Някой играе ли FarmVille?

• 61 016
  • 881
  •   1
Отговори
# 660
  • Карлово
Галиш ги един вид, излизат едни сърчица, нищо друго.

# 661
  • София
Мерси, видях че не се дават никакви пари, ама помислих че нещо не правя като хората

# 662
Здравейте. Може ли някой да ме светне за тия бездомните животинки. Минава си една крава и пита дали ще я приютя, аз отговарям - да и после нищо.
Съобщението излиза на стената и моите съседи я прибрат от там. Каква е идеята??

# 663
  • Costa Rica
Търся си съседи. Delfina von Uberwald съм и във фейсбука.

# 664
  • София
Здравейте. Може ли някой да ме светне за тия бездомните животинки. Минава си една крава и пита дали ще я приютя, аз отговарям - да и после нищо.
Съобщението излиза на стената и моите съседи я прибрат от там. Каква е идеята??

Не те пита дали ще я приютиш, а дали ще й помогнеш, т.е. да й намериш дом. Твоите приятели като видят съобщението на стената ти, те ще могат да я приютят. Същото важи и за намерените от тях животни - когато те пуснат съобщение на стената, тогава ти ще можеш да осиновиш, а те не.

# 665
Пратих ти покана. Аз съм с ника си регната там.

# 666
Не те пита дали ще я приютиш, а дали ще й помогнеш, т.е. да й намериш дом. Твоите приятели като видят съобщението на стената ти, те ще могат да я приютят. Същото важи и за намерените от тях животни - когато те пуснат съобщение на стената, тогава ти ще можеш да осиновиш, а те не.
[/quote]
Мерси

# 667
и аз ти пратих покана +2 предложения

# 668
  • Costa Rica
Мерси на всички! Айде да кОпаме!

# 669
  • Mediterraneo
Благодарение на темата и всички вас научих за доста тънкости в играта- например като новак не знаех за посещенията във фермите на съседите( че дава наградки), не знаех за застопоряването на човечето в средата, за следенето на съобщенията по стените... Благодаря   bouquet Най- вече благодаря на всички мои нови приятели и съседи  Hug

Понеже темата доста набъбна, а не ми се рови в нея, моля някоя добра душа да ме осветли по въпроса с тракторите  Praynig Значи има трактор, harvester и seeder. Първото оре, второто бере, а третото сее. Така ли е?! Коя машина е най- удачно да си купиш първо  newsm78 Понеже аз се сдобих с трактор  Rolling Eyes

Така. Освен това ме интересува и горивото. Тук бях мяркала нещо, че с една туба можеш да си караш- зарежда се за осем часа. Така ли беше  Thinking

Изобщо- ако има някакви тънкости в ползването на тези машинарии, моля някой да ме светне  Praynig

# 670
  • London
 Тарталета,
за мен лично не виждам никакъв смисъл да се купуват тези машини , но те ти качват експириенса.
Просто всичко става по-бързо на ръка (с мишката), но и вярно, че аз сея само едно нещо на цялато поле.

Ето тук са обяснили момичетата как го правят през няколко часа саденето и обиранете.

# 671
  • Bristol
Благодарение на темата и всички вас научих за доста тънкости в играта
И ти ли ?!  Laughing Изпратих ти покана  Hug

# 672
Тарталета,
за мен лично не виждам никакъв смисъл да се купуват тези машини , но те ти качват експириенса.
Просто всичко става по-бързо на ръка (с мишката), но и вярно, че аз сея само едно нещо на цялато поле.

Ето тук са обяснили момичетата как го правят през няколко часа саденето и обиранете.

Я издай как го правиш този номер със сеенето с едно щракване  Praynig

# 673
Благодаря на всички, с които станахме съседи днес. Благодарение на това успях да си разширя още фермата.
Обяснете моля, защо заграждате човечето в центърас бали сено?

# 674
  • London
Тарталета,

Я издай как го правиш този номер със сеенето с едно щракване  Praynig

Не с едно щракване, а едно нещо!
Имам предвид само едно нещо за садене, вече 10 дни садя грах, единствено и само на цялото поле.

Общи условия

Активация на акаунт