Рискова бременост

• 545
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте  искам да споделя нещо с вас ако някоя мама премина през това да изкаже мнение .Преди 12 дни си направих два теста за бременост и бяха положителни след няколко дена отидох на генеколог и той каза че вижда сак  сега съм 5г.с преди 3 дни получих кървене бях веднага при него изписами дуфастон алеракт и фолиева киселина зацапването продължава даже става като алено червено

# 1
  • София
За всякакво кървене при бременност се ходи веднага в спешен кабинет. Най-добре към голяма АГ болница или родилно отделение, за да преценят нуждата от хоспитализация.

# 2
За всякакво кървене при бременност се ходи веднага в спешен кабинет. Най-добре към голяма АГ болница или родилно отделение, за да преценят нуждата от хоспитализация.
Бях веднага след като получих зацапване и ми изписаха Дуфастон Алеракт и Фолиева киселина нищо не може да направят на този етап няма как да ме оставят в болницата че било много малка бременост

# 3
Бях веднага след като получих зацапване и ми изписаха Дуфастон Алеракт и Фолиева киселина нищо не може да направят на този етап няма как да ме оставят в болницата че било много малка бременост

Идете на друг лекар или направо в спешното. Приемат бременни жени във вашето състояние за задържане, поставят се на системи и се правят специални инжекции. Не е вярно това, което са ви казали, точно до 3 месец е най-рисково, така че точно тогава се лежи в болница.

# 4
  • София
Ланарте е права. Точно в този срок приемат за задържане. Има протокол за лечение. И той няма общо с Дуфастон. Потърсете друг лекар в специализирано отделение.

# 5
Здравейте тъй като не можах да направя нова тема реших тук да пиша преди 4 години имах спонтанен аборт и един по лични причини поискан. Та сега забременях отново бременна съм. Във 10г.с бях в болницата за 5 дни преди 10 дена за кръвоизлив и сега имам отново зацапване изписано ми е дуфастон 3 пъти на ден и утрогестан 2 пъти сутрин и вечер по едно вагинално продължавах с това лечение но пак получих зацапване розово едно такова та мисълта ми е някой изпадал ли е като горе долу моето положение понеже бях на лекар вчера каза, че със бебето всичко е наред но и друго имам да кажа от бремеността имам и киста в левия яйчник но казаха лекарите, че до 4 месец ще се махне да си дойда на въпроса аз някоя дама от вас продължавала ли е устрогестана да го приема вагинално след като имаш зацапване поне 2 ден не спира това зацапване какво да правя незнам доктора днеска ще видя отново да говоря с него но той каза да продължа вагинално а как като продължава повече дори течението благодаря предварително ако някой ми отговори и извинявам се за дългия пост

Общи условия

Активация на акаунт