''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 735
  • 361
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, публикувах темите от както сме ''Парфюмни размисли и страсти'' - мисля да ги слагам на всяка нова тема за удобство, а и за да видим колко път сме минали заедно Simple Smile

36 Топ 5 на "най-спешните" за притежаване аромати!

35 Офис аромати

34 Jean Paul Gaultier

33 Aнкета - Солената цена на един парфюм прави ли го по -желан, или не?

32 Парфюмни двойници

31 Анкета - Звездни аромати

30 Анкета - Размерът има значение или колко милилитра предпочитате да е вашият парфюм

29 Олфактивни ароматни групи

28 Анкета - Кои цветове на флакона /кутията/ или на самата течност на парфюмите ви карат инстинктивно да посегнете към тях?

27 Africa Exclusive

26 Guerlain

25 Lalique

24 Анкета - Кои са любимите ви парфюми

23 Kenzo  

22 Lancome

21 Givenchy

20 юбилейна тема Lolita Lempicka

19 парфюми Jenifer Lopez

18 Escada

17 Dolce and Gabbana

16 Yves Sain Laurent

15 Звезда на червения килим

14 Roberto Cavalli

13 Парфюм за сватба на плажа

12 Paco Rabanne

11 Cacharel

10 Gucci

9 Calvin Klein

8 Thierry Mugler

7 Christian Dior

Ре, хич не ги познавам мъжките на Дали Peace

# 151
  • София
Еййй, Тес, много полезна идея! Браво!  Hug

# 152
 Flutter благодарско

# 153
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря и аз, понеже съм сравнително нова ще ми е интересно да разгледам какво сте писали  Simple Smile

А първите 6 не са 'Размисли и страсти' така ли?

# 154
Не Simple Smile, първите шест теми се казвахме ''Пролетните ви парфюми'', но понеже не може да си говорим само за пролетни парфюми, направихме ''допитване'' и се наложи новото име - ''Парфюмни размисли и страсти'', предложи го Вили Peace

# 155
Благодаря  Hug
Името м/у другото е много подходящо, добре го е измислила Вили Laughing Wink

# 156
За любителките на Boucheron Trouble в Директа е към 17 евро за 50 мл. Peace

# 157
Тес , страхотна идея да се публикуват и предните темички   bouquet

А на мен тази Дечи Дела(не знам дали така се произнася) Embarassed, хич не ми е сладка. Пробвах я преди около 2 месеца и ми се стори доста остра и зелена в началото, което изобщо не е за мен, тъй като аз съм по по-сладки миризмички. Но я пробвах на блотер, на кожа може като отлежи да е различна  newsm78

# 158
Деси дела е  Simple Smile

# 159
Ами аз за това казвам Вили, че не съм толкова сигурна - едно време ми се струваше убийствено сладка, представи си какви парфюми съм харесвала Laughing и ми беше малинена, един господ знае сега как ще ми се стори - но е факт, че бях много впечатлена и си казах - ужасно е сладка, но пък ми харесва Simple Smile

# 160
Понеже днес доста пъти четох за този trouble на boucheron един малко тъп въпрос - ако харесвам кензо амур, L на лолита лемпика, hypnotic poison, дали ще ми хареса този трабъл?  Rolling Eyes

# 161
Доста е различен, другите които си изредила са в общи линии пудрено ванилени, а Трабъл е едни захарни лимони - поне така го усещам аз, най -добре да го пробваш, но ми се струва, че няма да ти допадне Simple Smile

# 162
Е може и по-встрани да е от другите, поне да е сладичък  Crazy
А намира ли се лесно в БГ??  Thinking

# 163
Mяркала съм го, не знам дали го има в Бюти зоната - не съм гледала за него специално Simple Smile сега се замислих дали по нещо много далечно не ми напомня Мадам...тия сладки цитруси Thinking

# 164
black_angel1, позволих си да копна едно описание, което е дала Денси, мисля, че няма да е против. Rolling Eyes
"Обещаното мнение за Trouble Boucheron. Много секси аромат. Топъл и премерен във всичко. Много различен ванилов аромат. За мен светъл, въпреки че е много плътен. Страхотно съчетание на лимони, жасмин и ванилия. Започва лимоново кисело, но не цитрусово, а като лимонови целувки сладки,  наситено жълти и прекрасни. После идва жасмина и се преплита със лимоновите целувки в красива хармония. Това е хубав, мек жасмин. Ненатрапващ се. В базата топла, различна ванилия, но и лимоните се усещат още като удоволствието от изядените вече, но незабравени целувки и техния вкус.Много сметанова ванилия, пудрена и мека. Аз не усещам никаква опушеност, дори намек за такава, но като голям любител на алдехидите ги усещам леко като полъх и това прави парфюма подходящ за мен и моя вкус. Отлична трайност и наситеност. Всесезонен аромат, който изисква добро настроение и безгрижна мисъл. Носи ми уют и усещане за сексапил. Какво друго да искам от аромат взет "на сляпо". За любителите на ванилия е задължителен. Лесен за носене. Не намирам голямо сходство нито с Амур Кензо нито с Адикт Диор. Интересен е определено."

Общи условия

Активация на акаунт