''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 674
  • 361
  •   1
Отговори
# 285
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте! Бихте ли се изказали как намирате Сайлънс на Джакомо черната опаковка и ако може някой да опише аромата?

Ето тук има някакви отзиви, дано са ти от полза.
http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewtopic.php?t=3837&highlight=jacomo

# 286
Sasi6, това Джакомо съм го пробвала, ама спомен.....никакъв Rolling Eyes

# 287
Аризона, за мен има значение - ако си го имала вече няколко пъти и пак те влече е едно, но ако си го имала веднъж поне за мен нещата са различни (то за да го имаш няколко пъти, все е имало и втори път Mr. Green ама друга ми е мисълта), май....никога не ми е носил същото удоволствие парфюмът купен за втори път, не може да се сравни с усещането от нещо ново Blush тръпката не е същата, да не кажа, че понякога напълно изчезва Simple Smile

Възможно е, има логика, но незнам дали ще стане така при мен. Аз обичам да повтарям нещата - да препрочитам книги за "амнайсти" път, да гледам любими филми по 200-300 пъти, само гаджета не повтарям Mr. Green... и всеки път откривам нещо, което да удовлетвори потребностите ми, нещо, което ми припомня защо, аджеба, любимото ми е любимо.
Аромати съм повтаряла, но с години интервал между бутилките, затова са тия радини вълнения сега.
Ше видим... Thinking

# 288
 Явно ще го решиш спонтанно и на момента  Simple Smile

# 289
На Дюпон всички аромати са с отлична трайност!  thumbsup
И да, не е спиртен и е много кремест Peace Passenger-а, но е до нос и до вкус явно. Blush  Ако трябва да избирам, ще избера Max Mara Le Parfum  за себе си. Flutter Но, ако нямам избор и Passenger ще си нося! Laughing

така е  Hug всеки нос е различен,аз само казах едно положително мнение за парфюма ,защото съм му фен Hug

# 290
Ето ме и мен, феи Hug
Аз съм със страхотна болка в областта на бъбреците, след едно канско падане в банята...а днес ми беше почивен ден Tired Tired
Тес- поздравления за аватара, Лив ми е любимка от много,много време Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 291
Ето ме и мен, феи Hug
Аз съм със страхотна болка в областта на бъбреците, след едно канско падане в банята...а днес ми беше почивен ден Tired Tired

ужас, много неприятно боли там. Дано  бързо да ти отмине болката  Praynig

Тес,наистина аватара ти е много сладъкSimple Smile))

# 292
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е парфюм от http://megashop.bg? Споделете впечатления за качеството на продаваните от тях парфюми. Харесала съм си няколко парфюма от този сайт, но досега не съм поръчвала от него и малко се притеснявам да не стане голямо "набутване". Може би трябва да си поръчам само един, но съм си харесала няколко и ги искам всичките сега, нямам търпение един по един, а и доставката би била по-изгодна  Simple Smile

# 293
  • София
Тия дни като че ли надуших Провокатора на някого и ми хареса.

Иначе все още съм на тема Ангели - искам да ги подуша всичките!

И днес пробвах Хипноз!
Как съм пропуснала досега!
Точно мой тип парфюм!

Мегашоп е ок.

# 294
Благодаря за бързия отговор   bouquet, но досега съм поръчвала предимно от get.bg, eftini.bg, marvistor и в мегашоп ми се видяха много ниски цените  Grinning и затова реших да попитам. Още утре сутринта ги поръчвам. 

# 295
Нямам оплаквания от Мегашоп.   bouquet

# 296
Black angel, благодаря ти! Всъщност вчера попаднах на подобен форум, в който много го хвалеха този Сайлънс и за това реших да ви питам за мнение!

# 297
  • София
Тъкмо се зарадвах, че този път ще успея да се присъединя към срещата и се оказа, че по същото време трябва да чакам монтажника на климатика  Sad , който пък е повреден от началото на лятото и преседя цял сезон по сервизи и поправки  #Cussing out Ужасно ме е яд, че се получава така  Confused Пожелавам ви да си изкарате супер приятно и да се запознаете с много нови и прекрасни неща  Hug А след това ще чакам с нетърпение и отзивите ви   bouquet

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 00:51 от Атти

# 298
Леле, сега мога да пиша два часа, защото съм затрупана с впечатления! Кое от кое по-прекрасни като започнем с приносителката им!     bouquet
Имахме малка и много приятна парфюмна среща с Noir Hug Heart Eyes , която е едно прекрасно и много мило създание. Тя донесе такива красиви аромати, че сега ще ми е усмихнато цяла нощ! Директно добавих в Parfumes I Want цели четири неща, които тя носеше, а аз опитах за първи път, но се влюбих! Crazy
И най-голямото откритие на вечерта, с което враждата ми с госпожица Шанел приключи, е СОСО! Crazy Ароматът му ме залива на талази и ме прави щастлива.  Laughing Това, което ще напиша по долу ще ви се стори като ерес сигурно, но се кълна, че това е факт. Имам миниатюра на ето този па … 92;юм, която кътам от години, защото аромата е просто приказен. Heart Eyes Никъде не съм виждала голям флакон на 8-e jour на Yves Roсhеr. Даже тук, във форума в някоя от парфюмните теми питах за него. Дали някой го е срещал, дали го има дали, дали...? Влюбена съм в аромата от години и си пазя шишенцето като реликва. И какво се оказва!? Госпожица Шанел го е измислила още през 1984-та, а Yves Roсhеr прекопирал аромата и го пуснал като 8-e jour!!! Или обратното? Thinking живот и здраве на някоя парфюмна среща, на която ще дойда, ще донеса тази миниатюра и да не ми е името Бижу, ако не се убедите сами, че това е така.
Проблемът е обаче, че спешно ми се появиха още три неотложни ароматни желания и сега ще видим какво ще правим... Joy Ще видим, защото толкова неща на куп ще се отразят на благото на цялото ми семейство, но бавно и методично ще се сдобия с тях! Crazy а за капак на цялата прелест, която имах удоволствието да помириша и тествам, получих и прекрасен ароматен подарък от Noir, за което благодаря от все сърце! Hug
Това е краткото резюме на приятната ми среща тази вечер. bowuu

Miss_Smart, миличка, съжалявам за това, което ти се е случило! Аз прекрасно разбирам какво означават болки в кръста. Не се мъчи, а иди на лекар! Дано не е сериозно.  Hug

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 00:09 от Бижy

# 299
  • Враца
Бижу! Ти какво пощуря ???
Преди беше "манджийка" на парфюми, сега всеки ден ти харесва по някой аромат , че има дни в които и по 4 аромата вече харесваш!!!  doh

Общи условия

Активация на акаунт