чай РегулАКТИВ

• 3 751
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Вместо Regulativ си закупих чай Regulactive 2 max, който е на Vitax също.
Има ли някой от вас, който също е пил този чай?Някакви отзиви?За него изобщо не пише в нета, само в няколко полски сайта...
Съдържа: зелен чай, чай пу-ерх, женско биле, фасул, шипка, мате.
В сайтовете пише, че съдържа Л-карнитин, обаче на кутията не пише подобно нещо.
Да не е нещо съмнително?Пия го вече 3 ден...
Благодаря!

# 1
Здравей,
чаят си е същият като Регулатив, само вкусът е подобрен.
За действието - абсолютното същото т.е. подпомага ходенето по голяма нужда.
Не съм разглеждала кутийката, дали и на този чай основната съставка е сена. Години наред пиех чист чай сена, което си отчитам като лична грешка от неинформираност.
Пиенето й може да предизвика зависимост и е много неприятно когато си пропуснеш чашата чай за деня.
За себе си открих идеалния вариант за борба с констипацията - ленено семе  + трици. Нямам наблюдение дали Регулатив действа отслабващо.

# 2
Здрасти!
Този моят чай не съдържа сена, а съм чела, че регулатив 2 е именно със сена.Затова се учудих за този регулаКтив.Първо, името е променено, а и съставките както виждам.
На мен не ми подейства разхлабващо, дори напратив - 3 дни не мога да отида по голяма нужда, подух се - ужасна гледка(а с чая изядох и един слабителен шоколад "комфорт").
И след 3 дни мъчение си закупих чай Сена(знам, че е вредно), но трябва някакси да си изчистя организма.За един ден изпих две чаши сена - ефект никакъв.Същия ден пих и от този въпросен чай също.
Днес пропуснах да си направя чай "РегулАктив", пих само сена.Слабителният ефект е налице.Да си призная имам съмнения, че ефектът се дължи на антибиотика, който пия всеки понеделник.
Чудя се как е възможно да не ми действа сена и този чай Регулактив, при условие, че никога не съм приемала лаксативи...
Много ми е странен този чай, аз си го взех с цел смъкване на няколко килограма...но уви.
Ще продължа да го пия, да видим какво ще стане.
Gad, а ти този РегулАктив ли си ползвала?
По едно време си мислех, че само аз съм попаднала по някаква случайност на този чай  newsm78

# 3
Гледала съм го в Пикадили този чай но така и не го купих.
Ще ви следя за отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт