Някой играе ли FarmVille?

• 61 458
  • 881
  •   1
Отговори
# 480
И аз я игря отскоро, ама я играя, та чак ми пушат ушите.  Laughing Вече съм на 20 ниво.

чудя се дали да си купя сеялка и дали горивото, когато го изразходвам, ще трябва да плащам с реални пари за тези банкноти, с които се купува горивото?

# 481
  • София
Ето едно клипче, което правих скоро за да видите как прекопавам и садя за 5 минути http://vbox7.com/play:9b7de9e6
Между другото по-нетърпеливите могат да се пускат направо на ниво 70 с 9999999999 + жълтици.

И къде е удоволствието от играта ?
За мен целта не е просто да минавам нива ...
Ела ти цъкай цял ден около 3000 квадратчета и пак ще си говориме дали няма да се поинтересуваш как да вършиш всичко толкова бързо!!!!!.съжалявам за грубото обръщение но е така.иначе не намирам удоволствие да минавам бързо нивата,а просто по бързо да садя,копая,и бера Simple Smileзащото както се бъгва играта така и ми се налага някой неща по 5 пъти да ги бера или копая!!!!!!!!!!!!!!!!1 Wink

Е как успя да ги насецаш 3000 квадратчета, аз има най-голямата възможна ферма и така като гледам повече от 380 не може.

Допускам, че не става дума за реални квадратчета, а за това колко пъти на ден цъкаш върху квадратче. Т.е. ако имаш 380бр. и жънеш, копаеш и сееш по веднъж на ден, то ще цъкнеш с мишката 380х3 = 1140 .  А ако го правиш три пъти на ден, ето ти ги над 3000 пъти обработване на квадратчета.

# 482
  • London
Е нали, в копаенето е гъдела на играта.

# 483
  • София
Е нали, в копаенето е гъдела на играта.

Така е  Peace ! Лично аз не бих прибягнала към никакви програмки за чийт. На мен си ми харесва да си я играя такава, каквато е!

# 484
  • London
Да от този чийт има много голяма вероятност да се сбъгясва играта още повече и сега има пак някакъв проблем, не виждам нито ленти, нито това ,че някой е минал в по-горно ниво.
На други места дикертен бан за чийт или опит за чийт, а тук агитират за него.

# 485
Аз нямам против да си улесня копаенето, защото ми е супер досадно, но не бих използвала съмнителни програми.  Laughing От играта със сигурност банват, ако разберат.  Crazy

# 486
ако някои си търси нов съсед  stefan.st@mail.bg

# 487
  • Варна
Яяяяяяя, имало тема за Фармвил  smile3555. Супер! Аз играя от скоро и вече съм на 20то ниво. Покрай мен всичките колеги се зарибиха да копаят и сеят  Laughing. Напоследък обаче много се сбъгва тая игра, бе!

# 488
И аз от скоро играя тази игра,но едно нещо не ми е ясно.Как се трупат парите(FV)?
За coins ми е ясно,но FV не мърдат и нищо не мога да си купя newsm78

# 489
И аз от скоро играя тази игра,но едно нещо не ми е ясно.Как се трупат парите(FV)?

При всяко ново качено ниво, получаваш една такава паричка, иначе можеш да си купиш с истински пари колкото искаш Simple Smile

# 490
Ето едно клипче, което правих скоро за да видите как прекопавам и садя за 5 минути http://vbox7.com/play:9b7de9e6
Между другото по-нетърпеливите могат да се пускат направо на ниво 70 с 9999999999 + жълтици.

И къде е удоволствието от играта ?
За мен целта не е просто да минавам нива ...
Ела ти цъкай цял ден около 3000 квадратчета и пак ще си говориме дали няма да се поинтересуваш как да вършиш всичко толкова бързо!!!!!.съжалявам за грубото обръщение но е така.иначе не намирам удоволствие да минавам бързо нивата,а просто по бързо да садя,копая,и бера Simple Smileзащото както се бъгва играта така и ми се налага някой неща по 5 пъти да ги бера или копая!!!!!!!!!!!!!!!!1 Wink

Е как успя да ги насецаш 3000 квадратчета, аз има най-голямата възможна ферма и така като гледам повече от 380 не може.

Допускам, че не става дума за реални квадратчета, а за това колко пъти на ден цъкаш върху квадратче. Т.е. ако имаш 380бр. и жънеш, копаеш и сееш по веднъж на ден, то ще цъкнеш с мишката 380х3 = 1140 .  А ако го правиш три пъти на ден, ето ти ги над 3000 пъти обработване на квадратчета.

да точно така...имам 384 квадратчета,което прави 1152 квадратчета на копаене садене и бране....както съдя някои дни и по 5 пъти на ден ми е доста гадно да цъкам непрекъснато боли ме китката вече...аз не целя да стигна на 70 ниво..а да ми се облекчи малко цъкането Wink

# 491
  • Карлово
Ами тогава си купуваш трактор, сеялка и комбайн. Така с едно цъкане - 4 квадратчета. Завиждам ти за ентусиазма да садиш бързорастящи зеленчуци. Аз отдавна съм минала на 4-дневни.

# 492
  • София
Щом не ти е гот да цъкаш, защо я играеш играта ? Аз имам трактор и с него става значително по бързо.
Както и да е, за мен това е тъпо... с тия шашми, но хора разни... Wink

# 493
  • London
Щом не ти е гот да цъкаш, защо я играеш играта ? Аз имам трактор и с него става значително по бързо.
Както и да е, за мен това е тъпо... с тия шашми, но хора разни... Wink

thumbsup
Повечето хора сме с по толкова квадратчета, но аз се дразня на разни такива празни.
Значи заради разни хитреци които генерират някакъв измислен трафик и дейност, тази сутрин
поне 8 пъти рефрешвах, не ми стига това, че ровят играта постоянно.

# 494
  • Варна

При всяко ново качено ниво, получаваш една такава паричка, иначе можеш да си купиш с истински пари колкото искаш Simple Smile
Не съм сигурна дали е точно така. Аз съм на 20 ниво, а имам 24 парички. Да не би пък в началото да стартираш с 4  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт