САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 256
  • 569
  •   1
Отговори
# 315

с 46175 –20 от 33 Е намалих това, ако някой го интересува
http://www.laredoute.fr/vente-set-match-a-lacets-garcon.aspx?pro … &numberpage=1

# 316
  • Хасково
Мила, и на първата страница, както и в последните страници масово се обсъждат точно такива кодове-кеф ти синя раничка, кеф ти розова раничка, кеф ти сешоар или пък чантичка с жирафче...всичките с подарък, БД, че и с намаление  newsm78 Никой ли не си хареса от тях или просто така е по-лесно  Thinking

Мислиш ли че ако не ги бях пробвала шях да пиша !
Нито чанта с жираф нито сешоара нито раничките не ми се хващат или не дават БД !

Прочетох задните страници и то бяха само за раничките и сака Софи !

ooooh!

# 317
  • Хасково
Mr. Green по-лесно им е - да дадем код, да го пробваме на акаунта им, да нагодим максималната далавера, ако можеше и да им го платим, а те само да го получат, ехеееййй Joy hahaha

гледам нов код за жирафа са цвръкнали - 55506 пак с БД и 20(33
тия хора ще ни напълнят продавалника с жирафи и бъзовци  Mr. Green

А бе мила , на кои им е по лесно ? М ?
Ако не виждаш поста съм писала "валиден" това значи че при мен не са валидни !
Нямам проблем , плати ми го !

Тцтцтц..... 

# 318
Мила, и на първата страница, както и в последните страници масово се обсъждат точно такива кодове-кеф ти синя раничка, кеф ти розова раничка, кеф ти сешоар или пък чантичка с жирафче...всичките с подарък, БД, че и с намаление  newsm78 Никой ли не си хареса от тях или просто така е по-лесно  Thinking

Мислиш ли че ако не ги бях пробвала шях да пиша !
Нито чанта с жираф нито сешоара нито раничките не ми се хващат или не дават БД !

Прочетох задните страници и то бяха само за раничките и сака Софи !

ooooh!

Спокойно. Раничките не ти дават БД, защото не си сложила нещо ненамалено  Peace. Сложи едни детски тениски или потничета за 2-3 евро и ще стане  Peace

# 319
Mr. Green по-лесно им е - да дадем код, да го пробваме на акаунта им, да нагодим максималната далавера, ако можеше и да им го платим, а те само да го получат, ехеееййй Joy hahaha

Тцтцтц.....  

мога да ти дам 10 кода, които за мен са валидни
но не мога да прогнозирам дали на теб ще ти се хванат
това е обяснено всъщност още на първа страница
проблемът ти май е другаде, м?
цък-цък-язък!

в предния си пост дадох код - ползвай го със здраве, ако ти се хване! Peace

п.п. валидността на кода се определя от срока на неговото действие - простичко казано валиден е от дата до дата. в този смисъл всички кодове на 1 стр. са валидни.
друг е въпроса дали се хващат или не. естествено, че на едни да, на други не. въпроса на анинценцето в същността си беще зададен неправилно и затова предизвика подобни отговори. отделно, че съвсем безсмислено е да се задават подобни въпроси - известните кодове са публикувани вече и проба му е майката Peace и двеста човека да ти кажат код - никаква гаранция няма, че ще ти се хване нещо
 Peace

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 17:48 от Courage!

# 320
  • Хасково

Тцтцтц.....  

мога да ти дам 10 кода, които за мен са валидни
но не мога да прогнозирам дали на теб ще ти се хванат
това е обяснено всъщност още на първа страница
проблемът ти май е другаде, м?
цък-цък-язък!

в предния си пост дадох код - ползвай го със здраве, ако ти се хване! Peace

Mr. Green Mr. Green
Благодаря ти

issues  - той кода изобщо не се хваща , а пише че още е валиден пуу....
 Peace

# 321
Ех, не се заяждайте. Много сте изнервени нещо! Момичето досега сиг. не е поръчвало, а докато не поръча човек има хиляда въпроса. Съгласна съм, че има първа страница. Казали сте. Тя не иска да й въвеждате код, а да й помогнете  ooooh! .

Както и да е. Няма гаранция наистина, че кодовете, които се хващат на едни ще се хванат и на други. Ако искаш ранички - пробвай с кодовете, които са давани в последните 4-5 страници. Има и други кодове. Ти въобще какво ще поръчваш?

# 322
  • София
Ех, не се заяждайте. Много сте изнервени нещо! Момичето досега сиг. не е поръчвало, а докато не поръча човек има хиляда въпроса. Съгласна съм, че има първа страница. Казали сте. Тя не иска да й въвеждате код, а да й помогнете  ooooh! .

Както и да е. Няма гаранция наистина, че кодовете, които се хващат на едни ще се хванат и на други. Ако искаш ранички - пробвай с кодовете, които са давани в последните 4-5 страници. Има и други кодове. Ти въобще какво ще поръчваш?
Stop Момичето не само,че не е новак,ами и доста отдавна поръчва и за други хора...(справка-1 пост на другата тема)
Би трябвало да е наясно с кодовете.Просто проблемът е в нейният акаунт,а предполагам,че има повече от един.
Питането И не  беше адекватно,че да се репчи,когато и се отговори така,както беше поставен въпросът И.

П.П.-Код 55506 е валиден до 13.09.09г.

# 323
Ами значи отговорът е ясен, всеки да гледа себе си... Хъм.
Няма значение, явно само аз нямам против да ми задават еднотипни въпроси, защото самата аз задавам такива  Wink.

ПП: На мен защо ли вече не ми пращат оферти за кодове по пощата  newsm78. Има ли някакъв друг начин да се проверяват?  В сайта, имам предвид.

# 324
  • Бургас
Брадичке,пробва ли кодовете за туниката и гердана?Хвана ли ти се?
Тц, пусто да опустее (пък и забравих дадените от Пепи, че то от всичката плява, която се изсипва тук, човек може ли да отсее важното я) Tired Карай, ще дебнем ново кодче, дето ще ми намали пустия пуловер - не, че ми е жизнено важен, ама ме хвана яд  Twisted Evil И да споделя, че за сефте в кариерата ми на редутка, се случва банката да не ми блокира парите за поръчката - винаги е ставало мигновено това (проверявам моментално в нет-банкирането си)  newsm78 Иначе поръчката си е наред уж - кошницата се изпразни, в суивито си излязоха нещата, потвърдителен мейл получих, ама парите ми си стоят милите  Rolling Eyes Дъл няма да намажа един път примосия без плащане  newsm47

А пък за повтарящите се или безумните въпроси...ами задавайте си ги (който иска и който счита за по-лесно така), но не се учудвайте, когато все по-рядко някой ще отговаря на тях  Rolling Eyes Аз самата спрях да търся и да споделям кодове, да давам разяснения и да отговарям на питания, на които им знам отговора. И не само аз - доста хора вече липсват в темите или присъстват просто като наблюдатели, просто защото е изморително и досадно да четеш едно и също и да отговаряш едно и също и после пак и пак, защото все някой го мързи да прочете поне първите постове или е единственият супер зает и нямащ време за такива неща като четене. Ами всички сме заети и всички сме били новаци, но повечето сме чели където и когато трябва, за да сме в помощ на самите себе си, така че "новобранството" не е уважителна причина за пльосване на поредния повтарящ се въпрос или код или неща от сорта, които изнервят следящите двете теми  Tired А да се следят нямаше хич да е трудно и времеемко ако наистина се пишеше с мисъл, ама това няма да стане като гледам. Та адмирации за търпението и отзивчивостта на малкото останали ентусиастки, благодарение на които все пак има смисъл да се четат темите   bouquet

# 325
Eva, благодаря за линка за продавалника! Просто не знаех къде да си задам въпроса... Преди продавалника го имаше на 1-ва стр, в другата тема , а сега не го намерих.

# 326
Ако някой е примрял за раничкие Бъз и Ягодка - в продавалника ще лъснат съвсем скоро, понеже вече започнаха да ги пускат лисиците.
Иначе да споделя, че съм изумена, на 20-ти пуснах поръчката си, а вече е тук.След чакането близо 2 месеца за предишната - приято изненадана съм. Mr. Green Раничката Бъз+якето са в пощата, 1060 гр

# 327
На мен палтото Anne Weyburn + 3 детски потника + чантата Бъз ми излязоха 2.300  Peace

# 328

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324161664&a … 2&Mode=Update

Моля, ако има някой, който не изпитва раздразнение към тези, които сега се учим да погледне линка. Въпросът ми е, възможно ли е да се намали артикул с този знак, понеже опитах всякакви кодове.
Най -малко съм искала някой да ми въвежда кодове или да ми плаща поръчката.

# 329

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324161664&a … 2&Mode=Update

Моля, ако има някой, който не изпитва раздразнение към тези, които сега се учим да погледне линка. Въпросът ми е, възможно ли е да се намали артикул с този знак, понеже опитах всякакви кодове.
Най -малко съм искала някой да ми въвежда кодове или да ми плаща поръчката.

Може ли да копираш кода, защото не ми се отваря на тоя компютър тази секция Confused
Десен бутон и copy image location или нещо такова. Или просто напиши какво пише на него  Peace

Общи условия

Активация на акаунт