Някой играе ли FarmVille?

• 61 539
  • 881
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
гроздето е за 1 ден

# 436
здравейте на мен и на мъжа ми ни трябват съседи някой ако иска да ни добави ел.пощите ни са arena71@abv.bg и e720816@abv.bg newsm20

# 437
  • София
Соята ли имаш предвид?
Така е, процентно е най-яка печалбата там, ама е евтинджос и много не се усеща. А като засадя доволно грозде и на другия ден бам - и си купувам къща  Joy Joy

Juiciness - не знам, на мен не ми е досадно още (26 ниво съм), може и да ми писне в някой момент. Сега обаче си имам 3 кътчета - за живеене, за животни и инструменти и за почивка - и си ги редя и нареждам, и ограждам, и портички си слагам  Mr. Green С мъж архитект-дизайнер, ко друго да правя  Joy

# 438
  • Варна
за peas става дума 381-3хр a струва само 190 Laughing

# 439
Някой ден като не ме мързи ще засадя грозде, че наистина е много печелившо Simple Smile)
Аз току що останах без пари, защото си купих Грийнхаус и някаква къща за 350 000 общо  Mr. Green
И съм ги наблъскала, защото няма къде да ги сложа, но пък вдихнах лвл, 31 или 32 съм аз Simple Smile

# 440
  • София
за peas става дума 381-3хр a струва само 190 Laughing

Еее, не съм го стигнала аз  Laughing

# 441
Е той граха е чак 32 ниво,то докато се стигне дотам. Crazy

# 442
  • София
Някой да има проблеми с влизането във фермата и въобще с повечето приложения във фейсбук. Аз дори не мога да си прегледам входящите съобщения. От един част не мога да вляза в приложението на играта. Дали проблема е само при мен или е като цяло в целия сайт.
Поздрави на всички!

# 443
  • София
Някой да има проблеми с влизането във фермата и въобще с повечето приложения във фейсбук. Аз дори не мога да си прегледам входящите съобщения. От един част не мога да вляза в приложението на играта. Дали проблема е само при мен или е като цяло в целия сайт.

Днес цял ден има съобщение, което стои над прозорчето с играта, че днес са възможни подобни проблеми. Не е само при теб.
Аз побеснях поради тази причина, защото си ожънах цялата нива с тръстика, играта заби и после като отворих на ново, тръстиката си стоеше неожъната. А това растение е едно от най-трудните за жънене  ooooh! ! От тогава (пред 1 час) не съм и правила опити да вляза  Crossing Arms !

# 444
  • E-CLM & CH-VD
Аз бях онзи ден така, нито едно приложение не работеше като хората Crazy, успявах в някакви промеждутъци да свърша всичко навсякъде, но и самия фейс като, че ли не беше както трябва.  Thinking

# 445
  • София
Видяхте ли, че има нови животни, като вредители по фермите на съседите, когато отивате да помагате - не са вече само гаргите, има лисици, порчета, къртици  hahaha !

# 446
Дааа, толкова са сладки, искам да си ги отглеждам във фермата, направо!!  Crazy

# 447
Поздрави на всички!
и аз имам същия проблем от 2 дни. При мен е даже още по-зле, прекопавам фермата, садя нови неща и вичко е наред, обаче като вляза след 2 часа например и все едно нищо не съм направила!!! Фермата е наполовина обрана, например и не ми е запазено нищо, не мога да продавам, даже да изтрия нищо! А на приятелят ми с фермата няма никакъв проблем. Ако продължава така май ще си търся друго занимание...

# 448
  • Страната на чудесата
Днес всичко си работи добре Party

# 449
  • Варна
някои ся ли от новите картофи??

Общи условия

Активация на акаунт