''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 716
  • 361
  •   1
Отговори
# 165
black_angel1, и аз като теб харесвам изброените, но с този Трабъл не се спогодих. Сладък е наистина, но някак много особено. Тези лимони аз не ги усещам, а усещам някакви пушеци, които ми навяват асоциацията за механа, цялата в дървения и вътре едно опушено такова от камина.Не че е лоша тази обстановка, но винаги в тези механи зимата ми е миришело супер особено.

# 166
Пеперудке,мерси много за Кристина Агилера,обезателно в неделя ще се търсим взаимно  Simple Smile

# 167
  • In The Middle Of Nowhere
Блгодаря, Тес  Hug

Натя, това на Денси го изрових преди малко в търсачката и със съжаление установих, че няма сходство с амур или адикт.

vili_2703, явно е по-особен, ще гледам го тествам някъде.

Благодаря, момичета  Hug

# 168
Момичета, по - добре се въздържайте от подобни цитати, мисля, че ще е най - добре. Peace

# 169
Момичета, по - добре се въздържайте от подобни цитати, мисля, че ще е най - добре. Peace
В какъв смисъл? Rolling Eyes

# 170

Натя, това на Денси го изрових преди малко в търсачката и със съжаление установих, че няма сходство с амур или адикт.

На аромания.ру с какво ли не го сравняват. Включително с Адикт, но само в първите ноти. Laughing

# 171
Ще погледна и там, макар че руския ми е на ниво нула  Laughing
Но при всички положение май без проба няма да ми се размине  Crazy

# 172
Ще погледна и там, макар че руския ми е на ниво нула  Laughing
Но при всички положение май без проба няма да ми се размине  Crazy
Да, най-добре. Възприятията на всички са различни.  Peace

# 173
  • София
Тес, Вили, благодаря ви за мненията за Деси Дела.   bouquet Ще го поумувам още малко, защото съм привлечена от малиновото в него, но пък тези зелени нотки, за които споменава Вили /а и във Fragrantica е писано за тях/ определено ме разколебават.

Black angel, Трабъл е особен аромат и не се харесва на всички, най-добре е да го пробваш. В БЗ го няма определено, но преди няколко месеца го гледах в подлеза срещу църквата Св. Неделя. Ако ти представлява интерес, ще обясня по-подробно.

Миши, до неделя има достатъчно време, за да я попитам къде точно го е душила.  Simple Smile

# 174
Благодаря, но нямам път натам скоро  Sad

# 175
  • София
Благодаря, но нямам път натам скоро  Sad

Ох, изобщо не се сетих да погледна откъде си.  Embarassed

# 176
Днес имах малка парфюмна среща с Поничка(с крем)( Hug Heart Eyes ). Имах удоволствието да пробвам неща, които не ми бяха познати до момента и са ми достатъчно интересни, за да искам да ги пробвам. Сега и двете ми ръце още миришат чудесно на какво ли не, но от обяд насам вече не помня кой аромат на кой парфюм е... Laughing Затова пък имах удоволствието да опитам: Let It Rock, Acqua di Parma Iris Nobile, Desnuda, Mira-Bai , Sotto Voce, Splendor, My Torrente, Agent Provocateur Maitresse,First Premier Bouquet и Liberte! И почти всичките ми харесаха, всъщност всичките ми харесаха, но до толкова, че пожелах да имам само един от тези аромати. Много шантав нос имам! Blush

# 177
Благородния Ирис как го намираш, аз много го харесах Blush

# 178
Бижу, кой е избранникът де...най-важното не каза. Grinning

# 179
Благородния Ирис... Тес, направо ме е срам да кажа, ще ме помислите за лигла префърцунена. Laughing Blush Ами не е лош, но... ми е слаб. И ми прилича на нещо друго, което ми е познато и харесвам, но не достатъчно - London Burberry. Но възприятията за даден аромат на всеки човек, са толкова различни и нянмам претенциите, че всеки би го усетил така!
natia, Метресата пожелах. Peace

Общи условия

Активация на акаунт