Някой играе ли FarmVille?

• 61 523
  • 881
  •   1
Отговори
# 495
Малко съсеки за мъж ми? Wink
sashoy@abv.bg

# 496
И на мен на 15-16 ниво бях с 20парички и веднага ги оползотворих да си оголемя фермата Laughing
Значи не само за ново ниво дава и от някъде другаде дава ама от къде  Rolling Eyes
Да питам нещо докато си изоровам нивата и някой път ми хвъркат едни монетки за какво се те newsm78

# 497
Можа да се стартира с 5 парички, например, но от никъде другаде не дава, освен от качване на нива. Peace
Мен много ме е яд, че не го знаех това и сега имам само 15 парички, а съм 30 лвл - похарчих си ги за гориво Sad

Хвърчащата жълта паричка е на късмет, докато ореш - дава ти 100 монетки Simple Smile

А само на мен ли ми се струва супер дебилен този дейли рафъл - получавам 10-40 парички винаги, едно голямо нищо..

# 498
Аз съм получавала за деня по 100,а днес 10 Confused
Аз съм на 11 ниво и имам 8FV ,но мисля,че не е само от нивото.
Ами ако си купя нещо за 20-30FV после нищо не мога да си купя,то кога ще натрупам още толкова newsm78

# 499
 hahaha Aз си мисля, че скоро ще отключат Expand Farm 22x22 и 24x24. Условията за купуване на по-голяма земя може би ще са: примерно да си събрал всички Ribbons и да платиш определени пари, това за 22х22. Сега гледам, че в графата Seeds под всяка култура са се появили някакви звездички, може би събирането им ще е условието за 24x24. Най-много ще ме устрой Fv които имам - 31 да стигнат и за двете. Разбира се това са само мои догадки  Joy

# 500
  • София
Аз пък си купих разни глупости и гориво и сега съм с 0 FV...  Rolling Eyes

# 501
  • Карлово
Аз съм получавала за деня по 100,а днес 10 Confused
Аз съм на 11 ниво и имам 8FV ,но мисля,че не е само от нивото.
Ами ако си купя нещо за 20-30FV после нищо не мога да си купя,то кога ще натрупам още толкова newsm78
Можеш да си ги купиш и с реални пари чрез карта. А в началото не се даваха за ниво, това е отскоро, затова има разлика в нивата и броят им.

# 502
  • Велико Търново
Здравейте, фермери и фермерки  Grinning, търся си съседи!
enislava@gmail.com

# 503
  • Варна
hahaha Aз си мисля, че скоро ще отключат Expand Farm 22x22 и 24x24. Условията за купуване на по-голяма земя може би ще са: примерно да си събрал всички Ribbons и да платиш определени пари, това за 22х22. Сега гледам, че в графата Seeds под всяка култура са се появили някакви звездички, може би събирането им ще е условието за 24x24. Най-много ще ме устрой Fv които имам - 31 да стигнат и за двете. Разбира се това са само мои догадки  Joy
Условията са да имаш определн брой съседи  Peace А звездичките, според мен, означават, че си натрупал опит в отглеждането на съответната култура.

# 504
  • Варна
Някой ще ме светне ли къде ми е проблема.Не мога да приемам изгубени животни.Днес на 4-5 пъти уж ги приемам,а после нищо Crossing Arms
А такъв мерак имам за зъбат паток

# 505
  • Варна
Някой ще ме светне ли къде ми е проблема.Не мога да приемам изгубени животни.Днес на 4-5 пъти уж ги приемам,а после нищо Crossing Arms
Според мен играта се е прецакала. Веднъж аз така вадих няколко пъти един слон от кутията си с подаръци и като рефрешна той пак там  ooooh!

# 506
  • София
Имам чувството, че вечер играта съвсем се скапва, пфууу ...
Страшна мъка е...

# 507

И аз вече два пъти срещам такива патоци и ми се губят. Първият път помислих, че нещо аз съм кликнала не където трябва, ама вторият път (преди 10 минути) няма как да съм объркала нещо. Жалко. А толкова искам да превърна грозника в лебед.  Confused Laughing

# 508
  • Варна

И аз вече два пъти срещам такива патоци и ми се губят. Първият път помислих, че нещо аз съм кликнала не където трябва, ама вторият път (преди 10 минути) няма как да съм объркала нещо. Жалко. А толкова искам да превърна грозника в лебед.  Confused Laughing
Мисля, че за да осиновиш изгубено животно трябва някой друг да го е намерил ида го е публикувал на стената си. И аз така намерих изгубени патоци, но не публикувах нищо. Вчера видях, че една моя приятелка е публикувала, че е намерила крава и имаше бутон Adopt, натиснах го и по този начин я осинових.

# 509
Здравейте, търся си съседи.
valentynass@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт