Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 039
  • 441
  •   1
Отговори
# 315
  • Близо до София
Честито на Спинки, да са ти живи и здрави бебетата, много щастие и здраве!  bouquet

Дари01, успех и не го мисли, всичко ще мине ок.  bouquet

# 316
Благодаря на всички за подкрепата. Обещавам след като мине всичко и се приберем у дома да пиша как е минало. Мисля си че след всичко което преживях за да стигна до тук, секциото ще се преживее и то.

# 317
Ами в нашето родилно отделение родилките със секцио ги раздвижват след 24 часа, така че колкото и да ми се иска да се раздвижа по-бързо тези часове ще трябва да ги пролежа.
не е задължително да лежиш 24 часа,може и 8-9 ,но в никакъв случаи не ставаи сама,трябва да има някои до теб(санитарка , сестра,акушерка)

# 318
Zdraveite, izviniavam se za latinicata.
Vkluchvam se ot bolnicata da pojelaia leko rajdane na Baby_one, da vi blagodaria za pozdravleniata i da kaja, che sme dobre i se karmim ot 2-ria den sas Sofia,a s Kristina ot 3-tia.
Sekcioto mi beshe s uslojnenie, dosta e po-nepriatno ot normalno rajdane, no kakto Aila posavetva, razdvijih se na 7-mia chas, a veche hodih na 14-tia.
Izpisvat ni v ponedelnik i shte pisha poveche.

Chestito, Spinki! Jivi i zdravi i skoro vkashti!

# 319
  • Русе
Добри новини, noraishkova, Нека наистина да се приберете съвсем скоро и всичко да е наред.

И аз се притеснявам доста от секциото, но за съжаление нямам друг избор. Вчера ходих и на доктор (шефката на патологията), на 12.10. влизам за инжекции, наблюдение и така до края. Хич не ми се лежи много време, макар че дано да е повече, но няма как, по-добре там. ОБеща поне, че ще имам градски отпуски събота - неделя, ако всичко е наред разбира се. Сега се настройвам за болничен престой, малко се притеснявам, знам, че няма да ми понесе много добре, но ще трябва.
Това от мен засега.

# 320
  Здравейте!!!

Мале за 5 дни какъв бебевалеж!!!! smile3501 smile3501

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СТАНАЛИ МАМИ!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪНИЦИТЕ И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!!! А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

Baby one стискам палци всичко да мине добре и да гушкаш принцесите!!!Ще чакаме новините!!!

А то май и моя ред наближава newsm68 . Хем ме е страх хем нямам търпение и аз дфа гушкам моите принцеси!!!

# 321
Здравейте ,аз ходих при моя лекар и той каза, че всичко е нормално Simple SmileКои е прав и кои е крив не знам вече newsm78,но поне аз се успокоих.Сега обмислям въпроса да отида при трети,но още се чудя,че то човек не знае къде ще се натресе.Иначе бебетата започват все повече да ритат  Grinning
Решила съм да не се шашкам вече,защото тези лекари са луда работа при 10 да отидеш всеки ще каже нещо различно smile3511 ,то човек може да се побърка.
Един мои преподавател казваше "Като знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар!" може и прав да излезе човека.

# 322
Колко хубави новини. Simple Smile
Браво и честито на всички мами, на Норчето от сърце и желая и на нея и на цялото и семейство мнгоо здраве и щастие , а на малките принцески да слушат мама и да имат щастливо и безгрижно детство.
Лионита, от мен съвет, не ходи при прекалено много лекари. Ако вътрешно си усетила , че не си намериола твоя лекар- тогава да, но иначе сменянето на лекарите или просто ходенето при поредния нов , за да потвърди/отхвърли диагноза може да те побърка. Аз съм го правела и ревах след всеки пореден преглед- всеки лекар има своята гледна точка и начин на лечени.... а от там  и получаваш различно мнение след всеки преглед и съответно различно предписание. МОя съвет е да се совериш на един!

# 323
Честито на всички,които гушкат своите бебишоци,да са им живи и здрави и само радост и щастие да носят на мама и тати!
 newsm51 newsm51 newsm51
Добре дошли и на новите мами,желая ви лека и безпроблемна бременност! smile3525

Ние сме добре-хапваме,пълним пампите и въобще не ми остава време да седна да ви изчета,но трябва да намеря време да ви разкажа как мина и моето раждане  Wink Днес ще ходим при педи и евентуално след това ще се включа с повече инфо!Бай-бай за сега от нас! Hug

# 324
  • Пловдив
Здравейте, майчета  bouquet От скоро надничам в тази част на форума. Бременна съм с близнаци в 16 г.с. след трети опит ИКСИ. Още не мога да напусна подфорума Проблемно забременяване, но много бих се радвала, ако ме приемете сред вас и ми позволите да черпя от вашия опит и да се допитвам до вашето мнение Simple Smile

# 325
Цецинка, добре дошла  Hug

mim4eto007, чакаме подробности.

Аз вчера бях на преглед. Диачетата са порастнали, момъка е 2400, а момата 2300 гр. Плацентата е 2-3 степен с добър кръвопоток. Първото бебе все още е седалищно  Sad Следващата среща с Док е на 14-и и тогава вече окончателно ще определим дата за секцио.

# 326
Добре дошла на Цецинка и от мен-лека и безпроблемна бременност!!!
Иначе-да се отчета от днешната консултация и аз: двамата мъже са почти еднакви- по около 1360 гр. според доктора. В четвъртък иска да ме приеме за два дни в МД за изследвания и да сложи инжекции за дробчетата на бебешоците-каза, че е по-скоро превантивно, но предпочитал да го направим, докато съм в 29 г.с.  Целувки за всички!

# 327
Здравейте мили момичета,

записвам се тук с надеждата да споделям с вас и да научавам полезна информация по време на бременността ми. Разбира се ще се радвам да помогна и аз с каквото мога и да подкрепям другите.

Все още не знаем пола на бебетата, но много се вълнуваме с мъжа ми.

Имам въпрос към мамите и бременните с близнаци. Забелязах, че корема ми расте неравномерно. От ляво е по-голем, а от дясно почти нищо. Вчера питах лекаря- каза че е нормално, но аз се притеснявам, защото се видя че едното бебче е все още доста по-надолу вляво. Дали се развива ок, как мислите? Не трябваше ли да се е качило и то по-нагоре вече, както другото?

Много гуш на всички.  Hug

# 328
  • Свищов
Цецинка  Hug

tweeety хубаво, е че мъжете растат равномерно  Laughing

yani4ka_83  почти си към края. Как искам и моите бебетата да имат като твоите кг. в 35 г.с.

Renata2002  и моя корем от дясно е по издут, но на прегледа док.казва че дясната бебка е  с по-предна плацента, а лявата със задна плацента и мисля, че на това се дължи тази неравномерност. Wink Едва ли има по-долното проблем със развитието, явно кои където място намери там расте  Wink (малко шеговито).

# 329
Цецинка добре дошла  Simple Smile
Renata2002 при мен едното бебе е долу в дясно ,а другото над него и от самото начало са така.Никои не ми е казал ,че това може да е проблем ,или че трябва да се преместят нагоре newsm78.Корема ми сега е еднакъв,но по едно време беше издут от ляво повече или поне на мен така ми се струваше.

Общи условия

Активация на акаунт