Страхувам се от съпруга си :(

• 8 389
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
  • Linz
Страхът е реакция на самозащита. Послушай инстинкта си. И не отлагай, защото с времето ще става все по-трудно. А и по-страшно.

# 31
За миг си представих ситуацията, че се взирам в питиетата на мъжа ми, че даже ги и броя...и това е съпроводено със страх от последствията  ooooh!. Ами не е като да из...а съседката. И последното е неприемливо, но поне няма да има извадени очи.
Говори с този човек. Кажи му, че те е страх. Страх те е от него когато употреби алкохол. Как така ти си живееш в паниката и притесненията, а той необезпокояван си се налива  newsm78 ? Сигурно си много смела жена!?

Ако бях смела нямаше да търпя сякаш..Sad( А на мен на следващия ден ми минава и пак страхът ме сковава..

И кой ти го избра този съпруг ?!  Thinking

Аз си го избрах, за три-четири месеца заживяхме заедно. Бях неопитна и си мислих, че всичко каквото хвърчи се яде. Сега ако бях на същия акъл нямаше да стоят нещата така..

# 32
Искам да те посъветвам ако си православна християнка да вземеш някаква дреха на мъжа си и да я занесеш в църква да му четат молитва за да сре да пие.Говори със свещеник какви молитви и ти да четеш или да поръчаш да четат в големите манастири като Рилски ,Бачковски или Троянски например...Моли се и ти,моят съвет е да не прибързваш, а да опиташ с молитви.Ако вярваш силно мъжа ти ще спре да пие.

# 33
А посягал ли е на някого досега, като е бил пиян?

да, веднъж..преди две години..

# 34
А твоите родители къде са в цялата картинка? Те знаят ли какво се случва? Ако знаят как реагират?
Не можеш да оставаш в тази среда. Ако можеш, прибери се при родителите си, изискай тяхната подкрепа!

баща ми не е между живите, а майка ми е в чужбина. Тя е с мен и иска да го зарежда, за зажиея спокойно и обещава да ми помага финансово, но аз не събирам кураж да се изнеса от тук. Още повече, че ако гонаправя трябва да изляза на квартира.плаши ме новото, как ще намеря квартира, дали ще се справя, дали детето няма да ме вини, че я отделям от баща й и т.н.
не е толкова лесно да сложа края..

# 35
  • София
Не смея да ти давам акъл в такава ситуация, защото е много трудно сама жена да се справи. Твоят мъж както я е подкарал, и да се изнесеш ще се озлоби още повече и ще започне да те тормози. Но от друга страна е също толкова лошо да стоиш и край него, защото всеки момент може да превърти и да стане белята. Отново обсъдете въпроса с майка ти и вижте какво може да се направи.

# 36
Искам да те посъветвам ако си православна християнка да вземеш някаква дреха на мъжа си и да я занесеш в църква да му четат молитва за да сре да пие.Говори със свещеник какви молитви и ти да четеш или да поръчаш да четат в големите манастири като Рилски ,Бачковски или Троянски например...Моли се и ти,моят съвет е да не прибързваш, а да опиташ с молитви.Ако вярваш силно мъжа ти ще спре да пие.
\

И това ще опитам, но не знам дали ще има резултат...

# 37
  • при най-добрият мъж...
Ако бях на твое място,може би щях да предпочета трудностите на самотна майка пред постоянния страх.Не се живее в страх,не знам как успяваш да издържиш.

# 38
И аз съм православна християнка... Praynig
Ама стига сте й губили времето на жената!Да бяга,докато може,чеее... #2gunfire
Историята познава страшни случаи..Да не дава Господ! Praynig
Вие алкохолици и побойници,върнали се в правия път,познавате ли,бре?!
Щото аз-не! newsm78

# 39
Ако имам дете и къде да отида, секунда няма да се поколебая... Никое дете не заслужава да живее с такъв човек.

# 40
Ясно е, че след три години с този мъж си си дала сметка какво очаква теб и детето ти. Опитваш се да хвърлиш прах в своите очи като пишеш, че не искаш да разваляш семейството си, заради единия страх и, че не искаш детето да те обвинява. Знам, че ако не беше финансово зависима или поне имаше при кого да отидеш отдавна да си го оставила. Много трудно ще ти е съвсем сама с малко дете, че и на квартира. Много трудно ще ти е и да слугуваш на пияница насилник до гроб и да гледаш как тормози детето ти.
Всеки ще ти каже, че колкото по-бързо се спасите, толкова по-добре. За съжаление обаче с изнасянето ви нищо няма да приключи. Напротив. Най-лошото тепърва ще започне. Той ще пие по-често и повече. Ще идва в новото ви жилище и ще ви тормози. Ще вдига скандали. Ще те преследва сигурно и на работното ти място. Ще обещава какво ли не. Ще заплашва. Дори ще плаче. И така доста дълго време, докато се примири. Ти ще психясаш тотално, но няма как. Така, че ако ще се махаш гледай да е по-надалеч. Ако е възможно отиди при майка си.
Не искам да те плаша, а още по-малко обезкуражавам. Вземи се в ръце и разкарай този боклук. Но бъди подготвена и не отстъпвай нито крачка назад. И в никакъв случай не показвай страха си. Гадните копелета живеят от него.
Все още си млада и имаш шанс за ново начало. Не се отчайвай и не се примирявай. Нито си първата, нито си последната в такава ситуация. Ще се справиш.
Успех!

# 41
ох много гадно.майка ми се е развела с баща ми когато съм била на 1 год.по същата причина-не го познавам и не искам!!!стигат ми разказите-същия е бил като твоя мъж....аз мисля,че ще се справиш,а все пак не си сама-имаш и майка си.

# 42
Да живееш в непрестанен страх не си е работа. Confused

# 43
  • София
Наскоро чух, че по новия закон за домашното насилие нещата са по-контролируеми и тя, особено ако живее на друго място може по всяко време да извика полиция, ако мъжът й започне да я тормози.

# 44
  • София
 Не каза, разговаряли ли сте за това.
 Не можеш да го надзираваш цял живот, ще си разбиеш нервната система и това ще се рефлектира главно върху детето. Като добавиш и пиянските скандали на баща му, горкото дете! Приеми раздялата като начало на нов живот, по добро и интересно бъдеще, което зависи само от теб и твоите желания и го сравни с предната картинка. Трудна е само първата крачка, но реши и я направи, без да слушаш гласчето, което те разколебава. Когато заживееш спокойно, ще се чудиш, как въобще си могла да се двоумиш.

Общи условия

Активация на акаунт