Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 032
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мили момичета,

записвам се тук с надеждата да споделям с вас и да научавам полезна информация по време на бременността ми. Разбира се ще се радвам да помогна и аз с каквото мога и да подкрепям другите.

Все още не знаем пола на бебетата, но много се вълнуваме с мъжа ми.

Имам въпрос към мамите и бременните с близнаци. Забелязах, че корема ми расте неравномерно. От ляво е по-голем, а от дясно почти нищо. Вчера питах лекаря- каза че е нормално, но аз се притеснявам, защото се видя че едното бебче е все още доста по-надолу вляво. Дали се развива ок, как мислите? Не трябваше ли да се е качило и то по-нагоре вече, както другото?

Много гуш на всички.  Hug

и при мен е така на видеозона се вижда че едното е по надоло,но лекаря каза че всичко е наред

# 331
Даниелче, всичко е нормално. И неравномерния корем, и ра3пределението горе и долу. 

# 332
  • Русе
Пък моя корем е пълен отвсякъде и равномерно разпределенен Simple Smile и почти няма място за нищо, чак не знам накъде ще се развиват още Simple Smile.

# 333
  • Свищов
Пък моя корем е пълен отвсякъде и равномерно разпределенен Simple Smile и почти няма място за нищо, чак не знам накъде ще се развиват още Simple Smile.
Meggysan вчера бях на преглед и в 25 г.с. моите бебки са 530 и 660 гр., а твоите са 3 са били по толкова в 21 г.с. Наистина сигурно корема ти е големичък  Laughing.
Интересното е,че се бяха разместили от предния път-едната от горе, другата от долу. Чудя се аз защо ниско в корема усещам побутвания.

# 334
  • Русе
Ами то като цяло доктора като ги мери ги сравнява всяко едно със едно нормално развиващо се бебе и каза,че са доста големички. Ние бяхме по 500 гр преди един месец, сега сигурно са към 700-800 гр. Обаче не ми е толкова голям корема, колкото очаквах, че ще бъде по това време, даже който знае, че са 3 не вярва,че имам само толкова корем. А и като кг съм качила много малко според мен, само 6 кг, което мисля, че е супер. Но нали знаеш, че най-много кг се качват последните месеци, така че сега очаквам здраво засилване. Но пък не са се разместили почти никак, като ходих на консултация преди няколко дни, аз обяснявах на доктора кое къде е, той вика, че не стоят на едно място, но си бяха точно там където казах. Но то пък няма и кой знае колко място, че да се местят.

А мен на 12 -ти окончателно ме прибират в АГ-то за инжекции и после докторката иска да седя там до края, уж щяла да пуска градска отпуска, пък да видим. Сега умуваме какъв нет и дали изобщо ще може да се ползва, че иначе ще изкукам направо Simple Smile, може и два месеца да съм там, а не ми се седи толкова. Та ще видим, дано да ме огрее Simple Smile. Та така засега, настройвам се за болница вече Sad.

# 335
  • Свищов
А и като кг съм качила много малко според мен, само 6 кг, което мисля, че е супер.
Мале само 6 кг, просто страхотно. Аз вече ударих почти 10  Embarassed. Ами като видя и ми се дояжда, иначе така не съм лакома и нямам прищявки за някаква специална храна.

Както е най-добре за теб и бебетата така ще направите. Поне събота и неделя ако има възможност да се прибираш, ще е добре и ще ни пишеш нали  Grinning. Не съм много запозната, но имало карти за нет към мобилните оператори... иначе други възможности за в болницата има ли? Предполагам поне има телевизори със стотинки. Ще гледаш сериалите-аз общо взето това правя вкъщи-нет,TV и хапване.
Само няма да се заслушваш много в историите на другите момичета, че ще минат много докато си там и все с различни проблеми.
Както и да е все ще се справите...защото знаеш че ще си заслужаван многоооо  Grinning.

# 336
  • Русе
Калимерче, определено ме накара да се усмихна Simple Smile. Ами и аз съм много изненадана, мисля си, че съм качила толкова малко, защото отпреди това си имам доооооооооста излишни кг и сега има откъде да черпят децата. А, че си хапвам, хапвам си, даже преди почти не ядях хляб примерно, докато сега се хапвам доста - по 5-6-7 филии на ден, което за мен е много. Но явно организма има нужда от него.
А за нет-а - ами имат мобилните оператори, но договора е за една година, на мен ми трябва за 2 месеца примерно, после не ми се плащат по 35 лв на месец ей така, и без това ще имаме достатъчно разходи, но продължаваме да търсим вариант, ще гледаме да намерим, ако не поне събота и неделя да съм си у нас ще е супер. А, че ще наглеждам, то ясно, накъде без вас Simple Smile.
Иначе и аз така - цял ден нет, тв (има в родилното), хапване. Само дето не гледам много сериали, поне тези тип латино, ами само комедийни, че да ме развличат.

Заслужава си и то страшно мноооооогоооооооооооо  Laughing.

# 337
Здравейте вече от вкъщи! Изписаха ни на 6-тия ден, добре сме, кърмим се и свикваме едни с други. батковците не могат да се нарадват на малките бебешорки.
Благодаря на всички за поздравленията!
Добре дошли на новите майчета!
Ето малко снимки:
Преди да тръгнем за болницата с батковците: http://oktomvriiki09.snimka.bg/maternity/bremennostta.336450.15171140
И тук вече Кристина и София - Кристина е черничка и по-дребничка, а София е по-голямата бузанка с по-светла коса.
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.15170934
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.15170967
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.15170972
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.15170983
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.15170989
Поздрави и се пазете!

# 338
срахотни бебенца,честито,да са живи и здрави Hug

# 339
Калимера, разбрах че не трябва да се притеснявам че има проблем с едното бебче. Явно ще се местят постоянно. Благодаря за успокоението.

Момичета, добре че мога да споделям тук, че тревогите на майките са постоянни.

Мегисан, сега видях че си с тризнаци. Голяма радост. Много се радвам и ти пожелавам леко доизкарване на бременността и доколкото е възможно по- безболезнен престой в болницата, че не е никак приятно.

Нораишкова, честито!  bouquet Да са ти живи и здрави малките шушулки. Да ви носят много радост и весели усмивки. Дано и аз да имам две момиченца, че много ми се иска.

ПОздрави на всички.

# 340
noraishkova, големи сладурки са дъщеричките ти и батковците. Да са ти живи и здрави!

Renata2002, моят корем изобщо не се е качвал на горе и не съм имала проблеми с това. Долното бебе сякаш си е полегнало на тазовите кости. При мен коремът ми се издува на ляво.

# 341
Здравеите момичета. И моите бебета са едното долу, а другото горе (17г.с.). Искам само да ви попитам, дали е нормално бебенцата да са легнали по очи, а не по коремче. В 12 г,с. едното си беше легнало по корем а другото по очи и бяха едно до друго. Сега са едно под друго но по очи. Благодаря ви предварително.

# 342
Здравейте и от мен:)! Аз съм нова тук и много се радвам че попадам точно на тази тема за близнаците, тъй като аз самата ще ставам майка на близнаци. Ще се радвам да споделяме опит и препоръки Simple Smile Лек и усешен ден на всички Simple Smile

# 343
Добре дошли на новите майчета! Успешна и лека близнашка бременност!

Момичета, Baby_one от октомврийската ни отчетна роди вчера 12 дни преди термин две големи момиченца с планово секцио - Ина 3400 гр и 50 см и Цветелина 2950 и 47 см - Браво!

# 344
  bouquet Еха да са живи и здрави момите, мама е герой. Поздравления !!!

Общи условия

Активация на акаунт