Някой играе ли FarmVille?

• 61 072
  • 881
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз се старая всички да получат подарък и редувам списъка с приятели, надявам се да няма ощетени. А бирата е добра идея, и без това играта в последно време само забива и е изнервящо  Confused

# 586
Здравейте фермери и фермерки и аз като вас се зарибих много с тази игричка и си търся съседи. Мейла ми е : sv_l_p@abv.bg . Искам да ви питам за какво е опцията "pet" при животните ? newsm78

# 587
Видяхте ли новите розови крави ?????имам вече една  Whistling

# 588
Здравейте някой мойе ли да ми каже как се получават тия розожи кражи?

# 589
Здр. отново забравих да кажа че си търся саседи.

# 590
Здравейте! Аз също играя FarmVille и си търся съседи. E-mail: diliana_@mail.bg

# 591

Как се сдобиваш с тях?

# 592
  • София

Как се сдобиваш с тях?

Те са от изгубилите се животни, които осиновяваш.
И аз се сдобих, даже вече са ми две! А ако дадат и ягодово мляко, ще ги призная програмистите за абсолютно ненормални  hahaha !

# 593
  • Mediterraneo
И аз искам съседи  Grinning Играя от известно време, но чак днес се сетих, че вероятно има тема във форума  ooooh!

dimana7@abv.bg     Благодаря предварително на новите си съседи  Hug

# 594
  • Варна

Как се сдобиваш с тях?

Те са от изгубилите се животни, които осиновяваш.
И аз се сдобих, даже вече са ми две! А ако дадат и ягодово мляко, ще ги призная програмистите за абсолютно ненормални  hahaha !
Най-вероятно ще е ягодово, защото в известието пише, че е дошла от близката ягодова ферма  hahaha
И аз си имам такава розовичка крава и я чакам да я издоя  Joy

# 595
и аз си търся съседи, ще се радвам ако някой ме покани
Dessy Alexandrova - понеже излизат две, аз съм тази със зелената блуза Simple Smile))))))))

# 596
  • Spain
здравейте и аз играя играта и се у4удих 4ак колко много хора са се запалили Simple Smile
 имам един трик  но е трудоемко Simple Smile - за тези които искат да си докарат панделките от декорацията и сградите - купувате , слагате и  изтирвате след това - след като се изтрие си остава като броика , или продавате де както предпо4итате , по същия на4ин може да се пе4елят то4ки експириънс - само обработвате земята и после я изтривате без да садите нищо - това не съм го пробвала защото нямам толкова време да играя , но е сигурно 4е може да се направи Simple Smile
успех със фермеството Simple Smile

# 597
  • No Line On The Horizon
Това са двата основни начина, за бързо качване на нива - Soy Delete Metod и наградата за Architect. При първия засяваш със Soybeans, защото това е най-евтината култура, която носи 2 точки за еxp., след което я триеш. Другият вариант е да купиш палатки от по 1000 coins и след това да ги продадеш, ако искаш. И за двата начина трябва първо да си разшириш максимално фермата. На наградата за декорация не носи пари

# 598
  • Тук и сега
От кога търся такава тема  Crazy голяма зарибявка е тази игра  Peace
Може ли някой да ми отговори на тези въпроси:
Максимално колко броя съседи трябва да имаме?
Задължително ли е да имаме във фермата си животни и дървета (тъй като придобих много) ?

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 12:03 от sъkrovishte

# 599
  • E-CLM & CH-VD
От кога търся такава тема  Crazy голяма зарибявка е тази игра  Peace
Може ли някой да ми отговори на тези въпроси:
Максимално колко броя съседи трябва да имаме?
Задължително ли е да имаме във фермата си животни и дървета (тъй като придобих много) ?

Максималкото е мисля, 200 съседи  Crazy, аз съм стигала до 70-75, но разчистих терена, сега имам не повече от 40. За синя панделка ти трябват 50.

Не е задължително, разбира се. Но животните меко казано пречат - натоварват много играта, защото е флаш и всичко живо мърда по всяко време. Аз съм си оставила по 3-4 от вид.

Общи условия

Активация на акаунт