Някой играе ли FarmVille?

• 61 126
  • 881
  •   1
Отговори
# 510
  • Cофия
А колко нива е играта?
Казаха ми, че е до 37  newsm78
Дали?

# 511
  • No Line On The Horizon
50 нива е.

# 512
  • Варна
Някой по-напред в темата беше публикувал този линк: http://spreadsheets.google.com/pub?key=rrFQP5AOGa4yUZCL-1VLUyg&gid=7
Там е описано подробно на кое ниво какво се случва. Аз съм на 36 и вече няма какво да си купувам  Crazy
И също така искам да кажа, че за тези 36 нива нито веднъж не успях да излъжа играта Simple Smile
Съвсем честно стигнах до тук  bowuu

# 513
  • Варна
от къде знаеш че е толкова?

# 514
  • Cофия
Добре, а медала за уникалните дървета - кои се броят за уникални? От 2 седмици имам да събера плодове от едно уникално дърво, ама пусто незнам кое е  ooooh!
Между другото r.trendafilova@abv.bg  -  ако някой има желание да ми е съсед  Mr. Green

# 515
  • No Line On The Horizon
Ами така бях запомнила, но явно греша. В този файл пише, че са 70.
Уникални се броят, когато са различни. Преброй дали имаш 15 различни видове, може да ти се губи един вид.

# 516
  • Варна
Добре, а медала за уникалните дървета - кои се броят за уникални? От 2 седмици имам да събера плодове от едно уникално дърво, ама пусто незнам кое е  ooooh!
Между другото r.trendafilova@abv.bg  -  ако някой има желание да ми е съсед  Mr. Green
Ами и на мен ми беше останало едно дърво да обирам, нямах портокал, купих си, обрах го и така взех медала  Laughing

Ахаха, от осиновената кафява крава събирам шоколадово мляко  Joy

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 15:39 от mari6a

# 517
Щом не ти е гот да цъкаш, защо я играеш играта ? Аз имам трактор и с него става значително по бързо.
Както и да е, за мен това е тъпо... с тия шашми, но хора разни... Wink
Отговор към всички: .... Отдавна имам трактори,сеялки и т.н. Simple Smile 1 туба ми стига до никъде Simple Smile,а не може с 1 туба да сея,копая и бера,нали така Wink освен ако вие не правите някакви измами за да го правите с 1 туба....Не си копувам гориво с онези пари защото събирам за нещо по стоиностно като някоя къщичка например Simple Smile...също така в момента няма акво да правя и съм си почти по цял ден вкъщи,защо пък да не садя каквото си искам Simple Smile за по 4 часа дори.явно тук няма кой да отговори на въпросите ми,и да ми помогне с проблемите Wink айде приятна игра.

# 518
  • Карлово
Госте, напротив, точно с една туба ора, сея и бера. И точно тук ме светнаха как да го правя. Една туба стига да се оберат, разорат и засеят около 40 квадратчета. Посяла съм си зеленчуци, които  растат с разлика поне 6 часа.

# 519
  • София
Госте, напротив, точно с една туба ора, сея и бера. И точно тук ме светнаха как да го правя. Една туба стига да се оберат, разорат и засеят около 40 квадратчета. Посяла съм си зеленчуци, които  растат с разлика поне 6 часа.

Именно, то не става само с ядене ...  Laughing
Аз също се справям с 1 туба!  Peace

# 520
Имаш предвид, че растат по-бързо ли?  newsm78

# 521
  • София
Госте, напротив, точно с една туба ора, сея и бера. И точно тук ме светнаха как да го правя. Една туба стига да се оберат, разорат и засеят около 40 квадратчета. Посяла съм си зеленчуци, които  растат с разлика поне 6 часа.
Имаш предвид, че растат по-бързо ли?  newsm78

Не растат по-бързо, а използваш капацитета на едната туба гориво, която имаш, по максимален начин. Обяснявам по-подробно.
Ако тубата ти стига за трите дейности - копаене, сеене и жънене - за 20 квадратчета, а нИвата ти е от 60 квадратчета, на първите 20 засаждаш Алое (расте за 6 часа), на вторите 20 засаждаш Ориз (никне за 12 часа), а на третите 20 засаждаш Грозде (расте за 1 ден). Тубата с гориво се се пълни за 6 часа. По горната схема ще я ползваш всеки път за обработката на цялото цъфнало каре от 20 квадратчета И за трите дейности - копаене, сеене и жънене.
Това не е измама, а чиста математика.
Броят на квадратчетата е примерен, изобщо не знам за колко стига тубата - аз не ползвам горния метод.

# 522
Kally May, благодаря за обяснението!   bouquet
Не ми е закупена още техниката.  newsm78  Всичко с мотиката върша.  Mr. Green

# 523
  • Карлово
Моите са 4х10 или 4х11, стига ми за трите дейности, остава може би за 1-2 квадратчета гориво.

# 524
  • Виена
Мили дами,
и аз си търся съседи!!
h0151767@wu-wien.ac.at

Общи условия

Активация на акаунт