''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 701
  • 361
  •   1
Отговори
# 195
Даааа... Flutter
Аз се колебаех между него и Кристал Ноар, но Тес лееекичко ме побутна към L'Instant. За което съм й много, много благодарна Hug
Две от момичетата бяха с Чистата Отрова, една имаше с ябълката на Нина, но този се открояваше...
Щом докато пърхах около гостите, почти всички мъже питаха: Ти с какъв парфюм сииии? Joy Joy Joy
Косите ми все още ухаят Heart Eyes

А, и още нещо... От известно време лееекинко си присвоявам едно от парфюмчетата на Половината (той има 12 Shocked)...
На Jil Sander -Sander for men....Толкова е вкусен и плодов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сериозно се замислям да му(си) "подаря" още едно флаконче  Whistling Whistling

# 196
...
Щом докато пърхах около гостите, почти всички мъже питаха: Ти с какъв парфюм сииии? Joy Joy Joy
Косите ми все още ухаят Heart Eyes

ауу, яя ми дай линк на това "нещо" Mr. Green,че аз съм толкова разсеяна,знам,че бяха май 2 подобни  Hug

# 197
# 198
мерси:)))май Л'Инстант Мажик съм душкала;)Този ще бъде помирисан   bouquet

# 199
А, и още нещо... От известно време лееекинко си присвоявам едно от парфюмчетата на Половината (той има 12 Shocked)...
На Jil Sander -Sander for men....Толкова е вкусен и плодов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сериозно се замислям да му(си) "подаря" още едно флаконче  Whistling Whistling

този ли е? http://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Sander-for-Men-617.html

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Имах 125 мл,но накрая взе да ми омръзва.Хубав е,и аз го харесвам Crazy

# 200
Момичета, последно кой ще идва на парфюмната среща утре??? Heart Eyes

Да, Ре, същият е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 201
Момичета, последно кой ще идва на парфюмната среща утре??? Heart Eyes

аз ще идвам 90% ( 10%,ако нещо спешно изкочи) Peace

# 202
  • София
Добро утро!

Преди да отида да пия кафе, заявявам най-отговорно, че и аз ще присъствам на срещата утре!  Mr. Green

# 203
Добро утро, момичета!  Hug

Питах ви миналата седмица за Max Mara Le Parfum и вече съм един много щастлив собственик на това парфюмно бижу.

Искам да споделя лично впечатление относно трайността, тъй като тя май е малко спорен въпрос за този парфюм и имаше тук момичета, които се колебаеха дали да си го вземат точно заради това. За мен парфюмът не е нетраен. Траен е, но е някак тих, дискретен, стои близо до кожата. В случая това ми идва дори добре, тъй като работим три жени в малко помещение и гледаме да сме толерантни в това отношение една към друга и да не се обгазяваме взаимно с по-натрапчиви аромати. Но на тези от вас, които обичат да плуват в парфюмен облак, вероятно парфюмът ще се стори слаб.

# 204
Питах ви миналата седмица за Max Mara Le Parfum и вече съм един много щастлив собственик на това парфюмно бижу.
Ауууууууу, завид! Blush Crazy честит и с любов да си го изпръскаш до дъно!  bouquet

От много време го искам! И както някой нарече един вид парфюми "термоядрени", повечето, да не кажа всичките ми са такива, но този ми допада. И аз също не мисля, че е нетраен.

# 205
Добро утро, момичета!  Hug

..

Честито парфюмче:)))С голямо удоволствие да си го изпръскаш:)Най-важното е,че ти си го харесваш и си доволна  Hug

# 206
Честити ви придобивки!

Miss_Smart, He Wood е страхотен парфюм! Много го харесвам. Sunglasses

Ре, не познавам вкуса ти, но съдейки по гардеробчето ти, не мисля, че L'Instant ще ти допадне. Thinking Освен, ако не ни изнедадаш както с Ange ou Demon Mr. Green, който няма нищо общо с обсъждания, де.
Аз харесвам L'Instant върху себе си, но върху друг човек не мога да го трая изобщо.

# 207
  • София
Привет и от мен!  Hug
Inomi,честито парфюмче!

# 208
Ре, не познавам вкуса ти, но съдейки по гардеробчето ти, не мисля, че L'Instant ще ти допадне. Thinking Освен, ако не ни изнедадаш както с Ange ou Demon Mr. Green, който няма нищо общо с обсъждания, де.
...
.

хахахахаах,може,да,но трябва да го пробвам:)А Ангел и Демон ми харесва,защото не е типично сладък,като Диорите примерно,има една жилка като е Арманитата,която ме кара да го харесвам:)Има една топла острота Simple SmileТо и аз вече не знам какво би ми харесало:)Сама си се чудя Mr. Green Crazy Mr. Green

# 209
  • София
Inomi , честито, с кеф да си го изпръскаш!!!

Общи условия

Активация на акаунт