Шалът като стил на обличане

• 147 615
  • 684
  •   1
Отговори
# 375
бз,
дай идея за нормалните крадратни шалове(без пискли, без висящи неща) - идеи за връзване ми трябват, защото аз знам само 1..  Naughty

# 376
бз,
дай идея за нормалните крадратни шалове(без пискли, без висящи неща) - идеи за връзване ми трябват, защото аз знам само 1..  Naughty

представи си ,че ги няма пискюлите (можеш да го носиш нормалния квадратен шал kaTo keffiayh):

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 22:41 от bz

# 377
А в момента по БТВ говори една готина мацка с  бяла риза и чудно синьо шалче..  не прилича на банкова служителка Simple Smile

# 378
  • Зеленият рай в сърцето на България
Следя темата с интерес, защото обожавам шалчета.  Wink
Като ги видя и не се сдържам да не си купя, а някои дори не съм ги слагала.

Имам един проблем с връзването на "малките" шалчета. Харесва ми възела да е отстрани, но шалчето непрекъснато ми се върти около връта и възела мени позицията си... уж се опитвам да го слагам по-стегнато, ама все се върти  Rolling Eyes
Някакви идеи как да се справя с това?

Ето един интересен начин на връзване, който мернах:

# 379
Страхотна тема момичета, днес я открих и съм само да 16 страница...утре ще продължа, но имам въпрос.
Защото ще съм на сватба и ми хрумна ,че мога да освежа тоалета с шалче. Бял е костюма - сако и панталон - обувките и чантата ще са в червено / най-вероятно / - за ризата..незнам имам една бяла или др. бяло , червено и черно. Виждате ли някакъв шал към тях - и ако да какъв и как да го завържа?

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 16:44 от nikoniki4

# 380
Ето малко 'цветни' шалове (аз изобщо не обичам каквото и да е на 'китки', НО тези шалове са ми весели и романтични  Wink ) :

====================

ps:  annabelka  -  ми то завързването "възeл" е с идея да стои на средата; опитай с някой по-лек и не толкова обемен шал (или закрепи отвътре с безопасна игла, само внимавай да не я забравиш и да cе убодеш).  Wink (***редактирам - чак сега препочетох -- ми то ставал ? за "малките" шалчета  ooooh! Embarassed ...хм ....не знам тогаз ...помагайте ехооо  Laughing)

ps2:  nikoniki4 - аз бих сложила шал, ако нямам др. цвят по мен и бих го използвала за фокус на тоалета; но при положение , че вече имаш 2-3 цвята (бяло, червено/черно - класическа комбинация), моя съвет е да не слагаш шал.  Peace .  (Ако все пак искаш да сложиш, не слагай бял/червен/черен ... и3ползвай cuB)

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 21:09 от bz

# 381
bz  bouquet много ти благодря.

Продължавам да следя темата. Даже вчера влязох в магазин втора употреба, но там нямаше шалчета.

# 382
bz,страхотни са последноте пказани от теб шалчета,аз обожавам всичко на пеперуди и цветя и тези са толкова весели,и така ме радват като ги гледам,а последното е почти като моето.

# 383
# 384
ох,какви красоти виждам,утре и аз отивам да си купя още един

# 385
  • На земята, която е всъщност звезда.

Това първото много ми хареса. Честито, да ги носиш със здраве и хубаво настроение!

# 386
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ето малко 'цветни' шалове (аз изобщо не обичам каквото и да е на 'китки', НО тези шалове са ми весели и романтични  Wink ) :

Апсолутно!!! Grinning

# 387
# 388
  • София
Благодаря ви момичета Hug
Някои от тях успях да ги разходя вече Wink

# 389

Страхотни шалове !!!
Със здраве да си ги носиш!!!  bouquet
И на мен ми харесаха много тези от трико  Crazy страхотни са ; особено този втори с цвят на корал(ако не се лъжа за цвета).
Ако не е много нахално да попитам от къде са ; нещо като марка  Praynig.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт