Шалът като стил на обличане

• 147 741
  • 684
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ле-ле, какво сте натворили само за една седмица,докато ме нямаше. Шалове за чудо и приказ, да им се ненагледаш. Ще трябва да хуквам по магазините Crazy

# 241
missing, влюбена съм в новия ти шал.  Heart Eyes И ти завиждам много.  Crazy

bz, имам кърпа за глава с paisley. В началото не ми харесваше (брат ми я беше подарил), но изведнъж ми стана любима - някаква хармония има в тая шарка въпреки асиметричния й вид.

# 242
Ето няколко от моите шалове /извинете ме за лошите снимки, но толкова успях с телефона Wink

# 243
Ето няколко от моите шалове /извинете ме за лошите снимки, но толкова успях с телефона Wink

Супер са  Peace

# 244
Luisalote  - Шаловете са страхотни -- да си ги носиш с кеф Wink

Кюбит - И аз имам няколко ,плюс няколко шала ...и аз забелязала именно това - че ми дейставa успокоителнo да гледам шарките  Crazy Laughing

..
bz що не вземеш да съставиш една енциклопедия! Simple Smile
..

Pe4eHo - cTopeHo -->  Crazy Laughing Mr. Green vOilA --> http://scarves-pedia.blogspot.com/

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 23:23 от bz

# 245

bz saol Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquetВече си го поустнах във Favorites bowuu Laughing  bouquet

# 246
и аз така  и някой път като имам повече време ще чета с кеф Party

# 247
Ха-ха!
Невероятна си!
Същинска фурия! Grinning

# 248
За добр'утро малко източни красоти  Laughing Wink

Asian scarves(Азиатски шалове)
:

=====

Russian scarves=Руски шалове :

Характерното за Руските шалове( извеcTни още като "Платок" и "бабушка style" ) е използването на фолклорни мотиви (и много китки   bouquet Mr. Green); багрите са пъстри , цветята са големи  Wink.  (Разбира се съпроводени с мелодията на ка-лин-ка-ка-лин-ка-ка линка ....   Party Crazy Whistling)

ps: Морска пяна  - не съм фурия, ами по-скоро луд за връзване  hahaha Joy Mr. Green.
zorii, Medissa  -  Crazy Laughing

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 07:44 от bz

# 249
Bz, добра работа Peace Hug
Подсетих се, че нямам скини шал, досега все се чудех на какво ще ги нося, но всъщност за лятото са много удобни Flutter
Шалът-качулка също е много оригинален Peace
Ето още няколко начина за носене и връзване
http://collegecandy.com/2009/05/10/8-ways-to-wear-spring-scarves/

Малко хипи

Дано не сте ги пускали

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 09:37 от felicidad17

# 250
Ех, каква хубава темичка  Hug
Да се присламча и аз към феновете на шалове....имам си доста Wink
Вчера, последната ми придобивка е един зелен, с много шаренийки  Grinning

За носенето на шалове от мъже - и аз съм им фенка, ама моя МирО така и не успях да го науча да носи...имах едно гадже преди време, което и той като ме обожаваше да носи и бяхме като в комплект двамцата, с шалчета...ех, времена, времена .... Wink

# 251
  • София
Здравейте момичета,отдавна воайорствам в темата и сега се включвам с въпрос.
Купих едно сладурско шалче,но е доста малко- вързах го аз на врата(бях със сако , риза и широк панталон) и не знам защо реших,че приличам на стюардеса Embarassed и го махнах.Някакви предложения за това как бих могла да го нося ето и снимка:
http://www.album.bg/nadetoxd/images/17411370/103628/

# 252
NadetoXD- може като лента за коса (предишния ми пост има снимки). Такъв тип шалове ги харесвам в комбинация с риза и пуловер без ръкав или на семпла рокля без ръкав и високо деколте. Асоциациите със служителка в банка или стюардеса са неизбежни, но какво от това, влизаш в роля Wink Laughing Може и на чанта, но аз лично не харесвам този вариант.

# 253
Асоциациите със служителка в банка или стюардеса са неизбежни, но какво от това, влизаш в роля Wink Laughing

Да беее, много кофти. Аз съм от тези дето носят много ризи, пък съм фенка и на късите шалчета. А в България почнаха да ги шалосват банковите служителки едва преди няколко години, преди  ги нямах тия притеснения.    Confused

Надето, червеното шалче е супер сладурско.
Като застудее ще ви покажа какво нося, което не е показвано досега в темата  Wink

# 254
Хм, и аз днес се изтипосах с елегантен делови костюм - черен на дискретно бяло райе, и сложих шал - сиво-черен тук-таме със сребърни нишки, много добре се съчета според мен, и още сутринта един колега ме оприличи на стюардеса:(( Ама пък поне ме изпрати в Еър Франс или Бритиш Еъруейс, можеше и да е много по-зле - например Скай Юръп или някоя друга нискотарифна или, не дай, Боже, фалирала:))

Общи условия

Активация на акаунт