Някой играе ли FarmVille?

• 61 032
  • 881
  •   1
Отговори
# 600
Добавих някои от вас за съседи ,но май не са ми достатъчни,хайде който търси още съседи бързо да клика Grinning
bimba@abv.bg

# 601
Кравата дава ягодово мляко Simple Smile ....забелязахте ли какво прави слончето и розовата крава????? Дайте им комадата "pet" и ще видите.

# 602
  • София
Добавих някои от вас за съседи ,но май не са ми достатъчни,хайде който търси още съседи бързо да клика Grinning
bimba@abv.bg

И на теб пращам покана, но от тук нито един човек не ми прие поканата ...  Confused

# 603
bimba@abv.bg

И на теб пращам покана, но от тук нито един човек не ми прие поканата ...  Confused
Можеш да ми пратиш.   luna bg Ще я приема.  Blush

# 604
добре, аз уж получих розова крава, а ми я няма във фермата Cry пак ли някакъв бъг?

# 605
  • Варна
добре, аз уж получих розова крава, а ми я няма във фермата Cry пак ли някакъв бъг?
Най-вероятно си я намерила и трябва да я публикуваш, за да може някой друг да я "осинови"  Peace

# 606
Най-вероятно си я намерила и трябва да я публикуваш, за да може някой друг да я "осинови"  Peace
или си я осиновила и е в кутията ти с подаръци Wink

# 607
  • Mediterraneo
Благодаря на всички, които са ми пратили покани  Heart Eyes

# 608
 Peace   играйте  приятна  е  farmville.com   приех  някой  от  поканите  за  съседство   приятни  забавления  на   участващите

# 609
  • London
Здравейте комшии и фермери,
искам да споделя с вас това моля ако някой е заинтересуван да се включи.
Има предложение срещата да е в четвъртък и ще добре който иска да се включи с мнение.

# 610
  • E-CLM & CH-VD
А видяхте ли при посевите, че има бутон за цветя най-накрая? Все още не е активен, но пише, че ще е скоро.  Mr. Green

# 611
  • Тук и сега
От кога търся такава тема  Crazy голяма зарибявка е тази игра  Peace
Може ли някой да ми отговори на тези въпроси:
Максимално колко броя съседи трябва да имаме?
Задължително ли е да имаме във фермата си животни и дървета (тъй като придобих много) ?

Максималкото е мисля, 200 съседи  Crazy, аз съм стигала до 70-75, но разчистих терена, сега имам не повече от 40. За синя панделка ти трябват 50.

Не е задължително, разбира се. Но животните меко казано пречат - натоварват много играта, защото е флаш и всичко живо мърда по всяко време. Аз съм си оставила по 3-4 от вид.

Аз мисля за сега да остана с около 20-ина съседа,а от дърветата може ли да махна и примирно да оставя по3-4 от вид ?

# 612
А видяхте ли при посевите, че има бутон за цветя най-накрая? Все още не е активен, но пише, че ще е скоро.  Mr. Green

Вчера видях, че ще има цветя. Пък от един час въобще не ме допуска играта. Confused

# 613
А при мен не се виждат цветя....

# 614
  • London
А при мен не се виждат цветя....

И аз не виждам, отворих играта през 4-ри браузъра и няма.

Общи условия

Активация на акаунт