САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 278
  • 569
  •   1
Отговори
# 105
е хайде покажете я тази мишка .... и кода  -  търся, търся и не  го  намирам  Thinking
Кодът е 37923-БД над 50 EUR + розова мишка. Снимка нямам.

# 106
Момичета
,тази работа с кодовете хич не ми е ясна,
но все пак да споделя.
Вчера и аз направих поръчка на ст-ст 104.евро.
Изписаха ми че ще получа подарък сешоар,
и аз получих същите кодове за детските ранички,
но не разбрах каква е офертата.
Може ли да ми светните?Може и аз да си поръчам..
Имам много въпроси,относно тези кодове и ако позволите ще питам.

Като получа ново предложение може ли най-напред да се консултирам с вас и тогава да поръчвам?

# 107
64092 -25% от всеки ненамален артикул от колекция Есен-Зима 09/10,без червени страници,при верт,при мини и т.н.,също и без Ан Уейбърн и Талисиме Peace

Същия код го има и на първа страница,само че там е с -30%...Явно процентите при всички са различни newsm78

# 108
MiliMarti, работата с кодовете ще ти се изясни, когато прочетеш първия пост на тази тема  Peace

# 109
Момичета, да ви питам при поръчка на два артикула от "албанците" и два други от колекция 2009, ми дава подаръка, при въвеждането на код за подарък+БД. Доставката си ми стои, но подаръка ми го дава отдолу. Понеже знам, че уж при "албанците" не важат кодовете, та се чудя дали ще ми го пратят наистина този подарък? Някой получавал ли е при поръчка на артикули от Аубаниес!?

# 110
Как да си поръчам раничка?
Къде да напиша въпросния код?

# 111
Ева, благодаря ти много, мила   bouquet  Hug
като няма - няма, ще се задоволим сега с мишката Grinning,а и знае ли се - по-нататък може да пуснат синьото коте Peace
ето и снимка на мишлето, кода са го дали по-горе - http://kotepatence.snimka.bg/other/podar-ci-ot-kodove.256898.11856458

CatWoman , поръчвай без притеснения щом ти се хваща подаръка Peace

MiliMarti, наистина, прочети първа страница мила Peace

# 112
MiliMarti, работата с кодовете ще ти се изясни, когато прочетеш първия пост на тази тема  Peace
Чикита,сигурно си права,
но аз неразбрам какво значи БД,
ето незнам как да си поръчам раничка,.
Извинете ако Ви досаждам...

# 113
Отивам да чета!
Чао за сега!
Причтен обяд на всички!

# 114
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Оле колко има да се уча,направо ми се вижда много сложно,но сега получих този код 31755 и тепърва почвам да чета

# 115
MiliMarti и другите новички - затова е създадена тази тема, затова са се потрудили хората да съберат и синтезират цялата информация, за да четем и да се учим - тук за кодовете, а в другата тема - всичко за поръчката. Моля ви, четете, внимателно, ако трябва повторете, потретете и чак тогава пишете Praynig В противен случай темите се изпълват със спам, досадно е и рискувате вместо да ви отговорят да ви се скарат. Всички сме минали по този път, и ако се чете рядко остава нещо неясно Peace

п.п. за да не е и моето спам - още един код за Ягодка с БД и 20/33е - 48011 , 48003 за Бъз

32549 - 30% намаление от каталога shopping mode и ТРЕНЧ \кафяв\ \ няма размер, нито снимка  Cry иначе ми се хвана веднага Peace\

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 14:07 от Courage!

# 116
# 117
Не мога да намаля този панталон, някой знае ли защо?
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-de-maternite.aspx? … &numberpage=2

# 118
  • гр.Бургас
Здравейте!
Днес си взех поръчка с код за подарък сешоар. Но сешоара липсва? На някого случвало ли му се е?
Как процедирате в този случай? Благодаря предварително!  bouquet
ако кодът ти е пратен лично им пишеш, че липсва. ако не - радваш се, че не са ти отказали поръчката
На мен ми се е случвало и им писах, но не ми отговориха и си останах без подаръка

# 119
Ето ви реални снимки на 2 от подаръците ..някъде отпред има кодовете.

1. Пътни чанти 5 бр.   Хубави и стилни са.

2. Розова пътна чанта ...нищо особенно..но все за нещо ще свърши работа

Общи условия

Активация на акаунт