Smile

# 415
Заради тези бъгове снощи не можах да влеза в играта и днес ми е изгоряло алоето. Ще заведа иск за обезщетение:)))Толкова парички на вятъра.

# 416
  • Страната на чудесата
Дано!

Точно така е, ако зрее 4 дни - ще изгние след още 4 дни, ако зрее 2 часа, ще изгние след 2 часа Simple Smile

Благодаря!Супер информация, че вече се бях притеснила за уикенда като няма да мога да нагледам фермата Hug

# 417
  • София
Аз тъкмо се похвалих, че при мен е  ОК и тя взе, че се бъгна...  Close

# 418
и аз търся съседи nvenelinova1984@abv.bg  и nikol_22@mail.bg 
Благодаря предварително!!!!

# 419
Някой ако иска да ме добави и мен  като съсед

Общи условия

Активация на акаунт