Някой играе ли FarmVille?

• 61 038
  • 881
  •   1
Отговори
# 555
играя тази хубава игра , но съм в началато и си търся съседи ако някой желае diana_13@all.bg

# 556
Здравейте и аз отскоро имам ферма,но нямам съседи.Ако някой иска да ми стани съсед е добре дошъл   bouquet . mariyanne@abv.bg

# 557
Да се оплача и аз.Свалих си IE8 ,но не ми излиза списък с приятели ,когато искам да пратя подаръци.  Sad Мога само на всеки по отделно,но това става много бавно при много съседи.Дали е от играта,че кофти така.

# 558
Момичета, а черните овце откъде се вземат?

# 559
ако има желаещи да ми станат съседи elndim@yandex.ru ще се радвам

# 560
  • London
Да се оплача и аз.Свалих си IE8 ,но не ми излиза списък с приятели ,когато искам да пратя подаръци.  Sad Мога само на всеки по отделно,но това става много бавно при много съседи.Дали е от играта,че кофти така.

Да не е някой бъг на играта, че го има и това.

# 561
# 562
  • София
Изпратих малко покани Simple Smile

# 563
  • Варна
Абе нали пращате покани директно на посочените мейли? Нужно ли е да пратите покана за приятелство първо? Защото аз пращам директно покана за съседство, пратих на поне 10 човека - и нищо.

# 564
  • London
Абе нали пращате покани директно на посочените мейли? Нужно ли е да пратите покана за приятелство първо? Защото аз пращам директно покана за съседство, пратих на поне 10 човека - и нищо.
Просто или са те игнорорали или не са приели приятелството, има едно ремаинд (напомни) може би ще помогне.

# 565
Днес не ми разрешава да изпращам подаръци и от операта и от експлорера  Cry

# 566
  • London
Днес не ми разрешава да изпращам подаръци и от операта и от експлорера  Cry

А, минаха ли 24 часа от последното пращане?

# 567
Ами вчера пращах, може би е било следобяд. Ще опитам довечера отново.
Преди малко намерих една крава, приютих я, но този факт не се изписа на стената. Въобще не ми се изписват събитията от селото на стената.

# 568
  • London
Ами вчера пращах, може би е било следобяд. Ще опитам довечера отново.
Преди малко намерих една крава, приютих я, но този факт не се изписа на стената. Въобще не ми се изписват събитията от селото на стената.

Ми като приютиш животно не ти се изписва на стената, а само като я намериш в твоята ферма и я публикуваш за да я приюти друг.А, иначе животното го търси в кутия с подаръци.

# 569
Неправилно се изразих. Намерих животно и то не се изписа на стената за да го приюти някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт