Някой играе ли FarmVille?

• 61 496
  • 881
  •   1
Отговори
# 450
  • София
някои ся ли от новите картофи??

За да ти разреши да засееш от тях трябва да направиш дарение от 25 банкноти. Така че няма да сеем от тях  Wink !

# 451
  • Варна
някои ся ли от новите картофи??

За да ти разреши да засееш от тях трябва да направиш дарение от 25 банкноти. Така че няма да сеем от тях  Wink !
ясно, благодаря ти за пояснението  Heart Eyes

# 452
При мен не работи ПАК - първо изгубих подарък, защото ми каза, че съм си надхвърлила лимита от подаръци, а имах 11 в кутията!!  Shocked Преди съм имала до 25!!
Както и да е, започнах да ги вадя, и след като заредих пак играта, си бяха ОТНОВО в кутията и това стана 2 пъти!
Няма ли най накрая да сложат сейв бутон, баси..

# 453
здравейте! И аз имам нужда от прилични комшии Laughing asq__83@abv.bg Помагайте Praynig

# 454
  • Страната на чудесата
 PartyОсинових си зъбата патка PartyМного е готина, върха(знам, че ще стане лебед, ама така ми харесва повече Mr. Green

# 455
  • E-CLM & CH-VD
PartyОсинових си зъбата патка PartyМного е готина, върха(знам, че ще стане лебед, ама така ми харесва повече Mr. Green

Ако искаш, можеш да си я оставиш така, не е задължително да я трансформираш  Laughing

# 456
Вече много се ядосвам, някой има ли слончета в гифт бокс-а си??
Ще пробвате ли да сложите едно във фермата, и да ми кажете дали си остава там - с другите подаръци нямам проблем, но слончетата просто си се връщат в глупавата кутия вече за н-ти път! Sad

# 457
  • София
Слончето и при мен прави проблем, но различен от твоя. Когато го сложа от кутията във фермата и после искам да го продам, веднага след продажбата играта забива (всеки път!). И като я заредя наново, слонът си седи във фермата непродаден!

# 458
Слончето и при мен прави проблем, но различен от твоя. Когато го сложа от кутията във фермата и после искам да го продам, веднага след продажбата играта забива (всеки път!). И като я заредя наново, слонът си седи във фермата непродаден!

Хмм, значи може да се опитам да го сложа, продам и той пак ще си седи  Mr. Green
Малко рисковано ми се вижда, де  Mr. Green

А след като така и така мислиш да го продаваш, можеш ли да го сложиш, да излезеш от играта, и после да видиш дали е във фермата или кутията? Да знам дали при всички е така...

# 459
  • София
Да, седи си във фермата. Не се връща в кутията. Не знам защо при теб така се получава  newsm78 !
Откакто са пуснали слончетата, във фермата съм си запазила 10, а всички останали, които получавам, ги продавам, защото просто нямам място за повече. От вчера ми е този проблем с продаването.

# 460
Здравейте! Тази тема е страхотна.Не бях наясно с играта,но благодарение на вас вече взех да влизам в час. Hug Изпратих покани на някой момичета,надявам се да станем съседи.  ivona_p@abv.bg

# 461
  • Карлово
И на мен ми се връщат в кутията, но не всички, едни три си стоят във фермата. Баси лудницата с таз игра!

# 462
Ами аз имам няколко в кутията, и няколко във фермата, но тях съм ги сложила отдавна. И сега като пробвам да ги сложа във фермата, си се връщат, много тъпо ..

# 463
Здравейте, видях тази тема преди няколко дена и се захванах да играя и аз FaarmVille. Който ме иска за съсед може да ми прати покана (казвате колкото повече съседи , толкова повече бонуси). Мъж съм и имам две фермички Simple SmileSimple Smile майл : gbambalov@yahoo.com и gbambalov@abv.bg. Може би се чудите как се справям с две ферми и дали успявам да качвам бързо нива WinkWink Ето едно клипче, което правих скоро за да видите как прекопавам и садя за 5 минути http://vbox7.com/play:9b7de9e6
Между другото по-нетърпеливите могат да се пускат направо на ниво 70 с 9999999999 + жълтици.

# 464
  • London
ако искате да ви стана съседка на лични ми пращайте e-mail. Laughing

Сълза, моля те, ще си изпразниш ли кутията.

Общи условия

Активация на акаунт