Някой играе ли FarmVille?

• 61 473
  • 881
  •   1
Отговори
# 465
  • E-CLM & CH-VD
Между другото по-нетърпеливите могат да се пускат направо на ниво 70 с 9999999999 + жълтици.

И като рефрешнеш, се връщаш на нивото, на което си бил  Laughing. Стар трик.

# 466
  • Варна
ако искате да ви стана съседка на лични ми пращайте e-mail. Laughing

Сълза, моля те, ще си изпразниш ли кутията.
готово Grinning
аз искам да ви питам, нали сега като берем посевите ни дава точка, която става после звздичка(ух, дано ме разберете) , обаче аз направих една звездичка и си сея пак от същото и ми изписва -528(примерно),при вас така ли е?

# 467
Здравейте, видях тази тема преди няколко дена и се захванах да играя и аз FaarmVille. Който ме иска за съсед може да ми прати покана (казвате колкото повече съседи , толкова повече бонуси). Мъж съм и имам две фермички Simple SmileSimple Smile майл : gbambalov@yahoo.com и gbambalov@abv.bg. Може би се чудите как се справям с две ферми и дали успявам да качвам бързо нива WinkWink Ето едно клипче, което правих скоро за да видите как прекопавам и садя за 5 минути http://vbox7.com/play:9b7de9e6
Между другото по-нетърпеливите могат да се пускат направо на ниво 70 с 9999999999 + жълтици.
Здравейте,аз също играя фермата.Имам всичките съседи и съм 32 ниво.Моля да разясниш за тези две програми,изтеглих ги и двете но във клипчето освен че сееш,копаеш и береш скорострелно нищо друго не се вижда.Къде и какво се цъка.Защото с моите 400 квадратчета ми е мъка да цъкам на ден по около 3000 ако не са и повече не съм ги смятала...И да обясните какво е това със нивата??Как така направо на 70 ниво то не е ли последното ниво ??? и като отидеш там за постоянно ли си оставаш там..Също така какво е това 99999999999+ жълтици????Благодаря

# 468
  • София
Ето едно клипче, което правих скоро за да видите как прекопавам и садя за 5 минути http://vbox7.com/play:9b7de9e6

И къде е удоволствието от играта ?
За мен целта не е просто да минавам нива ...

# 469
  • E-CLM & CH-VD
Това е една програма, която временно ти променя нивото. В момента, в който рефрешнеш, се връщаш на старото ниво. Единствено за кеф, ако си в началото, да видиш как изглежда фермата с всичко.
Имаше и друг трик - като посещаваш приятели, но и него го оправиха  Laughing
Няма как да измамиш играта, поне за момента.

# 470
  • Варна
И аз си търся един съсед.Обещавам редовно да му пращам подаръци  Simple Smile

# 471
Здрасти и от мен пак. ))))

аз не виждам смисъл да се минават скорострелно нива, то така не е интересно. )

Проблем обаче сега ми е горивото за трактора, сеялката и това с което бера продукцията. Фермата ми не е голяма, но с едно зареждане на горивото не мога да я прекопая цялата. Остават 10-15квадратчета и тях карам на ръка. Това не е такъв проблем, но като обера и трябва пак да засея съвсем не мога, тоест трябват ми 2резервоара с гориво. (( та ако има някакъв трик, освен да си го купувам и да чакам да се напълни.....))

Сега засях грозде, ще кажа колко ще ми е възвращаемостта довечера. )))) Че бая пари ми отидоха за тези трактори и т.н. чудесии. )

# 472
  • Русе
И аз си търся един съсед.Обещавам редовно да му пращам подаръци  Simple Smile

дай контакт или заповядай на mtchakarova@abv.bg

# 473
 И аз съм от тези, които си търсят съседи, още съм в началото на играта и нямам много. Пишете на лични, ако някой иска да станем съседи.  smile3525

# 474
Не съм гледала клипчетата, но ако се свалят програми и т.н., това не е трик, а чийт и хакване. Grinning

# 475
Хей и аз имам нужда от съседи...
Ели Тодорова или tei85@hotmail.com

# 476
Между другото слончетата са си наред вече!!  Crazy
И дават circus peanuts  Joy

# 477
  • London
Между другото слончетата са си наред вече!!  Crazy
И дават circus peanuts  Joy

Aууууууу, каква асоциация направих  Embarassed

# 478
Ето едно клипче, което правих скоро за да видите как прекопавам и садя за 5 минути http://vbox7.com/play:9b7de9e6

Ела ти цъкай цял ден около 3000 квадратчета и пак ще си говориме дали няма да се поинтересуваш как да вършиш всичко толкова бързо!!!!!.съжалявам за грубото обръщение но е така.иначе не намирам удоволствие да минавам бързо нивата,а просто по бързо да садя,копая,и бера Simple Smileзащото както се бъгва играта така и ми се налага някой неща по 5 пъти да ги бера или копая!!!!!!!!!!!!!!!!1 Wink

# 479
  • London

Ела ти цъкай цял ден около 3000 квадратчета и пак ще си говориме дали няма да се поинтересуваш как да вършиш всичко толкова бързо!!!!!.съжалявам за грубото обръщение но е така.иначе не намирам удоволствие да минавам бързо нивата,а просто по бързо да садя,копая,и бера Simple Smileзащото както се бъгва играта така и ми се налага някой неща по 5 пъти да ги бера или копая!!!!!!!!!!!!!!!!1 Wink

Е как успя да ги насецаш 3000 квадратчета, аз има най-голямата възможна ферма и така като гледам повече от 380 не може.

Общи условия

Активация на акаунт