Някой играе ли FarmVille?

• 61 071
  • 881
  •   1
Отговори
# 570
  • London
Е така да, а на мен вчера не ми даде отново!!!! хп и коинс за червен рибън.
То вече не се търпи от тия бъгове.

# 571
Дали има някакви настройки за съобщенията на стената? Мисля си да не съм навремето щракнала някъде да не показва съобщения на стената , та затова. И от къде евентуално да ги коригирам?

# 572
Дали има някакви настройки за съобщенията на стената? Мисля си да не съм навремето щракнала някъде да не показва съобщения на стената , та затова. И от къде евентуално да ги коригирам?

Tова е горе, до името ти, в Settings - Application Settings Simple Smile

# 573
Здравейте,аз също играя фарм виле и си търся съседи, в фейс бук съм се писала Лидия Маринова.Очаквам поканите ви Hug

# 574
Здравейте, пренасям поканата за среща на фермерите от фейсбука,защото там не всеки е приятел на всеки Simple Smile
Та...очаквам предложения за дата, място и час ..ако ли не, аз ще дам такова в удобно за мен време Flutter

# 575
Здравейте,аз също играя фарм виле и си търся съседи, в фейс бук съм се писала Лидия Маринова.Очаквам поканите ви Hug

Привет, когато искате покани си слагайте емайла, защото имената доста се дублират, а пощата е уникална.
Бях доста изненадан като видях че сме четири магарета с моето име и фамилия Simple Smile

# 576
Така е, обаче не е много безопасно да си пуснеш мейла просто така..
Най-добре казвайте име + каква е снимката на профила Wink

# 577
# 578
  • Варна
Абе нали пращате покани директно на посочените мейли? Нужно ли е да пратите покана за приятелство първо? Защото аз пращам директно покана за съседство, пратих на поне 10 човека - и нищо.
Просто или са те игнорорали или не са приели приятелството, има едно ремаинд (напомни) може би ще помогне.
Не, не са ме игнорирали защото не съм ги аднала като приятели. Имам предвид тук пишещите, които си публикуват мейлите. Явно първо трябва да искам оторизация за приятелство. А и не мога да им пратя римайнд, тъй като не са ми в списъка My neighbours, Pending  Tired

# 579
  • London
Здравейте, пренасям поканата за среща на фермерите от фейсбука,защото там не всеки е приятел на всеки Simple Smile
Та...очаквам предложения за дата, място и час ..ако ли не, аз ще дам такова в удобно за мен време Flutter

A, за среща съм на линия,за предложения не, но пък ето една идея от мен, да пием бира. Laughing

# 580
Здравейте! Аз играя от скоро и ще се радвам на съседи. maggitta@abv.bg - Магдалена Славова

# 581
  • София
Абе нали пращате покани директно на посочените мейли? Нужно ли е да пратите покана за приятелство първо? Защото аз пращам директно покана за съседство, пратих на поне 10 човека - и нищо.

И при мен е същата работа ...

# 582

A, за среща съм на линия,за предложения не, но пък ето една идея от мен, да пием бира. Laughing

от цялата работа бирата е най-ясна:) въпроса е къде,кога и в колко:)

# 583
здравейте! Аз също играя FarmVille и си търся съседи. E-mail: geri1908@abv.bg.  

# 584
Аз тук си намерих много съседи, сега си търся компания за бира  Grinning Относно подаръците... Извинявам се ако някой не получава всеки ден, просто има гадно ограничение Sad Cry Но се старая да няма ощетени  Wink

Общи условия

Активация на акаунт