Някой играе ли FarmVille?

• 61 540
  • 881
  •   1
Отговори
# 420
Nqkoi ako iska da me dobavi i men kato sysed imeto mi  e ROSEN BORISOV

# 421
  • Русе
Nqkoi ako iska da me dobavi i men kato sysed imeto mi  e ROSEN BORISOV

Ами доста ROSEN BORISOV -ви сте Simple Smile. Дай е-мейл или заповядай на моя mtchakarova@abv.bg

# 422
# 423
# 424
  • Варна
ако искате да ви стана съседка на лични ми пращайте e-mail. Laughing

# 425
# 426
Nqkoi znae li za6to  ili samo pri men se skriha RIBON za snimki na sysedi. Kyde iz4eznaha

# 427
Заради глупавите им бъгове, изгубих 3 подаръка - приемам ги, но после ми ги няма в кутията...сега имам няколко, които ще си ги оставя неприети до утре, дано го оправят...

# 428
Да,зазидването на човечето работи, всичко става два пъти по бързо..
Трика за качване на нива е следния- изорават се 10 квадратчета,което дава 10експириънс точки веднага,после се засаждат с най евтиното-Соя(15 монетки) ,при засаждането дава 2х10=20експ.точки,общо 30 с орането.После без да се чака да порасне,веднга се изтриват квадратчетата и наново се орат,сеят и изтриват и така докато имаме пари или ни омръзне.Така на едно оране/сеене/триене качва 30 експ.точки,харчи се 300монетки всеки път,но се качват много бързо нива.
От културите на 12ч най много пари дава ориза,на 1ден-пипера.....по нататък били доматите,тях не сам ги отворила още.
Пращайте всеки ден подаръци на всички от фармлистата си,фрее са, а те като ви върнат може да ги продавате и така идват парички.Дърветата подаръци отначало не струват нищо,трябва първо един път да се засеят и оберат и тогава се продават.
 Hug

# 429
Аз качвах левел с бали сено, но ми писна...
Това с орането ми се струва по-бавно - 30 експ ти дават и 6 бали сено, но пък струват 600 парички..

# 430
  • Варна
да но така си "хабите" парите напразно, после като ви трябват парички , ще чупите пръсти Simple SmileSimple SmileSimple Smile, но това е мое мнение

# 431
да но така си "хабите" парите напразно, после като ви трябват парички , ще чупите пръсти Simple SmileSimple SmileSimple Smile, но това е мое мнение

Ами не е така, аз досега да съм събрала 2 пъти по 1 милион за вилата, но трябва да си 34 лвл, за да я купиш...затова трябва експириънс, колко боклуци съм купила и продала, само заради точките...
Парите се печелят по-лесно от експириънса..

# 432
  • София
Еее, за мен пък така се губи хубавото на играта. Вдигането на нива не е самоцел за мен, аз искрено се наслаждавам да нареждам и пренареждам фермата, да си садя и да ги гледам как растат Simple Smile Като се пенсионирам, отивам на село  Laughing
Иначе най-високата норма на печалба според мен има гроздето - малко наизуст говоря, но мисля, че беше над 3 пъти вложените пари.

# 433
  • Варна
най добре се печели от граха ако говорим за 1 ден Simple Smile

# 434
Еее, за мен пък така се губи хубавото на играта. Вдигането на нива не е самоцел за мен, аз искрено се наслаждавам да нареждам и пренареждам фермата, да си садя и да ги гледам как растат Simple Smile Като се пенсионирам, отивам на село  Laughing
Иначе най-високата норма на печалба според мен има гроздето - малко наизуст говоря, но мисля, че беше над 3 пъти вложените пари.

Трябва да проверя дали имам грозде, но играта не ми работи, за колко време е?
Аз си сея неща за по 3-4 дни, иначе ми писва..

Аз съм си наредила фермата и хич не ми се пренарежда, защото всичко е още много бавно и мудно.. Confused (трябва да триеш квадратчетата 1 по 1, и няма къде да си прибираш нещата, единствено можеш да ги изтриеш) Специално последното е отвратително, точно защото не ти дава възможност често да си променяш фермата - може през няколко дни да искаш да си сменяш сградите, но всеки път ли ще купуваш нещо по 200 000...

Общи условия

Активация на акаунт