Някой играе ли FarmVille?

• 60 982
  • 881
  •   1
Отговори
# 225
  • E-CLM & CH-VD
Съседите не са ми проблем, при 63-ма. Laughing
Обаче това с помоща ми е ........
..........
Каква помощ може ли някой да ме светне? Blush

Като кликнеш на някоя от снимките на съседите ти под фермата ти, имаш опция да го посетиш/да му помогнеш. Приемаш и отиваш във фермата му, където помагаш, и ти дава 20 парички + 5 точки, и така на 20 съседа. За следващите над 20 дава по 5 парички и 1 точка. С тази помощ се трупат точки за едно от сините медалчета.

# 226
  • София
Добавих и аз още няколко адреса и потвърдих други:) Ей голяма зарибявка тая игра   bouquet

# 227
  • софия
привет на всички "фермерки" Hug

от 2 дена и аз съм от зарибените Laughing...садя, бера, садя, бера... Joy
обаче си  имам само 1 съсед..ако някой иска ще му се дам веднага

опс...зобравих  evgeniya krumova съм

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 13:42 от Жени_К

# 228
Съседите не са ми проблем, при 63-ма. Laughing
Обаче това с помоща ми е ........
..........
Каква помощ може ли някой да ме светне? Blush

Като кликнеш на някоя от снимките на съседите ти под фермата ти, имаш опция да го посетиш/да му помогнеш. Приемаш и отиваш във фермата му, където помагаш, и ти дава 20 парички + 5 точки, и така на 20 съседа. За следващите над 20 дава по 5 парички и 1 точка. С тази помощ се трупат точки за едно от сините медалчета.
Мерси много за подробните обяснения. Grinning
Аз пък цъкам от My Neighbors и там ми излизат приятели да помагам,нали е същото?

И да попитам-сега си разширих фермичката,обаче земята ми се разшири от ляво и отдолу(ама как го обясних) ooooh! в смисъл,че сега за да имам място за животните ми (защото са много сгъчкани) трябва да ги преместя всичките от другата страна ( демек там където имам територия),а аз не искам да ги местя от тази страна където са ми харесва.Има ли някаква опция да не ги местя?Или някак си да разместя самите лехички.Оф дали някой ме разбра изобщо? ooooh!

Също исках да питам,забелязах,че едната ми овца се е обърнала наобратно все едно ще бяга и кончето ми също,защо така?]

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 13:58 от Биа _

# 229
Опа сега забелязах,че човечето ми е излязло от баличките със сеното,това да не е от разширението на фермата? Thinking

# 230
  • София
Също исках да питам,забелязах,че едната ми овца се е обърнала наобратно все едно ще бяга и кончето ми също,защо така?][/b]

От днес животните могат да се пускат да вървят. Също и да бъдат завъртани.
Цъкни върху някое животно и от падащото меню избери "Rotate" - ще го завъртиш в тая посока, в която искаш. Също така му дай "Stay" ако не искаш да ти се шматка нагоре-надолу.

За другия въпрос - трябва да преместиш всичко спрямо новия си размер, за да получиш желаната подредба. Лехичките не можеш да местиш. Можеш да изтриеш тези, които не искаш и да изкопаеш нови там, където искаш. Друг вариант засега няма.
Малко е играчка цялата работа, но пък е част от играта, нали  Wink !

# 231
  • E-CLM & CH-VD
Биа, по-лесно е от снимките долу в самата ферма  Peace
А фермите винаги се разширяват така - наляво и надолу. За да му е по-свободно на добитъка  Laughing, или го местиш, или триеш един ред лехи, и правиш 2 реда лехи долу на новата ти земя.

А за животните - от днес вече се движат  Laughing, моето едното прасе като хукна сутринта.... hahaha hahaha hahaha

И моето човече веднъж изскочи, явно нещо моментно - разместих сеното и пак го вкарах вътре.  Twisted Evil

# 232
  • София
Опа сега забелязах,че човечето ми е излязло от баличките със сеното,това да не е от разширението на фермата? Thinking

Да! Трябва да го окопаеш в новия център.

# 233
Мерси много за бързите отговори. Hug
Добре де,а така не може да ми избягат животните нали? Laughing В смисъл да отидат в друга ферма?Нещо не ме кефи да ми се движат.

# 234
Един от вариантите за трупане на XP e купуването на бали сено (1XP излиза 20 coins), но най-изгодния вариант е съдене на боб и триене, след което повтаряте упражнението (1XP излиза 10 coins)
*XP - experience

# 235
Аз с тези бали скочих от от 26 ниво до 33 за 4 дни, но си е голяма играчка после да ги продаваш обратно. В момента имам само 36 монети  Joy Хайде още няколко съседа ми трябват за последния медал. Ivan Santev аватара ми е i love kj, който желае

# 236
Здравейте и от мен...и аз съм от зарибените фермери.
Търся си нови съседи Simple Smile
както е казал мечо Пух.."колкото повече,толкова повече"
Vanya Krasteva или fifi_girl_86_@abv.bg
Ще се радвам да си съседстваме Simple Smile

# 237
Castelano,току що те поканих Simple Smile

# 238
ДОбре де как да разбера къде точно е средата на фермата?Миналия път просто съм улучила.

# 239
Излиззаш от играта , и след това влизаш отново
Там, където се намира човечето при началното отваряне на играта, веднага го ограждаш плътно- най- добре с бали, и готово

Общи условия

Активация на акаунт