Шалът като стил на обличане

• 147 637
  • 684
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Mirellka цвета на шала е кърваво червен,купих го от Калиопе.Имаше голямо разнообразие от цветове.

# 391
Mirellka цвета на шала е кърваво червен,купих го от Калиопе.Имаше голямо разнообразие от цветове.

Благодаря много!!!
За съжаление във Варна до колкото си спомням няма такъв магазин  Tired.

bouquet

# 392
Bz, еех, тези шалове с цветя и с батик шарки, останаха ми очите в тях  Flutter.

Ето моите последни шалове, от тази снимка до края на албума Wink

http://picasaweb.google.bg/Dulce.2211/Scarves#5385636880975395138

# 393
  • София
Luisalote, браво! Големи красоти! Аз само си пълня очите с вашите попълнения и още не мога да намеря време да ходя и да се сдобия с нови шалчета, но .....ще му отпусна края - вероятно в края на другата седмица Mr. Green

# 394
# 395
bz,

тоз' шал как е вързан

# 396
mEdIsSa123, просто е навит по "себе си". Аз си нося шаловете много често така. Не знам как да ти го обясня, но ще опитам. Премяташ го през врата и завърташ двата края, един по един, в срещу положната страна. Лявата висяща половина навиваш надясно, а дясната наляво. Дано да си ме разбрала.  Grinning

# 397
само като каза "навит около себе си" се сетих.Скоро се мъчех да си вържа шала и го бях навила нещо подобно, обаче еших че такъв вид връзване няма и го направих стандартно..  Sunglasses

# 398
Някой знае ли къде в София продават малки копринени шалчета?
Благодаря предварително.  bouquet

# 399
  • Зеленият рай в сърцето на България
Малеее, ей такъв магазин, ако ми падне...

# 400
Мелиса, такива има в Дафне, в София имат магазин в мола на Стамболийски, по 12 лв са. Имат доста видове, аз пролетта прегледах целия магазин само за да видя всичките възможни, тъй като са ги сложили по едно-две между дрехите. Но са и доста тънки и нежни и трябва да си по-внимателна, да не се закачат за нещо ..

# 401
  • Бургас
Някой знае ли къде в София продават малки копринени шалчета?
Благодаря предварително.  bouquet
не зная за София, но тук такива малки шалчета има в индийските магазини Ганг /ако правилно съм разбрала за малко шалче с квадратна форма и размери приблизително 30/30см/ цената е 1 лв / бр и има страхотно разнообразие от цветове

# 402
Привет, момичета. Мога ли да се присъединя към Вашите шалови мечти?!

И аз съм луда по шаловете, ще постна колекцията си, като я наснимам.

Засега имам въпросче. Нуждая се от два еднакви, големи, вълнени, кашмирени шала. Защо?! Измислих си модел за пончо и сега не ми излиза от ума. Много искам да го измайсторя, но нинам къде да търся такива точно чудеса ... Ще ми помогнете ли? Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 11:20 от big pufana

# 403
Здравейте Simple SmileИма едно магазинче в подлеза пред Спортната палата в София,има различни видове материи,цветове и цените са между 7-10лв.,доста са симпатични,а лятото имаше и голям избор от шапки:)

# 404
Здравейте Simple SmileИма едно магазинче в подлеза пред Спортната палата в София,има различни видове материи,цветове и цените са между 7-10лв.,доста са симпатични,а лятото имаше и голям избор от шапки:)

Ще се тества, благодаря много, Ирка. Тамън метрото ходи почти до там.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт