Някой играе ли FarmVille?

• 60 992
  • 881
  •   1
Отговори
# 780
Отрови ми нервите дма дни тая игра, садя по 5 пъти едно и също и накрая няма нищо Close
Само при мен ли има проблем?

# 781
  • София
Записвам се  Grinning и аз играя,искам да добавя някои от вас ...който е съгласен.  Hug

# 782
И при мен има проблем от няколко дни, не ми се влиза, толкова е досадно. Но явно наистина е от претрупването на фермата. Направихме ферма на един колега, за да ни стане съсед, и е на ниските нива все още, ами чудесно му върви фермата.

# 783
  • Bristol
Тарталета,
за мен лично не виждам никакъв смисъл да се купуват тези машини , но те ти качват експириенса.
Просто всичко става по-бързо на ръка (с мишката), но и вярно, че аз сея само едно нещо на цялато поле.

Ето тук са обяснили момичетата как го правят през няколко часа саденето и обиранете.
Линкът нещо не ми се отваря  Thinking Автоматично на определен период ли се зарежда горивото? Плаща ли се нещо за това? А в магазина видях, че се продва и гориво за зелени банкноти, то за какво е?

# 784
  • E-CLM & CH-VD
Горивото се презарежда самО на 6 часа, и не се плаща. Горивото от магазина се купува с банкноти и като се изхаби, не се възстановява. Т.е. ако купиш 2 резервоара гориво, отдолу под тубата показва 3, като изхабиш двата купени, пак си остава само 1 туба, която да се презарежда на 6 часа.

# 785
Запис, както се казва  Mr. Green

LINA, както и останалите желаещи, набирам фейсбукски приятели  Laughing

# 786
  • ГО
Да ви кажа не вярвах, че върви бавно от претрупване, ама вече втори ден се мъча и нерви не ми останаха от бавното влачене на мишката. Та, разтребих малко нивата Laughing от декорации и по-точно балите сено(имам и последния медал за декорации) и играта се оправи.
Явно има нещо общо с горните нива и много натрупани животни и декорации.
Предпочитам да имам клетки, да копая и да взимам пари и експириънс, отколкото бали със сено, дето нищо не ми носят.

# 787
  • Варна
някои получи ли я тая тор??? Thinking

# 788
  • Пловдив
някои получи ли я тая тор??? Thinking
Тъкмо това щях да питам и аз  newsm78

# 789
Да ви кажа не вярвах, че върви бавно от претрупване, ама вече втори ден се мъча и нерви не ми останаха от бавното влачене на мишката. Та, разтребих малко нивата Laughing от декорации и по-точно балите сено(имам и последния медал за декорации) и играта се оправи.
Явно има нещо общо с горните нива и много натрупани животни и декорации.
Предпочитам да имам клетки, да копая и да взимам пари и експириънс, отколкото бали със сено, дето нищо не ми носят.

Аз ще изчакам още една седмица за да си взема синият медал за животни и тогава ще ги продам. Хич не ме интересува, че върви бавно вече.
Аз с толкова труд съм ги събрала тези животни и сега на финала да се предам няма да стане.
Обечи не ми стана ясно как на всички в един и същ момент това стана, да не би всички да сме на едно и също ниво, няма такова нещо.
Аз бях в 33 от доста време и с почти толкова животни колкото и сега когато едвам едвам се движи мишката.

# 790
  • София
Според мен това започна да се случва откакто промениха индикацията на животните - от цял розов контур на розова капчица. До преди това нямаше проблеми.

# 791
  • Банкя
аз съм нова
Има ли го на български.Светнете баба си Laughing

# 792
Я кажете по къв начин се събират тия зелените парички? Че гледам за някаква закономерност, но не мога да я чатна  #Crazy
За банкнотите ли питаш!?  newsm78
С преминаването към следващото ниво получаваш една банкнота.

Да за банкнотите говоря Simple Smile.
Да ама не е с минаване на нивото, защото като го мина и нищо не става....мисля че има няква връзка със събирането на парите ама не знам и аз.
И въобще не е честно това с тези пари, защото как е възможно да се съберат примерно за китайските къщички, няма как да стане тая работа  #Crazy

# 793
moje da si gi kupish. To tova e celta Wink izvinete maimunicata-pisha ot telefona

# 794
  • Mediterraneo
Не с получават банкнотите по една за всяко ниво. Имам 21 банкноти, а съм 19 ниво. Явно с друго е обвързано.

Мери, тубата с гориво ти се зарежда за 8 часа. Аз сея и бера през 4 или 6 обикновено и ползвам трактора веднъж дневно. Не се плаща това автоматично зареждане, поне така мисля- не съм направила сметка дали ми липсват пари, когато ми се зареди тубата.

Общи условия

Активация на акаунт