САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 281
  • 569
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз получих днес чантата Оксбоу каки - страхотна е, но не мога да кача снимките, че да ви я покажа. Щом съм готова ще пусна тук да видите.

# 286
Я помагайте, много моля! За да проверя какъв код-подарък са ми дали по случай първа поръчка, демек бил личен кода, исках да сложа нещо в кошницата и да въведа кода за подарък /за да се види после какъ в е/...ама ми се появява някаква фуста, и ми пише нещо за кошницата  ooooh!. Чакайте пак да обясня - слагам си парцала в кошницата , той се появява, въвеждам кода-награда и после - някаква се е олензила /не като да е свършило нещото, защото то е в кошницата вече и пише тинтири-минтири и розов бутон да продължавам да избирам , гледам и т.н. newsm78

# 287
  • София
Момичета с какво си поръчахте чантичките на Оксбол Embarassed Дайте идея, че вече и на сила не мога да си харесам нещо Rolling Eyes

# 288
Я помагайте, много моля! За да проверя какъв код-подарък са ми дали по случай първа поръчка, демек бил личен кода, исках да сложа нещо в кошницата и да въведа кода за подарък /за да се види после какъ в е/...ама ми се появява някаква фуста, и ми пише нещо за кошницата  ooooh!. Чакайте пак да обясня - слагам си парцала в кошницата , той се появява, въвеждам кода-награда и после - някаква се е олензила /не като да е свършило нещото, защото то е в кошницата вече и пише тинтири-минтири и розов бутон да продължавам да избирам , гледам и т.н. newsm78

Чаена, на колко бири си?  Drunk  Mr. Green
разплети езика и дай бавно отначало  Laughing може и снимка да приложиш как се е олензила Mr. Green
ох, извинявай, шегувам се, но много се смях  Joy ще помогнем разбира се, само ясно да ни стане Peace

Момичета с какво си поръчахте чантичките на Оксбол Embarassed Дайте идея, че вече и на сила не мога да си харесам нещо Rolling Eyes

аз все си слагам нещо дребничко, колкото да мина 10те евро Peace зависи дали си прежалила 5 евро за доставката - чантите са малки, поне розовата Peace

# 289
И аз още нямам чек,а им писах доста отдавна...да пиша пак...? newsm78

# 290
  • Русе
  само на единия акаунт код за часовник по случай РД, ама мерси - не ща им го - веднъж вече ме излъгаха ooooh!

Прощавай, ама как те излъгаха с часовника? Тъкмо щях да им пускам и аз код за часовник за РД.

# 291
 само на единия акаунт код за часовник по случай РД, ама мерси - не ща им го - веднъж вече ме излъгаха ooooh!

Прощавай, ама как те излъгаха с часовника? Тъкмо щях да им пускам и аз код за часовник за РД.

нали пуснаха масово часовник с гривна преди време - поръчах го, а какво пристигна... подобие на часовник-евтинджос от битака. мъка, МЪКААА!
че и 5 евро доставка платих. ни помен от гривна, часовника - потресаващо грозен, оправданието - свършили им часовниците и ги заменят с друг, "равностоен" подарък. Сега на снимката изглеждат добре, но не се знае какво ще дойде Peace

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 23:36 от Courage!

# 292
  • Русе
Сериозно????????
Аз днес получих код за часовник, въпреки че ще имам рожден ден чак след един час. И щаерката веднага - мрън, мрън, искам ръчен часовник. Хубу! Нагласих едно блузче, на което отдавна съм хвърлила оче и сега какво? Направо съм смаяна.
Момичета някой получавал и е скоро часовник? Още ли са биташки?

# 293
Момичета, някой знае ли какво представлява тази чанта или куфарче 46256  – детско куфарче в розово!? Заслужава ли си, имате ли снимка, тва да не е ягодката?

# 294
  • София
Момичета, някой знае ли какво представлява тази чанта или куфарче 46256  – детско куфарче в розово!? Заслужава ли си, имате ли снимка, тва да не е ягодката?

аха Peace

# 295
Така като ви чета, аз, явно, съм от "късметлиите" без код за подарък, послучай РД-то ми. Голямо предложение са ми отправили Laughing . Здраве да е.

Courage! , не искам да те дразня, ама беше нечовешки концерт Flutter

# 296
ягодката значи, ми май е грозничка а  Rolling Eyes става ли за нещо
А и нали над 2 кг се взимат от митница? Има ли някаква такса при получаването или е само подпис и си взимаш пакета?????? Мерсииииии

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 08:21 от CatWoman

# 297
  • Варна
Ще може ли малко помощ за това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7f79bdff7157999ef1  Rolling Eyes ? Опитах с преводача, ама нъцки! Нищо не разбрах Sad
И при мен е не свързано в преводача,но ми звучи като да си избереш подаръци за наближаващия ти рожден ден.Предоставят ти възможност да си създадеш персонален списък с идеи за подарацъци-който да изпратиш на любимите си хора.

# 298
  • Варна
Оооо ooooh! извинете докато се пробвах да кача превода в снимка бг.Кураж  е дала някъкво обеснение,а ти Поли Уоли си си го доразтълкувала.
Кураж много се забавлявам докато чета постовете ти. LaughingНаправо разведряваш заспалата обстановка в този късен час.

# 299
Някой получавал ли е туниката с колието?  Може ли отзиви и/или снимки ?  Praynig И като размери как е? Отговаря ли си ?
Мерси предварително

Общи условия

Активация на акаунт