Някой играе ли FarmVille?

• 61 567
  • 881
  •   1
Отговори
# 360
  • E-CLM & CH-VD
Горивото се самозарежда. С една "туба" успявам да изора около 225 квадратчета. После чакам няколко часа да се напълни и садя.

Зарежда се за 6 часа. Ти ореш, после чакаш да се зареди и тогава сееш ли? Или не те разбрах правилно  Thinking?

Аз ползвам трактора, машината за събиране и за сеене само на най-трудно достъпните места, за останалото - разцъквам мишока  Laughing

# 361
  • Карлово
Горивото се самозарежда. С една "туба" успявам да изора около 225 квадратчета. После чакам няколко часа да се напълни и садя.

Зарежда се за 6 часа. Ти ореш, после чакаш да се зареди и тогава сееш ли? Или не те разбрах правилно  Thinking?

Аз ползвам трактора, машината за събиране и за сеене само на най-трудно достъпните места, за останалото - разцъквам мишока  Laughing

Правилно си ме разбрала. Ора и чакам, после сея. Има ли друга хватка? Освен на ръка.

# 362
  • E-CLM & CH-VD
Ами другата хватка е да се разделиш полето на 3, и да садиш само неща, за които им трябва 8 часа да узреят (няма посев за 6 часа). Така с един резервоар садиш и копаеш всяка 1/3 и не губиш време в излишно чакане.

# 363
Ами другата хватка е да се разделиш полето на 3, и да садиш само неща, за които им трябва 8 часа да узреят (няма посев за 6 часа). Така с един резервоар садиш и копаеш всяка 1/3 и не губиш време в излишно чакане.

Има,алоето е за 6 часа.Аз имам друг проблем-напоследък често се случва-бера,садя,а като отворя наново играта-всичко е по старому.И почвам наново.Знам,че има някакъв проблем,но не се ли предвижда това,няма ли някаква индикация

# 364
  • E-CLM & CH-VD
А не ти ли изгниват посевите, щом е по старому?  Thinking
За такива неща обикновено излиза един надпис, че не е синхронизирано със сървъра Crossing Arms, и на мен ми се е случвало. Но можеш да правиш друго - след като засадиш, отиваш при някой съсед и после се връщаш пак в твоята ферма, за да видиш дали са се запазили промените.

# 365
И тук да си споделя мъката. Цял ден размествам патки и крави и сега се е бъгнало всичко. Даже слонското стадо е изчезнало  Sad В знак на протест няма да си обера гроздето, няма да издоя кравите и няма да събера яйцата.!

И аз така.Помогнете ако може да се избегне.

# 366

Зарежда се за 6 часа. Ти ореш, после чакаш да се зареди и тогава сееш ли? Или не те разбрах правилно  Thinking?

Аз ползвам трактора, машината за събиране и за сеене само на най-трудно достъпните места, за останалото - разцъквам мишока  Laughing

Правилно си ме разбрала. Ора и чакам, после сея. Има ли друга хватка? Освен на ръка.
Хватката е да си зазидаш човечето, става доста по бързо Wink

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 02:07 от tony_t

# 367
Здравейте виртуални фермери и фермерки,аз също търся съседи..така че ще чакам да пишете. Simple Smile Svetoslav.Kangalov@gmail.com

# 368
  • Русе
Записвам се и аз, от съвсем скоро играя играта, едва на 10-ти ниво съм, още дори може би не съм запозната напълно с правилата, но се уча в движение. Имам само един съсед, очаквам още ако има желаещи. Връщам се назад да прочета темата.
Успех на всички.

mtchakarova@abv.bg

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 13:06 от Meggysan

# 369
  • Карлово
Хватката е да си зазидаш човечето, става доста по бързо Wink
Аз отдавна съм го зазидала. Ама перспективата да цъкна на всичките 225 квадратчета по три пъти за да засея, хич не ме блазни. А и вече садя само дини и си чакам по 4 дни да стане бостана. Нещо взе да ми омръзва през час да садя и разсаждам.

Евгения, не знам, май нищо не може да се направи. Определено от няколко дни имат проблем, не само във връзката със сървъра. Преди 2-3 дни ми се бяха изгубили 25 подаръка. А вчера започнаха да се появяват по 3-4 в кутията ми, без да съм приемала нови.
Лунна, не изгниват посевите. Сякаш времето е върнато назад. Поне при мен е така. Вчера пренареждах животни, дървета. Но не наведнъж, а през целия ден си влизах по 15-20 минути и всичко си беше наред. Вечерта като влезнах, нещата бяха както от предишния ден. И грозде посято, а бях насяла бостана. И фермите ми по стария начин подредени. И подаръците от 25 слона ги нямаше. Затова номера с ходенето при съседа не е никаква сигурност. Просто проблема си е при тях.

# 370
  • София
аз продължавам да набирам съседи - добра съседка съм и пращам подаръци:) пак си пускам мейла, защото почти постоянно ми дава, че ми е изчерпан лимита за пращане на покани Sad j_u_l_i_a@abv.bg   bouquet

Ще ти стана съседка Simple Smile

# 371
Здравейте и аз играя тази игричка,  ще се радвам  на нови съседи Simple Smile creatures_dr@yahoo.com

# 372
  • Варна
имам вече всички медали ,ама няма никакъв бонус  да знаете Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 373
  • София
Какво значи да си зазидаш човечето??

# 374
  • London
Какво значи да си зазидаш човечето??

Когато отвориш играта, човечето е застанало в центъра, взимаш червената лопата и изтриваш това квадратче, след това около човечето нареждаш плътен кръг бали сено, за да не може да се движи нагоре или надолу.
Само да ти кажа, че при мен девойката е застанала между две квадратчета и трябваше да изтрия две.

Общи условия

Активация на акаунт