''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 680
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
Утре Simple Smile

Кашмира още в момента в който го поднесох към носа си, ми замириса на пепси кола и даже нa Paradiso Inferno на Бенетон (мъжки, който също мирише на Пепси)

# 271
  • София
Черния Кашмир ми е лекарствен. Blush Както и Орхидеята впрочем, но я нося де! Mr. Green Явно е въпрос на настроение носенето на различни типове аромати. Прави ми впечатление, че нещо взех да бягам от тлъстите сладости напоследък.
Само да се захлади и пак ще прибегнеш към тях.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 21:23 от LINA...

# 272
Значи пак съм бляла някъде и не съм разбрала. Нищо, че Тес го е написала с големи букви  Joy Joy

# 273
Карай бе, здраве да е Simple Smile

И аз съм ''замразила'' Орхидеята за влага или хлад, сега ми се носят друг тип аромати, като я сложа и ми става някак есенно Blush

# 274
Кашмира още в момента в който го поднесох към носа си, ми замириса на пепси кола...
Верно бе!  Joy  Peace Сега имам и база за сравнение - и Черен Кашмир и Пепси. Миришат еднакво! Следователно: ако ми се носи Черен Кашмир, а нямам, мога да се пръскам успешно с пепси. От кое повече ще ме налитат осите, ще се наложи да тествам! Joy И наистина шишето е разкошно, като парче оникс!
ТесHug

# 275
Днес останах много приятно очарована от ето този:

Брит отново го душих и все така ми харесва, но не мога да се реша да си го купя. Иска ми се свежо нещо като този на Dupont.

И най-накрая се запознах с тва чудо!!!

Много ми напомня на някакъв стар парфюм, преди години. Хареса ми, но не чак толкова, поне на прима виста... ще видим след време как ще е.

# 276
Флакона е убийствен и само от гледане на реклами в списания бях решила, че ще го имам на всяка цена, че е моят парфюм и ще се влюбя безпаметно...поне на този етап не сме един за друг Simple Smile

- ето тази реклама ми беше причинила не една и две безсънни нощи Crazy

Естелиа, хубав е Провокатора, с класическо звучене,  но не го пожелах, не ми причини необходимата болка в сърцето Grinning

# 277
  • София
Агент Провокатор като утихне става невероятен...  Crazy

Черния  Кашмир и аз исках да го имам на всяка цена,но сега не съм сигурна...
Рекламите са невероятни.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 21:24 от LINA...

# 278
Хехе, и на мен не ми причини необходимата болка в сърцето, пък и тая асоциация с някакъв стар, който си спомням преди години... Confused Направо си представих как ще ухая на някое бабе, което си къта парфюмите от 1988 примерно.  Laughing
Иначе като поутихне, наистина става по-приятен.

# 279
Estellia, и аз първоначално харесах Passenger, но като мина малко време стана твърде обикновен и безличен. Прилича на много други. Не знам... Thinking

# 280
Estellia, и аз първоначално харесах Passenger, но като мина малко време стана твърде обикновен и безличен. Прилича на много други. Не знам... Thinking

Да, след два часа и на мен ми идва доста обикновен. Заприличва ми сега на някои на Ейвън от ония свежите, които са направо спиртни.  Close
Тъкмо си помислих, че бинго съм ударила... пу, язък.  Laughing
Айде, че закъснявам и ще ме бият. Приятна вечер. Hug

# 281
Пробвай Le Parfum на Max Mara! Peace Той е от този тип, но се променя към по-хубаво за разлика от Дюпона.

# 282
.....
Да, след два часа и на мен ми идва доста обикновен. Заприличва ми сега на някои на Ейвън от ония свежите, които са направо спиртни.  Close
....

аз имам Passenger и съм му голяма фенка;) Доста по-присъстен е от доста кремави парфюми,в никакъв случай не е спитртен,дори и след 2 часа-напротив,става ще по-приятен:)За мен той е крем,цветя и круши:)И доста силен и траен  за такъв тип аромат Peace

# 283
Здравейте! Бихте ли се изказали как намирате Сайлънс на Джакомо черната опаковка и ако може някой да опише аромата?

# 284
На Дюпон всички аромати са с отлична трайност!  thumbsup
И да, не е спиртен и е много кремест Peace Passenger-а, но е до нос и до вкус явно. Blush  Ако трябва да избирам, ще избера Max Mara Le Parfum  за себе си. Flutter Но, ако нямам избор и Passenger ще си нося! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт