Някой играе ли FarmVille?

• 61 006
  • 881
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Е как досега нямаше проблем с многото животни, а изведнъж хоп! - има проблем  Crossing Arms !
Нещо са оакали! Ще чакам да си оправят бакиите и нищо няма да продавам за сега  Naughty !
И без това имам да чакам два дена за обиране на броколите!

# 766
Е как досега нямаше проблем с многото животни, а изведнъж хоп! - има проблем  Crossing Arms !
Нещо са оакали! Ще чакам да си оправят бакиите и нищо няма да продавам за сега  Naughty !
И без това имам да чакам два дена за обиране на броколите!

И аз това се чуда, до преди два дни имах с 30-40 животни по-малко и нямах проблеми. И аз не продавам докато не взема медал, после ще продам малко крави защото 90 крави не ми трябват при положение, че не дават почти никакви пари. Просто садя по-малко защото иначе ще си потроша къщата от нерви.

# 767
  • E-CLM & CH-VD
Проблемът с животните не е от сега. Явно като се достигне някакъв брой или ниво и започва да бави. Четох във форума на играта за този проблем много преди да се появи при мен. Когато се появи играх малко така, и после продадох почти всичко мърдащо Laughing. Медала бавно и славно пак ще го взема без да си пиля по нервите всеки път, когато трябва да играя  Laughing, пък и да не го взема, голяма работа, нищо не дава накрая.

# 768
  • No Line On The Horizon
Интересно, че бавно обирам и копая, а сея бързо  newsm78

# 769
  • София
Интересно, че бавно обирам и копая, а сея бързо  newsm78

Това винаги е било така, още от самото начало на играта! Аз затова смятам да си продам сеялката, само се набутах с нея, а пък не я ползвам.
За животните - аз от седмици не съм си добавяла ново животно във фермата. Животните са ми точно толкова, колкото и преди проблема. Дано скоро го оправят, защото не ми се иска да ги продавам - с толкова зор съм си ги подредила и си ги искам  Blush !

# 770
  • No Line On The Horizon
И аз не мисля, че проблемът идва от животните. И преди е ставало така, после се оправя. И моите животни не са много повече, в сравнение с преди седмица.

# 771
На мен безумно бавно ми зарежда от два три дни, а днес се разширих и след рефреш взе, че стана пак малка фермата  #Crazy

# 772
  • Пловдив
На мен безумно бавно ми зарежда от два три дни, а днес се разширих и след рефреш взе, че стана пак малка фермата  #Crazy
ooooh!

# 773
  • E-CLM & CH-VD

А парите, които плати за разширението, върнаха ли се?

# 774
Върнаха се и парите, а сега прекопавам за трети път нивата, рефрешна се и ме върна обратно. добре, че и парите връща ooooh!

# 775
  • Варна
Ехоо Grinning тез кравички са ви взели ума мацки Grinning ама нали не забравяте за малките фермички във вас, щото и вашите маймунки се нуждаят от гледане Grinning

btw мерси на всички които са ме добавили ifkooo@hotmail.com съм аз за другите които случайно ме поискат  Peace Peace

# 776
  • София
ама нали не забравяте за малките фермички във вас, щото и вашите маймунки се нуждаят от гледане Grinning

Моето не е маймунка, а цяло торнадо! Аз затова в петък садя броколи (за 2 дена), че да имам време за него. През седмицата като е на ясла, тогава копам упорито  Mr. Green !

# 777
  • Costa Rica
Мойто е вече голямо шимпанзе и ми е съсед по ферма. Така че ще ме разбере. Wink

# 778
Я кажете по къв начин се събират тия зелените парички? Че гледам за някаква закономерност, но не мога да я чатна  #Crazy

# 779
Я кажете по къв начин се събират тия зелените парички? Че гледам за някаква закономерност, но не мога да я чатна  #Crazy
За банкнотите ли питаш!?  newsm78
С преминаването към следващото ниво получаваш една банкнота.

Общи условия

Активация на акаунт