''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 738
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
... Миши мерси за готиния поздрав Heart Eyes

мерси  Hug

# 136
Видях в размените Flair на Ревлон - вижте им визуалната прилика с Хипноуз Сенсис Simple Smile

- Сенсис

# 137
Даа,много голяма прилика;)И аз за секунди реших,че е новия Хипноуз,нали и той е розовеещ някакъв  Crazy

# 138
  • София
Хаха и аз веднага намерих приликата, даже съжалих, че не сме в онази тема още...

# 139
И аз вчера го мернах и констатирах прилика,обаче на Ревлон ми е любопитен също какво ли са направили.Аз чакам с нетърпение това октомври Christina Aguilera by night

# 140
Да, и аз реших че него разменят в първата секунда Grinning

# 141
  • София
Здравейте, момичета! Ако знаете как ми липсвахте на морето.  Hug

А сега бързам да се отдам на най-голямото удоволствие - да ви прочета от-до, докато си пия кафето.  Grinning

Миши, този на Кристина Агилера явно вече го има, защото една приятелка каза, че го е душила в събота и се била влюбила в него.

# 142
Хей Пеперуда, на море ли беше до сега - аз се чудех къде се изгуби Simple Smile, добре дошла  bouquet

# 143
Днес купих на мъжа ми ей това сладурче - Cafe-Cafe Puro
Хванах някаква прИмоция, бутилчето ми допадна, и готово. Mr. Green Ароматът не е лош на блотер, дано е такъв и на кожа.

А всъщност бях тръгнала с ясната цел да се запозная с ей това Гучи - - незнам що ми щукна точно този аромат, но, разбира се, нямаше тестер /що ли изобщо си търкам подметките вече до тия парфюмерии/. Crossing Arms
Реших, все пак, да не съм капо и да пръсна туй-онуй /на хартийка, да не развалям красотата на Сицилия Heart Eyes/. Резултатите са следните:
 Arrow Diesel Fuel for Life Unlimited ми образува позивни страшни. Толкова натрапчиви червени плодове, примесени с нещо остро и "мъжествено", че не е истина. Пръснах и Fuel For Life, който по принцип харесвам повече - да, продължавам да го харесвам, макар и да не съм луда по него. Обаче вече не го усещам на блотера. Далеч по-мек и хармоничен от тъмния флакон.
 Arrow Stylessence - допадна ми, макар да го намирам леко химозен. Мога да се закълна, че усещам бобова тонка в аромата, но в пирамидата, според фрагрантика, липсва. Thinking Също не съм луда по него.
Arrow Tumulte на  Christian Lacroix - че не е толкова страшен, колкото често го гледах в размените. Рози, много рози, сладки рози, сиропирани рози. Mr. Green Ся, не е върхът на парфюмерийното изкуство, но той и няма претенции да е такъв.
Arrow И най-голямата тъпотия, която знаех, че ще стане, ама пак я направих - пръснах на различни блотери Cerruti 1881, Cerruti 1881 Collection, някоя Cinema /не помня коя точно/, и два аромата на Betty Barclay - In Love и Beautiful. Проблемът е, че един от тия всичките ми харесва, ама незнам кой. Tired

# 144
Аризона и аз съм изпадала в тази тъпа ситуация - един ми харесва, ама кой аджеба е той Laughing от тези, които си изредила някак си предполагам, че може да те е грабнала или Синема или класическото Черути 1881 Grinning - ако е един от тези двата и Синема -та също е класическата, няма начин да ги объркаш - тя е медно/ванилеста, а Черути -то е цветно, въпреки че аз го чувствам floral woody musk Simple Smile

# 145
Не обичам друг покрай мен да носи същия парфюм. Спрях да си нося Funny когато двете колежки си го купиха. (... което обаче не ми попречи да си взема същия Elle като колежката Mr. Green)

На Brit EDP / EDT имат сериозна разлика. Аз съм почитател на парфюмната вода, разказвала съм. Според приятеля ми мирише на пудинг, има и лек дъх на горчиви бадеми, ммм ... любим. Бяха ми останали към 5 мл. и го подарих на едно друго момиче, и тя малко да го поноси ... Като се замисля, едни 30 мл. добре ще ми дойдат, но не сега.

Weekend / The beat също са много приятни парфюми. Не са шедьоври, но са много лежерни и нежни парфюми. Weekend ми мирише на свежа липа.  The beat по спомен ми е пролетен, цветен, с лек оттенък на сладък плод, може би кайсия.

# 146
Аризона и аз съм изпадала в тази тъпа ситуация - един ми харесва, ама кой аджеба е той Laughing от тези, които си изредила някак си предполагам, че може да те е грабнала или Синема или класическото Черути 1881 Grinning - ако е един от тези двата и Синема -та също е класическата, няма начин да ги объркаш - тя е медно/ванилеста, а Черути -то е цветно, въпреки че аз го чувствам floral woody musk Simple Smile
Ами ще се тества всеки един поотделно, когато ми дойде пак музата за тях, и така. Иначе няма да разбера, а и те най-вероятно са се омешали здраво блотерите вече. ooooh!

А, между другото, видях, че има ей тая новост, но нали не съм фен, хич и не посегнах към него:

# 147
  • София
Тес, благодаря за топлото посрещане.   bouquet Да, на море бях и въпреки че изкарах почти месец и си починах добре, пак ми се ходиии ......  Simple Smile

Аз, обаче, в бързината да ви видя какво правите, се включих абсолютно неадекватно, дори не успях да гласувам .....  Laughing Сега вече се поправих - за съжаление, така и не успях да се науча да се абстрахирам от емоциите си, и съответно свързвам ароматите с хората, които ги носят.

Имам и въпросче - някой запознат ли е с този аромат и дали може да ми разкаже нещо за него

# 148
Рони и аз така - хич не обичам да си купуват, като моите парфюми, обаче аз съм си харесвала от приятелка и съм си взимала Mr. Green Stuck Out Tongue Winking Eye - слабости човешки

Аризона, преди години мнооого се бях впечатлила от този парфюм за който питаш и ми се струваше много сладък и малинен - не съм го тествала много отдавна и не смея вече да кажа нищо, много пъти вече се разочаровам от парфюми, за които пазя хубави спомени а сега положението е - да, ама не Grinning Peace

# 149
Някой познавa ли този аромат? Силно ме заинтригува по описание  Blush Mr. Green Blush Mr. Green

http://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Agua-Verde-3925.html

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 17:32 от РЕ (от Рени)

Общи условия

Активация на акаунт