Някой играе ли FarmVille?

• 60 965
  • 881
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
spatifia  поканете ме,защото аз нямам покани за днес  Wink

# 166
Ида и аз за фермите Mr. Green.
Давайте имейли, адреси на ферми, имена, да си подаряваме дървета и зайци.

# 167
Предлагам се за съсед. Не вдигам шум...
hrusafov@gmail.com

# 168
  • Карлово
Някой има ли идея в колко часа се сменя деня? Снощи, преди 12 беше, разпратих подаръци и покани, а тази сутрин ми дава, че съм изчерпила лимита за деня.

# 169
Аз днес едва влизам в играта, заради което ми се затри и един подарък нанякъде....иначе и на мен ми дава че нямам лимит, което е странно, защото вчера преди обяд си разпратих подаръците

# 170
Здравейте! В момента съм на 33 ниво и ми трябват 14 съседи за последния медал. Който има желание да пише лично съобщение. Благодаря!

# 171
Как мога да кача тук снимка от фермата си?

# 172
  • Карлово
Здравейте! В момента съм на 33 ниво и ми трябват 14 съседи за последния медал. Който има желание да пише лично съобщение. Благодаря!
Аз, аз! christozovi@mail.bg
и не само на теб, ставам съсед на всеки желаещ. но за днес нямам покани, така че-канете ме вие. подаръци ще разпращам утре.

Как мога да кача тук снимка от фермата си?
снимаш я у ФБ, после от албума със снимки на ферми, копваш линка на твоята в бутончето за изображение, първото на втория ред

# 173
Искам да си разширя фермата, но нямам представа, как да си поканя съсед  Twisted Evil. Хайде, заселвайте се около мен, че брадясах.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 15:56 от Ню

# 174
хахахах...мацки, побъркахте ме бе  Mr. Green Joy, не мога да смогна на подаръци  bouquet

# 175
  • София
И аз играя редовно, на 6 ниво съм все още. Разпратих покани за съседство на дадените мейли на последните две страници, ако ме искате за съсед, моля да ме добавите j_u_l_i_a@abv.bg  bouquet

# 176
Моите покани свършиха за днес,ако някой има желание нека ми прати покана приемам с удоволствие.А на мен ми трябва още 1 подарък,за да взема следващия рибон  Laughing Ужас,така се зарибих с тая ферма  ooooh! Да припомня и мейла,ако някой иска да ме земе за комшу  Praynig Laughing mane4e@abv.bg Благодаря предварително  Hug

# 177
И моите подаръци свършиха за днес. Благодаря на всички, които ми станаха съседи...ееййй... голяма работа сме тукаSimple Smile) Обади се на другарче и става еднаааа....

# 178
И моите подаръци свършиха за днес. Благодаря на всички, които ми станаха съседи...ееййй... голяма работа сме тука:)) Обади се на другарче и става еднаааа....
Да съгласна съм,благодарение на всички и форума,доста напреднах.Благодаря за приятелството и подаръците на всички  Hug Чакам още приятели  Peace
Понеже аз съм по срещите,някой ден може да се съберем всички фенове на играта и да си обясняваме,а и по-напредналите да ни светнат малко за неясните неща.Пък и да се запознаем  Peace

# 179
И моите подаръци свършиха за днес. Благодаря на всички, които ми станаха съседи...ееййй... голяма работа сме тука:)) Обади се на другарче и става еднаааа....
Да съгласна съм,благодарение на всички и форума,доста напреднах.Благодаря за приятелството и подаръците на всички  Hug Чакам още приятели  Peace
Понеже аз съм по срещите,някой ден може да се съберем всички фенове на играта и да си обясняваме,а и по-напредналите да ни светнат малко за неясните неща.Пък и да се запознаем  Peace
Joy аз съм съгласна за среща  Peace

Общи условия

Активация на акаунт