най-важните характерови черти при мъжа

• 2 168
  • 32
  •   1
Отговори
мили жени, избройте 6 по значимост черти от характера на мъжа заради които бихте искали да споделите с него живота си и да имате деца. Според мен те са:
1. трудолюбие
2.сериозност и отговорност
3.ум и интелект
4. щедрост
5.чувство са хумор
6.сексуално излъчване

Подкрепяте ли твърдението, че ако мъжът има чувство за хумор, щедър е и можеш да си представиш да се разведеш без да ти създаде проблеми - това е идеалния партньор?
Благодаря за мненията

# 1
Ще се вмъкна преди жените, за да кажа - каквото и да изпишат нататък, да знаеш, че става въпрос за пари...  Mr. Green

# 2
Моите долу - горе биха звучали така:

1. сексуално излъчване (няма ли ги него, нещата са неспасяеми), не е черта от характера, но си е важно
2. Спокоен характер (не понасям избухливи хора, мъже пък съвсем)
3. Щедрост, ум, интелект и т.н. - всичко друго е еднакво важно според мен. Освен това за мен е важно мъжът да обича деца и да се грижи за тях с удоволствие.

# 3
Ей така го виждам аз този списък:  

1. трудолюбие - по скоро инициативен, отколкото работохолик  Simple Smile
2.сериозност и отговорност -  да
3.ум и интелект - да ме превъзхожда леко  Sunglasses
4. щедрост - само вътресемейна, за другите по добре да е стиснат  Mr. Green
5.чувство са хумор - важното е да сме на една вълна за това, а не да разказва нон стоп вицове и смешки  Laughing
6.сексуално излъчване -  особено ми е важно поведението и вида да НЕ излъчват твърде явно секс, нека не се вижда от километър какво евентуално ме чака под завивките.   Simple Smile

# 4
На колкото и списъци и квалификации да отговаря, не бих прекарала живота си с него и не бих му родила деца, ако не го обичам.
Не казвам, че само с гола любов се живее, човек трябва трезво да преценя качествата на половинката си, когато обмисля сериозни стъпки като брак и деца. Но това със списъците с качества, плюсовете и минусите и твърденията от типа:
ако мъжът има чувство за хумор, щедър е и можеш да си представиш да се разведеш без да ти създаде проблеми - това е идеалния партньор?
Благодаря за мненията
ми лъха на несигурност в избора и на залагане на приемливия, а не на точния (поне за момента) за теб човек.
Твърдя, че  изборът на идеалния партньор е по-скоро емоционален и интуитивен, отколкото рационален. Или си сигурен, че е той или не. Имаш ли колебания и нужда от списъци...

# 5
На първо място, трябва да съм влюбена в него.
Иначе най-важната черта е да може да съчетава гореизброените правилно.

Защото за какво ми е трудолюбив, когато е време да си почива със семейството си, сериозен, когато искам да се забавляваме, умен, но да не знае как да използва потенциала си, щедър, когато нямаме пари, с чувство за хумор, което наранява хората и излъчващ секс пред чужди жени  Mr. Green

# 6
Е, това го знаем всички, но за всеки са по-важни различни качества (освен любовта, която се подразбира) Simple Smile.

Как точно излъчват секс мъжете пред чужди жени  Mr. Green?

# 7
Отговорът на Ulia ме подсети за една "лексиконска" мисъл, за мене истински вярна в дълбокия си замисъл, а именно "Не търси човека, с когото можеш да живееш. Търси човека, без когото не можеш да живееш."
Зачезвам, за да не преча в тази чисто женска по своята насоченост тема.  Wink

# 8
pronobis надявам се не ти се иска жена ти да не може да живее без теб??

# 9
pronobis надявам се не ти се иска жена ти да не може да живее без теб??
Не, не ми се иска. Ти така ли го разбра?

# 10
Така излезе  Simple Smile

# 11
Хммм, верно се омитам, че пак ще объркам конците...  Wink

# 12
  • В сбъднатите си мечти
Мъжът трябва да е по- по тези критерий от една жена ,за да няма проблем.Едно от тия неща да липсва ,работата няма да е тамън .
1 .Трябва да е по-висок.
2. Трябва да е по -умен.
3. Да е по - богат.
4 .По - образован.
5.По- малко комплексиран.
6. С по- голямо чувство за хумор.
вие сте натам...не се сещам newsm78

# 13
Не съм си съставила още списъка, но във всеки друг виждам черти, които категорично не приемам. И това стига, нали!?  Mr. Green

# 14
Мъжът трябва да е по-
...
вие сте натам...не се сещам newsm78

Основното си забравила - по влюбен в нея.  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт