САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 184
  • 569
  •   1
Отговори
# 540
добро утро!
имам ваучер за 20 евро от поканите, дадоха ми номера бе зпроблем, не са ми писали, че след като въведа номера на ваучера трябва да им пиша ( нали имаше нещо подобно по едно време). сега искам да пусна поръчка на стройност 80 евро- пиша номера на ваучера и след това трябва да натисна J'enregistre mes avoir ou bon achat ли? или направо да пиша номера на кредитната карта, за да доплатя до 80 евро?
п.с. да не би да има вече опция да изпращат ваучер за 20 евро на поканения? поканих майка ми и съвсем изненадващо и тя получи ваучер за 20 евро след като получихме поръчката ѝ с използвания чек за 10 евро.  Rolling Eyes все си мисля, че нещо са се объркали, но знам ли  Laughing

п.с. anita_anita, кутията ти е пълна, затова ти отговарям тук:
ами поканих майка и тя се регистрира от линка, който и пратиха на мейла. в първата поръчка, която направи, използва чека за 10 евро, който и изпратиха на мейла. след като пристигна поръчката и, им писах и те ми пратиха ваучера за 20 евро. не е трябвало да правите 1ва поръчка без да използвате чека, сега най- вероятно ще ти откажат ваучер за 20 евро, но нищо не пречи да им пишеш. успех Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 10:30 от caprice

# 541
  • Там....където всичко е възможно ....
До преди час кода на Финти QLPMP за Комплект сешоар, 1 гребен, 2 четки и 2 фуркети даваше сешоара и БД ,без да имам нещо от новата колекция ,а сега ни го отрязаха Crossing ArmsСЪРДЯ ИМ СЕ!Спряха кода точно преди да си пусна поръчката TiredОбръзна ми от тривки,за нищо не стават ,даже и ако реша да ги подаря ще обидя отсрещния човек Mr. Green Тези ларедутци сигурно вече са ни измислили прякор "КИРЧОВЦИ"  hahaha

# 542
  • Anywhere
Сори за спама но много искам тази чанта ,

ако някой я има и не му трябва да свирка Simple Smile

# 543
Момичета, а знаете ли кога почват пак разпрадажбите. Аз знам, че има една голяма от 7 януари, а преди това няма ли ?

# 544
  • София
PRETTI, а тая чанта под кой код се мъдри?

maria_2103, разпродажби има постоянно, но ГОЛЕМИТЕ са януари/февруари и юли/август

# 545
момичета, кодовете 20 от 33 действят ли на зелените цени при Албанците. Харесала съм си бельо , но немога да го намаля.

# 546
  • Anywhere
PRETTI, а тая чанта под кой код се мъдри?

maria_2103, разпродажби има постоянно, но ГОЛЕМИТЕ са януари/февруари и юли/август

Под тези
*23205,41912,41920
sac noir Borsa nera.Състав отвън полиуретан 80%, PVC 20%.Вътре - 80% полиестер, 20% памук с джобове вътрешни 100% полиестер

Но е от миналата година и не лови разбира се.
Чантата много ми допадна и за това питам тук някой дали не я продава! В Продавалника има една но цената и е малко-височка Grinning

# 547
Сори за спама но много искам тази чанта ,

ако някой я има и не му трябва да свирка Simple Smile
Аз я имам,може да направим някаква трампа  Peace
Пи6и ми на ли4ни.
 Само да не са трен4ове и подобни,4е имам доста и се 4удя къде да ги слагам.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 12:55 от bubulechkata

# 548
Мацки, като получим код за 5Е това ще рече, че друг код обаче няма как да сложим, нали? newsm78

# 549
Мацки, като получим код за 5Е това ще рече, че друг код обаче няма как да сложим, нали? newsm78
Да Simple Smile Освен това намаля от ненамалените цени. Действа добре на кръгли цени!

# 550
  • София
код 52000

сешоара

# 551
Момичета, някой успявал ли е да поръча машината за хляб след отказите? Нали имаше някакъв начин с 10-те евро от поканата да се поръча или бъркам Rolling Eyes ?

Извинявам се, че нямам какво по темата да добавя, но и на двата ми акаунта не получавам грам кодове Sick

# 552
Здравейте момичета,
получих някакъв email от Ларедут и вътре имам това -     
avec votre Code :    34584
това код ли е, защото го пробвах и нищо не ми намали.Нищо не им разбирам на тези французи, пък съм нова в ларедутските поръчки и много неща не са ми ясни, нищо че постоянно чета тук!

# 553
bubulechkata A случайно да имаш излишен тренч 38/40 и още една чанта?  Joy Майка ми много искаше тази чанта, ама не можах да я уредя миналата година само за мен имаше Wink

# 554
Lora_mum, code 34583: Безплатна доставка - при над 45 EUR от колекция Е/З 2009/10, валиден до 31.12
Това e от таблицата на Finty Peace

Общи условия

Активация на акаунт