Страхувам се от съпруга си :(

• 8 386
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Тъй де, ама проблема с пиенето май не е от вчера...
Ако не се вземат мерки навреме, дребните  проблеми  в началото може да/
или вече са
 станат големи, фатални и необратими. Въпроса е кога  ще
се усетиш че има проблем и как да го решиш овреме, а не да се тюхкаш и да се
страхуваш, че на следващия празник, мъжа ти ще се налюска ,като прасе и може
да да опуха някой, щото пиенето не му понася...

# 16
Както са ти казали и другите,ще ти кажа и аз.Опитай се да се вземеш в ръце и помисли за доброто на детето си и теб.Моят баща пиеше,не беше чак толкова тежък случей.Ние,децата му казвахме да спре да пие,но това никога не стана.Случвало се е да ходим да спим при леля ми когато се е напивал.Едва ли искаш твоето детете да преживее такива неща.Не ти съсипваш семейството,а той с пиенето.Трябва да бъдеш силна и да можеш да вземеш решение,щом се наложи да се разделите иначе не мисля че някога нещо ще се промени.Аз не бих искала вечно да живея в страх и детето ми да живее с такива гледки.А и какво му пречи на мъжа ти да посегне на детето един ден?

# 17
  • София
Евил,
Нещата може да са така, както ги казваш само, ако си страничен наблюдател. Никога не е толкова просто. Не забравяй, че в семейството хората постоянно си влияят, а обикновено този, който има проблем с алкохола или с нещо друго става много изобретателен в методите за контролиране и вменяване на вина у партньора, в случая жената. Може ти и аз отстрани да виждаме и да се чудим защо и как "тя" го позволява, но нашето възприятие е различно.

# 18
С  алкохолици не може да се разговаря,особенно пък с инати и твърдоглави алкохолици. Колкото и да е добър ,когато е трезвен,като се напие става зъл и това се повтаря.Моят съвет е да го разкараш.С такъв не се живее.

# 19
И кой ти го избра този съпруг ?!  Thinking

# 20
  • София
Днес удря стената, утре няма проблем да удари и теб. Семейството ти е развалено от алкохола и от съпруга ти, който явно не може/не желае да контролира контролира количеството му.

# 21
  • Сливен
     Бягай от него колкото можеш по-бързо.Не си трови живота с човек като него.Дай спокойствие и на теб и на детето ви.

# 22
Ми ти няма да развалиш семейството си заради страх, а заради алкохола...което си много основателна причина.

# 23
  • ...на безопасно
   Страховете се сбъдват. От опит ти го казвам. Махай се...Мога роман да напиша за такъв като твоя. Ако не осъзнава, че има проблем и че е потенциално опасен, нищо друго не ти остава. Освен един ден да видиш как пребива и детето.

# 24
  • E-CLM & CH-VD
А посягал ли е на някого досега, като е бил пиян?

# 25
  • София
Не разваляйте семейството на момичето.
Моят съвет е да се запише на някакви бойни изкуства.
В началото обучават курсистите да отбиват удари и за около 3-4 месеца редовни посещения ще може да се оправя с пияния си съпруг.
Все пак е написала, че не пие редовно.

# 26
Друго освен бягство не мога да те посъветвам. Никой не заслужава да живее в страх от това, какво лошо ще му причинят.

Не разваляйте семейството на момичето.
Моят съвет е да се запише на някакви бойни изкуства.
В началото обучават курсистите да отбиват удари и за около 3-4 месеца редовни посещения ще може да се оправя с пияния си съпруг.
Все пак е написала, че не пие редовно.

мисс пиги, извинявай не искам да те обиждам, може да си слънчасала или нещо такова, но това ти изказване е
много глупаво. къде си виждала семейство, в което жената е минала курс по самоотбрана ... просто това е пълен 'бисер'.

# 27
Не подарявай живота си на никой,

# 28
Заради един страх да разруша семейството си, не искам.
Не разбирам...Че малко ли е? newsm78
К`ви хора има,еееей... ooooh!

# 29
Е като те е страх , какво правиш при него? Разкарай го навярно и детето ти ще ти е благодарно след време, за това.

Общи условия

Активация на акаунт