Той..има страст към алкохола. Не се напива често, но когато се напие става много заядлив, избухлив и опасен. Виждала съм го в яростни състояния, когато чупи, блъска, раздава юмруци в стените и хвърчи кръв. Избухвал е скандал между него и сестра му, баща му и т.н. стигало се е до полиция. Имам страхова невроза от мъжа си. Не издържам. Постоянно ме е страх да не се напие. Когато започне да пие аз се разтрепервам неконтролируемо. Имам нужда от помощ, огромна нужда. Как да се справя с това. Една бира да изпие и ме е страх, започвам да се дразня с него да не пие и той прави на пук.. Как да се справя? Как? постоянно си мисля, че ме чака лош живот, изпълнен с пиянски скандали и прочие. Как да преодолея това, не зная. Станала съм много заядлива, постоянно му натяквам за този алкохол и той се дразни много, особено когато пие само една бира..или хич не пие. Тръгним за някъде, аз му напомням да не се напива. Идва празник аз пак започвам да му "опявам" да не се напие. Където и да отидем аз съм на тръни, не се забавлявам изобщо. Аз просто се страхувам..Хора, полудявам ли. И сега ми се е свило гърлото. Втренчвам се в него и му броя чашите, когато започне да пие. Дайте съвет, какво да правя, как да постъпя? Заради един страх да разруша семейството си, не искам. Имаме и дете. Бракът ни е от три години.
. Ами не е като да из...а съседката. И последното е неприемливо, но поне няма да има извадени очи.
? Сигурно си много смела жена!?