САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 288
  • 569
  •   1
Отговори
# 135
Току-що въведохме 48011 и го прие. Обаче не можем да разберем дали сега е налична или след 3 седмици, някой писа нещо такова  Laughing
Само че този код не прави намаление на едно яке, както направи за мен първия код със синьото куфарче, а дава БД и куферче розово.
Някой от др кодове дали прави и редукция на цените?
------
има ли начин някъде да виждаме кой код какво дава, със снимка? newsm78

# 136
  • София
Ето някои от последните подаръци с кодове- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.14268951

Чаено момиче,вече дава налична чантичката с Ягодка,поръчвайте смело.   Wink

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 23:17 от Evа

# 137
На мен от кодовете на Ева не ми се хващат само два  Laughing

# 138
Момичета, машината за хляб поръчана на 11.08.2009 ми беше  отказана на 21.08.2009, това обаче го видях в сайта. На майл още нямам никакво писмо и нямам изпратен ваучер. В сайта не е записано дали с чек или с ваучер ще ми пратят парите. В такъв случай да им пиша ли, за да ми пратят ваучер или да почакам да се сетят да ми го пратят.
аз им писах 2 пъти - веднъж във формата във хелпа и веднъж в отговор на мейла с отказа. кодът ми е пратен и по пощата и на мейла (след 2рото запитване).

Ам да взема тогава и аз да им драсна едно писъмце ....ще ползвам формата в другия форум. Сещат се да ни откажат поръчка ....а не се сещат да ни пратят ваучера. На мен пък дори и официален отказ в майла няма....гадньовци  #2gunfire

а вижте аз какво получих за машината за хляб

Cher client,

Vous nous avez passé une commande parrainage et je vous en remercie.
Toutefois, comme indiqué sur notre site international, le service après vente de votre machine à pain n'est pas assuré hors métropole. De plus, les normes techniques de ce produit ne sont pas certifiées conformes pour votre pays.
Par conséquent, nous ne pouvons valider l'envoi de votre article. Vous recevrez donc une note d'avoir correspondant au montant de la participartion au cadeau.
Je compte sur votre compréhension et vous prie de recevoir, cher client, mes meilleurs salutations

MME HENNO Monique

не мога да разбера отказана ли ми е или няма да имам само гараннция - превеждах го  с googlе, но за съжаление не успях да разбера - може ли някой да ми помогне  Cry

# 139
Да, отказана ти е, трябва да ти изпратят номер на ваучер за 10,70 евро.

# 140
Над 33Е ли правят редукця на цената? Моля те, сподели, че ровя какво искам още да поръчаме, за да минем сумата.

# 141
  • Пловдив
Да, от 33 евро/ненамалени/ намаля.  Peace

# 142
Над 33Е ли правят редукця на цената? Моля те, сподели, че ровя какво искам още да поръчаме, за да минем сумата.

Да, над 33 трябва да е, за даде намалението от 20 евро.

# 143
Кода 27014,за 5те чанти..с какво се хваща?

# 144
на mail-a ли го пращат този ваучер или как - досега не ми се е случвало и незнам как се процедира  Rolling Eyes ако знаеш може да ми пишеш на лични  Peace предварително благодаря  Hug

# 145
Редактирам - ок е всичко.
 Hug

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 08:08 от Чаено момиче

# 146
Ето някои от последните подаръци с кодове- http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.14268951

Чаено момиче,вече дава налична чантичката с Ягодка,поръчвайте смело.   Wink
Комплекта сив куфар с колелца и чантите към него с кой код са?

# 147
на mail-a ли го пращат този ваучер или как - досега не ми се е случвало и незнам как се процедира  Rolling Eyes ако знаеш може да ми пишеш на лични  Peace предварително благодаря  Hug

Мен дори не са ме уведомили на майл, че са ми отказали поръчката, но видях в сайта, че все пак са я отказали. По принцип до 3 седмици трябва  да те уведомят как ще ти пратят паричките.....но аз ти препоръчвам периодично да ги бомбандираш с писъмца, че си искаш ваучера.
Нека да им е гадно ..да видят на нас добре ли ни е като сме разочаровани от липсата на така бленуваната машинка за хляб   chef Sad Twisted Evil 

# 148
Кода 27014,за 5те чанти..с какво се хваща?

на мен ми се хвана само на новия акаунт с едни ботуши за 65Е (зелени цени)

# 149
  • София

Чаено момиче,вече дава налична чантичката с Ягодка,поръчвайте смело.   Wink
Комплекта сив куфар с колелца и чантите към него с кой код са?
Куфар на колелца-23442,10162, 10154.  Peace
Чантите се поръчваха с референтен № за 6.90 Е,но отдавна ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт