най-важните характерови черти при мъжа

• 2 177
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Когато чета съвети и напътствия, колко е важна любовта и се радвам, че е нямало кой да ми го каже по- рано. Влюбвала съм се безкрайно в прекрасни мъже, но не искам дори да си мисля какъв би бил животът ми с тях......

# 16
  • София
На първо място, трябва да съм влюбена в него.

И той в мен повече, отколкото аз в него  Peace

# 17
Когато чета съвети и напътствия, колко е важна любовта и се радвам, че е нямало кой да ми го каже по- рано. Влюбвала съм се безкрайно в прекрасни мъже, но не искам дори да си мисля какъв би бил животът ми с тях......
Аз пък не искам да си представям какъв би бил живота ми с човек, когото не обичам или в когото никога не съм била влюбена.

# 18
Аз мисля, че каквито и предварителни претенции и мечти да си имаме отностно идеалния ни партньор, като се появи истинския не вадим списъка с изискванията и не отмятаме на колко точки отговаря. И не визирам най-елементарното- външен вид. Примерно за себе си винаги съм си мислила, че искам мъж любител на адреналина и големите компании като мен. Но избора ми на партньор се различава силно, което не ме прави нещастна, а напротив.Но все пак има няколко черти, на които държа:
  -лоялен и честен партньор
  -добър баща
  -да не е ограничен и тесногръд
  -подходящ лично за мен в секса(кой,каквото да говори, при разминаване в това отношение, търканията, проблемите и дори евентуална раздяла са гарантирани)

# 19
Като дойде "сляпата неделя", няма полза от списъци.  Peace

# 20

Колко си права,cybercat! Каза с едно изречение това, което си мислех.

# 21
1. артистичност (аз самата съм леко "смахната" и много мразя да ми е скучно! скучен мъж - не мерси)
2. чувство за хумор
3. да бъде добре възпитан (да бъде кавалер, ама от ония, като от едно време  Mr. Green)
4. да ме привлича сексуало (мен, защото не всеки си пасва с всеки, колкото и да са секси)
5. интелегентен (не някой умник, дето всичко знае, просто интелигентен, да знае да се измъква от ситуация)
6. мъжество (да не хленчи повече от мен, когато види мишка или се пореже)

Обаче много правилно сте го казали, като дойде "сляпата неделя" списъка става излишен.
 Peace

# 22
... Как точно излъчват секс мъжете пред чужди жени  Mr. Green?

Нещо подобно Joy

elica676, а как ще си сигурна, че ще е добър баща, преди родиш?

... Влюбвала съм се безкрайно в прекрасни мъже, но не искам дори да си мисля какъв би бил животът ми с тях......

Никой не знае. Животът е такъв, какъвто си го направиш.

# 23
Не се сърди, човече, този линк е толкова секси, че направо са го забранили  Grinning

# 24
Не се сърди, човече, този линк е толкова секси, че направо са го забранили  Grinning

Копирай го в отделна страница на браузъра и ще ти падне забраната.  Laughing

# 25
Видях го, толкова секси мъж не съм срещала  Naughty

# 26
Цитат
elica676, а как ще си сигурна, че ще е добър баща, преди родиш?

Чак сигурност не, но съм го наблюдавала,докато бяхме гаджета как се отнася с малките деца. Вниманието и умението за общуване с деца го имат доста мъже още преди да се сдобият със собствени.  Wink

# 27
Влюбвала съм се в безкрайно различни един от друг мъже. Така че файда от списъци няма.
От сегашната си камбанария, чисто теоретично бих написала това-
Да ме обича повече от колкото аз него.
Да не е ревнив.
Да не е стиснат.
Да не е женкар (но това никога не е сигурно) Mr. Green
Да е работлив.
Да не мрънка.
Родата да е по-далечко. Mr. Green

# 28
Цитат
===а как ще си сигурна, че ще е добър баща, преди родиш?
Обикновено отговорните и съвестни мъже стават и такива бащи.
Аз списъци нямам,но ако има химия...те са без значение.

# 29
  • В града на хумора...
....Много точно казано  Peace

Общи условия

Активация на акаунт