Някой играе ли FarmVille?

• 61 032
  • 881
  •   1
Отговори
# 615
А при мен не се виждат цветя....

При семената са. Бутоните за подредба на различните култури. Там последният бутон е Цветя. Peace

# 616
Някой знае ли кога ще мога да разширя фермата още, да кажем 20/20. Едното разширение беше с 50 000, следващото с 75 000. Обаче следващото ми е заключено.
И аз все се чудех защо няма вариан с цветя. Дано да го пуснат скоро.

# 617
май доста хора са "зарибени" по играта Simple Smile, за съжаление още я разработват и аз специално умирам от яд когато отпред се мъдри черна овца, например и не мога да я осиновя ooooh!

# 618
  • E-CLM & CH-VD
май доста хора са "зарибени" по играта Simple Smile, за съжаление още я разработват и аз специално умирам от яд когато отпред се мъдри черна овца, например и не мога да я осиновя ooooh!

Понякога не могат да се осиновят, а понякога много хора ги взимат. Личния ми рекорд е 12 човека, осиновили моя зъбата патка  Laughing

# 619
        Здравейте отново фермери!Искам да споделя нещо:Вече от два месеца играя,
помогнах на повече от 100 изгубени животни,а аз нямам нито едно.Нито веднъж не е
публикувано на стената ми каквото и да е животно.Започвам да си мисля, че съм
отказала по някакъв начин публикуването на такива съобщения.Някой знае ли
каква е причината за това.Не е логично,вече съм на 31 ниво,а нищо не се е появявало.
Моля за съвет.Благодаря предварително! newsm78

# 620
  • E-CLM & CH-VD
Иди на известия, след това кликни на "виж всички", и като ти излязат отдясно, и виж дали има отметка на "изпратени от мен" и "изпратени от други", защото може да има отметка само на такива, които публикуваш ти.

# 621

И на двете има отметки.Аз получавам всички други отговори и
коментари.Само не се публикуват намерените животни.А във фермата се
появяват за помощ. Sad

# 622
  • София
Толкова се сбъгяса играта, че няма на къде...
Всичко, което съм направила снощи не е отчетено, реколтата ми е изгнила ...  #Cussing out

# 623
       Здравейте отново фермери!Искам да споделя нещо:Вече от два месеца играя,
помогнах на повече от 100 изгубени животни,а аз нямам нито едно.Нито веднъж не е
публикувано на стената ми каквото и да е животно.Започвам да си мисля, че съм
отказала по някакъв начин публикуването на такива съобщения.Някой знае ли
каква е причината за това.Не е логично,вече съм на 31 ниво,а нищо не се е появявало.
Моля за съвет.Благодаря предварително! newsm78

И аз имах същият проблем. Явно съм била забранила съобщенията без дори да имам спомен Crazy Mr. Green
Като си отвориш ФБ, в дясно ти се излиза менюто с (моя ФБ е на английски):

News Feed
Pages
Status Updates
Photos
Links
Video
contacts
Notes
friends
Create new list
Less
More

Кликни на Create new list и отдолу ще видиш Edit options, клик и там и ще ти излезе един прозорец Hidden from News Feed. Намираш иконата на FarmVille и кликваш на Add to News Feed.
Дано съм го обяснила ясно. Успех Hug

# 624
Днес някой успя ли да влезе в играта?

# 625
  • София
Днес някой успя ли да влезе в играта?

Всичко, което съм направила снощи не е отчетено, реколтата ми е изгнила ...  #Cussing out

От сутринта успявам, криво ляво ...

# 626
  • Страната на чудесата
Аз-не SadОпитвам да вляза, зарежда донякъде и после-нищо Close

# 627
  • Bristol
А аз от снощи съм регистрирана и хоп в клубчето ви!
Привет на всички фермерки  Hug Heart Eyes

Евгения, аз си бях забранила съобщенията. Отиди най-отдолу на страницата на ФБ, където ти излизат съобщенията от приятелите. Има една лентичка на която пише Older posts, Show hidden posts, Edit options. Натисни на Edit options, ще ти излезе всичко, което си забранила. Натисни бутончето Add to news feed на това, което искаш пак да го виждаш  Wink

# 628
аз влизам , но ме изхвърля Sad

# 629
ЗДравейте, сега засякох темата. И аз играя Farm Ville - ако някой иска да ме покани за съсед cveteelina@abv.bg Cvetelina Hristova

Върнах се няколко странички назад и пратих покани на дадените мейли. Дано ме приемете.
И при мен цветята още ги няма.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 14:38 от Cvete™

Общи условия

Активация на акаунт