Някой играе ли FarmVille?

• 61 021
  • 881
  •   1
Отговори
# 645
И аз се запалих по играта от около седмица.  Simple SmileТърся си съседи jenia@ssi.bg. Zhenya Atanasova.

# 646
и аз си търся съседи профила ми е ,,жоро петров''

# 647
Как не се сетих по-рано, че тук има тема smile3555
И аз съм от играещите Wink
И аз търся съседи Hug  svasseva@abv.bg

# 648
И аз се запалих по играта от около седмица.  Simple SmileТърся си съседи jenia@ssi.bg. Zhenya Atanasova.
Открих те и те добавих Hug

# 649
  • Варна
Здравейте! С тази игра зомбирах направо! Търся си съседи, на 19 ниво съм още, но пощръклях да сея и копая. Пратих покани на някои от вас, а ако някой си търси съсед blagomira@abv.bg или Blagomira Borisova.   bouquet

# 650
Zdraveite Simple Smile. Tyrsq si novi sysedi. Ako ima jelae6ti - dilian1983@abv.bg Grinning

# 651
  • Карлово
Видяхте ли, животинките са отбелязани с розови балончета на опашките, когато са готови за кълектване. Чудя се кое ще пуснат по-рано - цветята или 22х22 нива? Че и на мен ми стана вече тясно, пък и малко да поцветарствам ми се иска.

# 652
Да, ако бяха направили и така, че с едно цъкване да се кълектват животните, щеше да е по- добре  Simple Smile

# 653
  • Варна
Видяхте ли, животинките са отбелязани с розови балончета на опашките, когато са готови за кълектване. Чудя се кое ще пуснат по-рано - цветята или 22х22 нива? Че и на мен ми стана вече тясно, пък и малко да поцветарствам ми се иска.
аз искам и двете Simple Smile, че нещо ми стана скучно Grinning

# 654
  • London
Е да, с това 46 ниво и на мен ще ми е скучно,
 но ако пуснат 22*22 и 24*24 Сълза ще ни отвее. Hug

# 655
Абе нали пращате покани директно на посочените мейли? Нужно ли е да пратите покана за приятелство първо? Защото аз пращам директно покана за съседство, пратих на поне 10 човека - и нищо.
И аз това питам как изпращате покана?

# 656
  • София
Абе нали пращате покани директно на посочените мейли? Нужно ли е да пратите покана за приятелство първо? Защото аз пращам директно покана за съседство, пратих на поне 10 човека - и нищо.
И аз това питам как изпращате покана?

Установих, че е нужно...
Инак нищо не се получава.

# 657
jenshen73,Ия, Благомира пратих ви покани за приятелство Simple Smile

# 658
  • Cофия
Нещо почва да ми доскучава, трябва да пуснат някакви нови неща....  Crossing Arms

# 659
  • София
Бихте ли ми обяснили какво прави бутона Pet при животните?

Общи условия

Активация на акаунт